קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] לקדם עניינים על מישהי מהעבודה
    על ידי stokstok בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-07-2012, 17:05
  2. [עזרה] מישהי בכיתה שלי
    על ידי Rolsrois בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-06-2009, 17:24
  3. [ייעוץ] מישהי מהעבודה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-08-2008, 14:04
  4. [שאלה קטנה]בעניין מישהי מהכיתה שלי.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-03-2008, 20:20
  5. אנסו מישהי מהקריה שלי..
    על ידי -CrazY- בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-09-2007, 21:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מישהי מהעבודה שלי

ברירת מחדל מישהי מהעבודה שלי

היי
    בן 19

אני עובד בחנון בגדים בראשל"צ
    יש מישהי ממש כוסית שאני רוצה . בגילי

העניין הוא כזה : אנחנו לא מדברים יותר מידי , לפעמים אני עוזר לה והיא עוזרת לי עם לקוחות .
    כשאני מצליח כל מיני דברים לעשות היא מפרגנת לי : איזה תותח אתה !

לפעמים היא אומרת שאני נסיך

ד"א אני לא יודע מה לומר לה כשהיא אומרת "דיי איזה נסיך " ,"תודה נסיך", אני פשוט מחייך.

אבל כשהיא הולכת היא אומרת רק : "ביי טום " בלי חיבוק / נשיקה .

שהיא רוצה לקבל את תשומת ליבי היא נוגעת בי בקטנה כזה ביד או משהו .
    אין קינו כמעט.
    בכל העבודות שעבדתי עד עכשיו הבעיה שהייתה זה שכשאני הולך הבנות אומרות "ביי" ולא נותנות חיבוק או נשיקה.
    לא יודע איך לפתח את זה .. צריך עזרה שלכם.

תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחי אתה בן 19..לא הגיע הזמן שתתחיל ליזום דברים יותר מסתם נגיעות ודיבור קצר..? תיהיה גבר.
    כשאתה מגיע בבוקר ואתה רואה שם, תעשה כזה "בבוקקקקררר טוב לך.. " ותשלח ידיים לחיבוק כזה ופשוט תדביק לה נשיקה על הלחי.
    איך אפשר לדעת אם היא "רוצה" להתחבק וכאלה? כל עוד היא מחייכת..הכל בסדר.
    במשך העבודה לפי דעתי אתה לא יכול באמת להתחיל לחפור לה כי זה עבודה..אבל מידי פעם כשאתם נפגשים במחסן של הציוד או אפילו בקופה כששניכם תיהיו באותו איזור אתה יכול להציק לה בצחוק, זה מושך תשומת לב.
    נגיד אם היא "מפריעה" לך לעבור, אתה יכול במקום סתם פשוט לעבור אותה, פשוט ללכת דווקא לאיפה שהיא הולכת ולהגיד "אין מעבר היום " ולחסום עם הידיים..תיהיה מציק כזה אבל לא בקטע באמת מציק..תדע לבד מתי זה כבר יותר מידי.

-בקשר לנסיך..זה פרט שולי..אתה יכול להחזיר "בכיף נשמה" "בבקשה כפרה".
    -"
    אבל כשהיא הולכת היא אומרת רק : "ביי טום " בלי חיבוק / נשיקה ." - תיזום אתה. אתה הגבר. אם היא אומרת "בייי טוםםם " אתה יכול לעשות לה כזה בחצי צחוק חצי עצבים מצחיקים כאלה (לא יודע איך לתאר את זה..) "מה זה ביי...?? בואי תגידי שלום כמו שצריך! " ותחכה שהיא תבוא ותדפוק לה נשיקה.

בגדול..כן. אתה הגבר, אתה צריך ליזום את זה..אם תחתור למגע, היא תחתור למגע. ככה זה עובד. למרות שיש גם בנות שאוהבות בעצמם לגעת..קרה לי כאלה.

פשש אחי איזה תותח אתה
    חשבתי שהתגובה היחידה שתהיה פה זה : "לא הבנתי מה אתה רוצה"

אני אנסה את הזה עם ה"מה זה ביי" אבל לפעמים זה לא הולך כי היא הולכת ביחד עם חברה מהעבודה הביתה והם הולכות מהר כזה ולפעמים היא אומרת אפילו מרחוק כזה לא תמיד היא ליידי ..

האמת אנחנו נפגשים הרבה במחסן של הציוד רק שנינו ואני באמת רוצה לעשות עם זה משהו חחח

ואיך אני אמור להגיע איתה לנשיקה על הפה ? לא רוצה ידיד אני רוצה יותר
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 16-11-2012 בשעה 23:11.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    פשש אחי איזה תותח אתה
    חשבתי שהתגובה היחידה שתהיה פה זה : "לא הבנתי מה אתה רוצה"

אני אנסה את הזה עם ה"מה זה ביי" אבל לפעמים זה לא הולך כי היא הולכת ביחד עם חברה מהעבודה הביתה והם הולכות מהר כזה ולפעמים היא אומרת אפילו מרחוק כזה לא תמיד היא ליידי ..
    אם היא הולכת עם חברה, אז אני לא רוצה לבאס אותך..אבל אני אישית לא הייתי מציק להן ועושה לה "מה זה ביי?!" כי זה קצת מעיק. אבל אם היא וחברה שלה רק מחליטות ללכת ולסיים לעבוד ורק לוקחות את הדברים שלהן מהעבודה ואז רק יוצאות (יענו בדרך) אז אתה יכול להפריע לה באמצע שהיא מתארגנת על עצמה, כאילו לתפוס לה תסנטר אשכרה בחצי כח- חצי צחוק ולתת לה נשיקה על הלחי.
    האמת אנחנו נפגשים הרבה במחסן של הציוד רק שנינו ואני באמת רוצה לעשות עם זה משהו חחח

ואיך אני אמור להגיע איתה לנשיקה על הפה ? לא רוצה ידיד אני רוצה יותר
    קודם כל תקדם עיניינים..אחרכך תגיע לנשיקה על הפה, שויה שויה...
    אלה אם כן אתה זיין על ולא מעניין אותך מכלום ואז אתה יכול באמצע המחסן להתקרב אלייה ולעשות לה "אני יודע שאת מתה לנשק אותי כבר ייייםםם זמן..." ולנסות ללכת על נשיקה. אבל זה מן הסתם שלא מתאים לך..

