שלום,
עליתי על עוד סרטון של מרצה שמסביר כמה שלהפסיק עם פורנו זה דבר שמאד תורם:
לפי דעתי בהתחלה הוא מאד חופר עד הדקה ה- 09:50 ומשם הוא מדבר כבר לעניין..אבל תעשו מה שנח לכם.
אני מאד החכמתי ומאד הסכמתי עם מה שנאמר שם.
תהנו.
שלום,
עליתי על עוד סרטון של מרצה שמסביר כמה שלהפסיק עם פורנו זה דבר שמאד תורם:
לפי דעתי בהתחלה הוא מאד חופר עד הדקה ה- 09:50 ומשם הוא מדבר כבר לעניין..אבל תעשו מה שנח לכם.
אני מאד החכמתי ומאד הסכמתי עם מה שנאמר שם.
תהנו.
|
|
TLDW
מה שכן קראתי את הDESCRIPTION של הסרטון.. נשמע כמו עוד איזה אחד של מחקר בשקל.
אגב כל האלה ש"מרגישים" משהו זה לא יותר מפלסבו (http://en.wikipedia.org/wiki/Placebo)
קיצר זה כמו איזה טמבל שמפסיק לאונן כי הרב אמר שזה עושה מיליוני משחיטים ועכשיו מרגיש "יותר טוב".
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא הבנתי כלום ממה שאמרת.
מה זה TLDW?
מה שקראת בתיאור של הסרטון זה לא קשור למה שכתבת. "נשמע כמו עוד איזה אחד של מחקר בשקל" על פי מה אתה אומר את זה? יש לך מאמרים ומחקרים על זה שפורנו זה כן טוב וכן בריא? יש לך מאמרים של יותר משקל להראות בפורום? אם לא, אז למה שלא תסתום תפה שלך ותיתן תגובה נורמלית ומתאימה. אתה נשמע כאילו שניגשת לסרטון הזה עם דעה שלילית לגבי הכותרת ופשוט קטלת את הסרטון עוד לפני שבכלל ראית אותו. אם זה ככה..אז לצערי אתה נחשב בעיניי לבן אדם מאד קטן.
מה זה פלסבו? (לא, אין לי כח לקרוא על זה בויקיפדיה)
אין שום קשר להחלטה שלי להפסיק לאונן למה שהדת אומרת לגבי זה. אני אתאיסט.
מה זה חשוב? אם זה עובד, לא משנה העובדה מה גרם לזה לעבוד- בין אם זה האמונה הפסיכולוגית שזה יעבוד ובין אם זה באמת עובד פיזית.
בכל מקרה, אני אצפה בסרטון כשיהיה לי כוח ואגיב, נשמע מעניין.
עריכה: אוקיי, ראיתי את הסרטון, וזה באמת נותן לי חשק להפסיק.
בגלל שאני בטוח שאני לא מכור, ואני גם מאמין ומקווה שזה לא יחסר לי, החלטתי לראות מה יקרה אם אני אפסיק לראות פורנו. כשאני כבר יאונן אני אעשה את זה בלי.... נראלי שזה ייקח זמן אבל שווה לנסות.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 20-11-2012 בשעה 16:05.