קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-10-2010, 09:12
  2. [מכירה] דרך להרוויח כסף באינטרנט | 50נק'
    על ידי Brod בפורום מכירה
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 06-06-2010, 15:40
  3. פרסום | אתר - להרוויח כסף באינטרנט
    על ידי ITAMAR7 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-09-2009, 19:07
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-08-2009, 04:28
  5. דרך מצויינת להרוויח כסף באינטרנט
    על ידי lirano86 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 03:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

פרסום| דרך כיפית ובטוחה להרוויח כסף באינטרנט - עמוד 2

מקפיץ- עדכנתי בהודעה הקודמת את הרווחים שלי מהאתר לאחר כחצי שנה שאני בתכנית.

כבר 11 אנשים מהפורום נרשמו בעקבות ההמלצה שלי כאן, 5 מהם גם שמו כסף (השאר נרשמו בחינם בשביל להתרשם מהאתר).

כל מי שהתכנית מעניינת אותו, שיישלח לי הודעה או שיירשם בקישור ששמתי בהודעה הפותחת ואני אשלח לו הודעה.
    נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 11-11-2012 בשעה 23:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

להרוויח ?
    אתה יכול להפסיד פה בענק

ספוילר:

ציטוט נכתב במקור על ידי -Bolt- צפיה בהודעה
    להרוויח ?
    אתה יכול להפסיד פה בענק
    איך בדיוק ?

אם האתר לא נסגר תוך חודשיים- שלושה מהרגע שנכנסת אליו, אתה כבר תרוויח ותהיה נטול סיכונים. זה מה שכולם עושים בהתחלה- נכנסים עם סכום קטן יחסית, אחרי חודשיים בערך מכפילים אותו, מושכים את הכסף לארנק, ומשאירים חלק מהרווחים באתר בשביל להמשיך לשחק עם הכסף שכבר הרוויחו, ואז זה אין סיכוי להפסיד.

האתר קיים כבר למעלה משנתיים וממש לא נראה שייסגר בקרוב, להיפך, החברה עשתה לאחרונה כמה צעדים שמבטיחים שהאתר יהיה מוגן יותר ובטוח יותר לשימוש, כמו הסכם עם חברת מאסטרקארד העולמית, כנסים שהם עורכים בכל העולם ועדכונים טכניים באתר עצמו.

אין בן אדם אחד שהפסיד כסף בתכנית הזאת. הסיכון היחיד הוא שהאתר ייסגר, וזה ממש לא משהו שנראה קרוב.

אני יודע שהרבה אנשים אוהבים להיות סקפטיים וישר לפסול את זה מבלי לבדוק, אבל המעט שפתוח לרעיונות חדשים ולא ממהר לפסול הצעות מעניינות מרוויח.
    נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 13-11-2012 בשעה 20:25.

משתמש מכור האוואטר של stonecold
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    2
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    לך לנמלה עצל... תבדוק עם היא בבית?

רק שתדע שישטת הפרמידה אסורה בארץ(וכל מי שאמר שזה מותר יכול לבדוק את עם רשויות המס....או שיבדוק האם הוא משלם מיסים על רווח)

רק שתדע שהזמן שאתה משקיע באתר או בחיפוש פרטנרים זה גם כסף וכסף זה זמן.....ולצערי אי אפשר לקנות זמן בכסף.
    הייתי מציע לך לשקול כמה זמן אתה משקיע וכמה אתה מקבל לשעה.
    דבר שלישי אי אפשר להתעשר מזה,כמו שאמרת יש בערך כמאה אלף,צריך לבדוק כמה מהם יש מיליונים.
    ועוד דבר אחרון שיטת הפירמידה רק מי שנמצא בראשה הוא המרוויח וכל השאר עושים בשבילו את הכסף (בדיוק כמו מנהל ועובד שכיר).
    אני נכנסתי לאתר ולא התרשמתי ממנו,אבל שיהיה לך בהצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי stonecold צפיה בהודעה
    רק שתדע שישטת הפרמידה אסורה בארץ(וכל מי שאמר שזה מותר יכול לבדוק את עם רשויות המס....או שיבדוק האם הוא משלם מיסים על רווח)

רק שתדע שהזמן שאתה משקיע באתר או בחיפוש פרטנרים זה גם כסף וכסף זה זמן.....ולצערי אי אפשר לקנות זמן בכסף.
    הייתי מציע לך לשקול כמה זמן אתה משקיע וכמה אתה מקבל לשעה.
    דבר שלישי אי אפשר להתעשר מזה,כמו שאמרת יש בערך כמאה אלף,צריך לבדוק כמה מהם יש מיליונים.
    ועוד דבר אחרון שיטת הפירמידה רק מי שנמצא בראשה הוא המרוויח וכל השאר עושים בשבילו את הכסף (בדיוק כמו מנהל ועובד שכיר).
    אני נכנסתי לאתר ולא התרשמתי ממנו,אבל שיהיה לך בהצלחה
    אתה לא מבין איך האתר עובד. שיטת הפירמידה כאן היא רק בשביל לקבל 'בונוסים'. אפשר להצליח יפה מאוד גם בלי לצרף אנשים.

אמרת שבגלל שאני משקיע הרבה זמן בפרסום של האתר בכדיי לצרף אנשים היחס של הזמן שלי לרווח קטן. אני לא מסכים עם זה, אני לא משקיע יותר מכמה דקות בשבוע בשביל לבדוק מה המצב שלי באתר, ומדי פעם מפרסם אותו בפורומים השונים. יש לי חבר שלא צירף אנשים עדיין ובכל זאת הוא ברווח של כ-2,000 דולר אחרי שלושה חודשים באתר.

לגבי חוקי/לא חוקי- זה שטויות. האתר לא פועל רק על פי שיטת הפירמידה אלא כבונוס. חוץ מזה, יש לחברה הזאת משרדים רשמיים בארץ.

אני לא הייתי מפרסם את האתר הזה אם הוא לא היה כל כך מוצלח. כמו שאמרתי- תראה לי מישהו אחד שנכנס לאתר הזה והוא מאוכזב ממנו.

אני מבין את הסקפטיות שלך, גם אני הייתי ככה בהתחלה, עד שחיפשתי על הנושא, הבנתי אותו לעומק וראיתי צ'קים שנכנסו לחברים שלי. באמת שכל עוד שהאתר הזה לא יורד, כל אחד ירוויח ממנו הרבה כסף (כן , גם מי שלא מצרף אנשים יכול להגיע לרווח של כמה מאות דולרים בחודש, וזה בדוק- אתה לא מהמר כאן או משהו כזה, אתה יודע בדיוק מה תקבל מכל פעולה שתעשה באתר).
    לגבי מיליונרים- אני אף פעם לא אמרתי שאפשר להתעשר מהאתר הזה בצורה מדהימה (למרות שאפשרי לעשות ממנו הכנסה גבוהה,אני מכיר כמה אנשים שעושים מהאתר הזה למעלה מ-5,000 דולר בחודש בממוצע). אני ממש לא חושב שמישהו צריך להשקיע באתר הזה במקום עבודה רצינית. זאת הכנסה צדדית, פאסיבית, לא הכנסה עקרית.
    נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 21-11-2012 בשעה 21:11.

משתמש מכור האוואטר של stonecold
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    2
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    לך לנמלה עצל... תבדוק עם היא בבית?

תראה אני לא סקפטי,אני עובד מהמחשב בבית ומרוויח בחודש 2,500 שח בממוצע תלוי בהשקעה,ואני לא עובד אחרי האתרים האלה שעושים עליך כסף,אם אתה רוצה להרוויח יותר תחפש מקום אחר לעשות ממנו כסף ,תאמין לי יש והוא לא מסוג האתרים האלה כמו שלך.
    פשוט תחפש כי אין לי כח להציע לך רעיונות פשוט תחפש אותם לבד

ציטוט נכתב במקור על ידי stonecold צפיה בהודעה
    תראה אני לא סקפטי,אני עובד מהמחשב בבית ומרוויח בחודש 2,500 שח בממוצע תלוי בהשקעה,ואני לא עובד אחרי האתרים האלה שעושים עליך כסף,אם אתה רוצה להרוויח יותר תחפש מקום אחר לעשות ממנו כסף ,תאמין לי יש והוא לא מסוג האתרים האלה כמו שלך.
    פשוט תחפש כי אין לי כח להציע לך רעיונות פשוט תחפש אותם לבד
    לא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון.

עם האתר הזה אני מרוויח בקלות כמה מאוד דולרים בחודש, וזה בלי מאמץ בכלל (אני נכנס לאתר פעם בכמה ימים , וגם זה רק בשביל לראות אם יש תזוזה). אני מזכיר שוב שזאת עבודה צדדית, אם אפשר לקרוא לזה בכלל עבודה. זה פשוט הכנסה פאסיבית, כלומר אתם לא באמת עושים משהו אבל מרוויחים מזה יפה מאוד.

חבל שאנשים פה כל כך סקפטיים וחושבים שכל הזמן רק מנסים לרמות אותם. האתר הזה עובד מצויין וזה מה שחשוב, רציתי לפרסם אותו כאן בשביל שעוד אנשים יראו ויהנו ממנו. וכן- אני מרוויח בונוס קטן על מי שנרשם דרכי, אבל זה לא העניין, זה רק בונוס קטן, זה לא שיטת הפירמידה בגלל שכל אחד יכול להצליח גם בלי לרשום אף אחד תחתיו.

, מסביר על האתר. בהתחלה גם לי לקח קצת זמן להבין, אבל זה ממש לא מסובך אחרי שאתה נרשם ופשוט מתחיל להתעסק עם זה.

זה הבחור שהכיר לי את האתר הזה, בקישור הזה הוא מעדכן כל כמה שבועות על הכסף שהוא מרוויח דרך האתר. הסרטונים שלו שכנעו אותי להכנס לאתר.

בקרוב אני מתכנן לעשות משיכה מהאתר של כ-1,500 דולר, אם מישהו ירצה אני אעלה הוכחה שהכסף נכנס לי לבנק.

כל מי שרוצה לדבר איתי ולהתייעץ- שלחו הודעה פרטית. אשמח אם תרשמו דרך הלינק שפרסמתי בתחילת האשכול הזה.
    נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 08-12-2012 בשעה 00:37.

מקפיץ.

האתר הזה צובר תאוצה בעולם בכלל ובישראל בפרט. כבר 300,000 משתמשים יש בכל העולם וכ-15,000 מישראל, יש לנו גם קבוצה בפייסבוק של כמה אלפי אנשים שנותנים אסטרטגיות ועונים על שאלות.

אני בעצמי חייל והאתר הזה עזר לי מאוד, כי אני לא יכול לעבוד בגלל הצבא וככה אני עושה עוד כמה מאות דולרים בחודש בלי מאמץ.

מי שרוצה שיקרא בהודעות הקודמות פרטים על האתר וסרטונים. שלחו הודעה פרטית או שפשוט תרשמו בחינם לאתר להתרשמות ואני אצור אתכם קשר ואתן לכם הכוונה..

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,544 | הודעות: 8,174,131 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect