אני לא עושה טעות, נכון ?
זה גם דורש פירמוט( אין לי בעיה)
אני לא עושה טעות, נכון ?
זה גם דורש פירמוט( אין לי בעיה)
ספוילר:
|
|
טעות חמורה ביותר!!
לא נוח בכלל... עיצוב לא לטעמי...
לך לבאג יש שם מחשבים שאתה יכול לראות איך זה..
אתה לא צריך לעשות זאת.
תוריד Virtual Machine (אני ממליץ על Virtual Box של Oracle ), את ההתקנה של WIN8 ויש לך WIN8, בתוך הווינדוס שלך. אם תרצה עוד פרטים או עזרה להפעיל אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
תצטרך להתרגל מחדש לשימוש בוינדוס, קצת שונה עם המטרו וכל הדברים
אבל בגדול זה אותו וינדוס 7
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אני אסביר את עצמי שוב, לא הסברתי את עצמי טוב כי מיהרתי.
מה שהVM עושה הוא בעצם מדמה מערכת הפעלה בתוך המערכת הפעלה שלך. מה זה אומר? נגיד ואתה מריץ WIN7 ואתה רוצה להריץ באותו הזמן WIN XP על אותו המחשב. ברמת העיקרון אין לך אפשרות לעשות את זה, אלא אם כן אתה משתמש בVM. ככה אתה יכול להריץ WIN XP מתוך הWIN 7 שלך או הפוך. אני הצעתי לך את השימוש הזה בגלל שWIN 8 זה מערכת חדשה שמשתמש בטכנולוגית הטאץ', מה שכנראה אין לך אם רק עכשיו אתה רוצה לשדרג (אלא אם כן קנית). פירמוט של הדיסק יהיה חבל אם תתחרט ותרצה לחזור ל7. תתקין VM, תשתמש בWIN 8 בתוך הVM למשך כמה ימים, תראה איך זה ואיך אתה מתרגל לזה ואם תחליט ללכת על זה אז לך על זה עד הסוף.
אני לא רואה סיבה להשתמש בו אז לא ניסיתי אותו.
עשית טעות, אין הרבה תכנות שהותאמו לWIN8, סתם בלגן.
מה?
מה זה השטויות האלה? הסקת את זה כי מה, אתה לא מצליח להריץ תוכנות בוינדוס 8 או כי אתה האחראי לפיתוח שלו?
אז תן לי להבהיר לך, בתור אחד שכרגע עם 8: לא נתקלתי עדיין במשהו שעבד ב7 ולא עובד ב8. זה תקף גם לגבי משחקים, חדשים וישנים יותר.
כמו שאמרתי לפני, 8 מצריך הסתגלות קצרה בגלל המטרו החדש וכמה שינויים ויזואליים, אבל חוץ מזה לא הייתי אומר ש7 כל כך יותר טוב כמו שרבים טוענים מסיבה לא ברורה, ושלא נדבר על כך שההתקנה של וינדוס 8 אורכת כ10 דקות לכל היותר. זו דעתי לפחות.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music