נכתב במקור על ידי
Aviv2222
ירבה חריפה על כך)...

נכתב במקור על ידי
Yarden3332
תקשיב , התגובה יכולה להיות חריפה אבלה
אביב צודק, רוב האנשים חושבים שבחורות שמעשנות זה דוחה [או לא מושך, תלוי על מי תיפלי...], זו עובדה מוגמרת ואין בדיוק על מה להתווכח.
לגבי הבהמתיות והגבריות של עישון, יש בזה משהו אבל הדבר הזה פחות מפריע. אני בטוח שלפותח השרשור לא תהיה בעיה אם היא תעשן איתו ירוק פעם ב... אבל עצם המנהג של חוסר מעש ושיעמום מוביל לעישון סיגריה זה באמת מעיד על חולשה כלשהי באופי. במקום לתעל את האנרגיות שלך למשהו טוב/מועיל/חיובי, אתה בוחר לשבת לעשן ולנוח.
מצד שני, רשמת גם כמה דברים שאת צודקת בהם[למרות שאני לא יודע איך הגעת אליהם]. נשים לא חייבות להיות כל הזמן בעבודות בבית, מותר להן לרדת על לאפה שווארמה בהרצל 2 ולפרק סטייק אנטריקוט 300 גרם במסעדה - אין שום בעיה עם זה ואפילו להיפך, מי שמעריך איכות ידע שבחורות כאלו עדיפות על אוכלות הסלט למיניהן(שהן פצועות שכלית לרוב).
אביב;
גם לי זה מפריע, וגם אני לא יוצא עם בחורות שמעשנות. בחורה שהייתה איתי בקטע לא מחייב ידעה את זה ויותר מזה, ידעה שאם אני אראה אותה והיא עישנה לפני או באיזור הזמן שלי איתה אני דופק לה דוך בפנים וזה נגמר.
דבר עם הבחורה, שאל אותה כמה זה חשוב לה וכמה אתה חשוב לה - עשה את החושבים שלך לבד.