זה לא פירוט.. תענה בבקשה על השאלות הבאות:
- מה העבודה שלך כוללת באופן כללי? כמו כל טכנאי לתקן מן הסתם בעיקר לתקן מחשבים
- טכנאי עצמאי או שכיר? בנתיים עצמאי
- העבודה כוללת אינטראקציות ועבודת צוות עם אנשים? כן היו לי מקרים שהייתי חייב לקחת צוות של אנשים ולעבוד איתם
- העבודה כוללת אינטראקציות עם נשים? כן
- במידה והתשובה היא "לא" לגבי שתי השאלות הקודמות, האם יש פוטנציאל כלשהו שתוכל ליצור בעבודה שלך אינטראקציות עם נשים/אנשים? תמיד אני עובד בסביבה מגוונת
- האם אתה מספק שירות ישיר או עקיף ללקוח? בעיקר ישיר
- האם העבודה יכולה לספק לך מקור טוב להגדלת המעגל החברתי שלך? (יציאות על בסיס שבועי עם חברים קבועים מהעבודה). כן
- הגדר מה זה מבחינתך "מעגל חברתי פעיל". זה שאני נפגש מדי שבוע עם חברים יוצאים לכל מיני מקומות
- האם המעגל החברתי שלך עומד בהגדרה זו? כן
- האם הפעילות של המעגל החברתי שלך כוללת אינטראקציות עם נשים? כן די הרבה
- במידה וכן, באיזו רמה? (שלום-שלום/בחורות קבועות במעגל החברתי שמבלות איתכם ביחד/מפגש חברתי פעם בכמה זמן שכולל בתוכו בין השאר סקס?). בחורות קבועות
- האם המעגל החברתי שלך מתרחב ככל שעובר הזמן? (מכירים עוד חברים ביציאות שלכם? דואגים לצרף אדם שהתחברתם אליו? נוהגים לצאת עם ידידים וחברים ישנים?). כן תמיד זה מתרחב
- תכמת את המשפט "ויש לי הרבה חברים".
- מהם התחביבים שלך? זה בעיקר העבודה שלי
- כמה שעות אתה משקיע בכל אחד מהם בשבוע? 4-5 ימים בשבוע
- אתה מרוצה באופן כללי מהחיים שלך? אתה מבסוט? כשאתה קם בבוקר אתה מייד קופץ מהמיטה לתוך הג'ינס או שאתה צריך שהנודניק בפלאפון שלך יפעל לפחות ארבע פעמים? מרוצה באופן כללי אבל לכל בן אדם יש יום טוב ויום רע אבל בכללי סבבה
פתחת פוסט, יש לך הזדמנות להרוויח פרספקטיבה אחרת על החיים שלך, תנצל זאת במקום לומר "הסתדרתי".