ברגע שתקדם איתה עיניינים, תבקש מספר, תצאו לדייט או משו ואז תגיע לזה.

תאמת שאני לא רוצה לעשות את הזה עם הנשיקה במחסן היא יכולה לתבוע על הטרדה מינית אם היא לא רוצה

"אם היא הולכת עם חברה, אז אני לא רוצה לבאס אותך..אבל אני אישית לא הייתי מציק להן ועושה לה "מה זה ביי?!" כי זה קצת מעיק. אבל אם היא וחברה שלה רק מחליטות ללכת ולסיים לעבוד ורק לוקחות את הדברים שלהן מהעבודה ואז רק יוצאות (יענו בדרך) אז אתה יכול להפריע לה באמצע שהיא מתארגנת על עצמה, כאילו לתפוס לה תסנטר אשכרה בחצי כח- חצי צחוק ולתת לה נשיקה על הלחי."

תכלס כשהיא עם חברה עדיף בכלל לא לעשות את הזה עם : מה זה ביי אלא רק כשהיא לבד

ואם היא עם חברה אז אני יכול לגשת אליה להגיד לה ביי לתפוס לה תסנטר להדביק לה נשיקה על הלחי וללכת..
    האמת עשיתי את זה למישהי פעם כשהיא לא הייתה לבד והיא קלטה שאני רוצה אותה כי זה כאילו תאמת לא הדדי שאתה בא לה מהצד ומדביק לה נשיקה..היא אפילו לא שמה את היד שלה על הכתף שלך או משהו

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

אל תראה NEEDY, זאת אומרת אחד שנזקק לתשומת לב ובכח מנסה להיות מתוחכם.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ahene צפיה בהודעה
    אל תראה NEEDY, זאת אומרת אחד שנזקק לתשומת לב ובכח מנסה להיות מתוחכם.
    איך מראים needy בעבודה בחנות בגדים ?

אתה צריך לגרום לה לפנות אליך לא שאתה כל הזמן תיזום שיחות
    אתה צריך לגרום לה להתעניין בך ולשאול שאלות עליך
    אתה צריך לגרום לה להיות סקרנית לגביך ולגבי מי שאתה

אם היא לא יוזמת דברים סימן שהיא לא שמה עליך
    ואני חייב להגיד לך שהרבה מאוד תלוי ברושם הראשוני שאתה נותן, בחורה יכולה לפסול אותך כבר מהשניות הראשונות שהיא מכירה אותך

אתה לא צריך להתנהג אליה יפה כל הזמן, אתה לא צריך להיות הכלבלב שלה שעושה כל מה שהיא מבקשת בעבודה, אתה לא צריך להסכים לכל מה שהיא אומרת.
    אתה צריך לתת לה להבין שאתה זה שמנהל אותה ואומר לה מה לעשות, תתחיל לחלק לה הוראות... אתה הגבר פה לא היא.

ברגע שאתה תתחיל לעשות את כל הדברים שאתה בראש אומר "זה לא יפה אבל לדבר ככה..." אתה תתחיל לראות מהר מאוד איך היא מתחילה לשים עליך.
    ברגע שאתה מראה לה אישיות חזקה היא תרגיש את זה מהר מאוד.
    למשל אם אתה רואה שהיא משחקת לך אותה איזה פרינססה ולא מוכנה שאתה תבקש ממנה דברים אז תצא עליה... אתה צריך ללמוד לצאת על נשים ולהעמיד אותן במקום כשהן עושות דברים לא בסדר. אל תחפש איך לרצות אותה כל הזמן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

אמרו כאן הרבה דברים, בשורה התחתונה אני ממליץ לך לקרוא קצת פיקאפ בלינקיה.

אני רוצה לפתוח לך את העיניים לגבי דבר אחד שגם אני טעיתי בו בעבר:
    תחשוב שניה על תלמיד שצריך לגרום לו לעשות שיעורי בית - כשהוא עושה שיעורים הוא מקבל מדבקה, כשלא הוא מקבל עונש. אותו דבר כשאתה רוצה יחס חיובי מאישה:
    היא אומרת לך "נסיך שלי" - תחזיר לה בחיובי - "אויי חיים שלי"(עם חיבוק) אפילו תמשיך עם סיפור מצחיק וכיפי.
    היא הולכת ואומרת שלום בצורה לא טובה - תעשה פרצוף קצת עקום ותגיד ביי.

מה שחשוב זה להשאיר את זה פשוט - לא להתחיל לחקור כל צעד שלה, פשוט כשהיא עושה משהו חיובי - להחזיר חיובי. כשעושה שלילי - להחזיר בשלילי. מבטיח שאם תשים לב לזה אתה תצליח לגרום להרבה דברים לקרות כמו שאתה רוצה

דרך אגב, הקטע של הנשיקה בלכי זה נטו הרגל. ידידות שלי מורגלות כשרואות אותי אוטומטית נשיקה בלכי, ויש בנות שאם אני לא יזום שום דבר לא יקרה, זה הכל.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,094 | הודעות: 8,203,687 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect