היי
אני עובד בעבודה משרדית זמנית של 3 שבועות ונותרו לי 3 ימים לעזיבה .
יש עובדת אחת שנדלקתי עלייה ואני חושב שיצרתי משיכה , היא הראתה קצת ioi וכבר כמה ימים אני בונה נוחות
אין כ"כ קינו , אז היום החלטתי שנמאס לי ואני משנה את זה (אפילו חיבוק אין , מקסימום כיף)
היא באה בבוקר וחיכיתי במשרד שלה ואמרה בוקר טוב ואז אמרתי לה בוקר טוב , בואי שנייה אני רוצה להגיד לך סוד (אני ישבתי והיא עמדה ) ואז היא התקרבה אליי והצמדתי לה נשיקה על הלחי (נשיקה שרומזת על הכוונות שלי ) .
התגובה שלה הייתה : "לא אתה לא נורמלי " ,בטון מופתע עם קצת חיוך .
שמתי לב שנוצר איזה מתח כזה נעים ועשיתי את עצמי רגוע כאילו הכל טוב אחרי הנשיקה , נשענתי לאחור וזה למרות שהיא הייתה בהלם.
אפילו התקשרתי לחבר וניהלתי איתו שיחה טובה (זה לא הפריע לה כי היא עבדה על המחשב )
אח"כ עשיתי קרוב - רחוק כלומר הלכתי לעבוד בחדר אחר ולתת לנשיקה לעורר בה כל מיני מחשבות ורגשות (כי היא ממש לא אחת שנוגעת באנשים , אפילו חיבוק , אמנם יש לה מלא ידידים אבל לא ראיתי אותה יוצרת איתם מגע פיזי )
בנוסף כשהיא עברה ליידי לפעמים לא התייחסתי אלייה ולפעמים היא שיחקה את המשחק וגם לא כ"כ הסתכלה אבל היו פעמים מעטות שכן ואפילו דיברנו קצת
אחרי כ 4 שעות , היא אמרה שהיא הולכת לקנות אוכל ושאני אלך לקנות בערך עוד חצי שעה ואז כשהיא תחזור נאכל ביחד במשרד .
אמרתי לה סבבה והלכתי , ואז היא קראה לי , באתי והיא אמרה תקשיב , אז אני אתן לך את הפלאפון שלי ונדבר
בעיקרון היא התכוונה שנדבר על מתי היא תחזור מלקנות אוכל אבל היה לה טון כזה והבעה של "אני מתכוונת נדבר גם מחוץ לעבודה "
בצהריים אכלנו ולמרות שהיא הייתה הרבה בטלפון דיברנו ובנינו נוחות .
בקיצור אני רוצה ב-3 ימים הבאים לקחת את זה עוד שלב קדימה עד נשיקה על הפה .
צריך עזרה מכם , איזה משחקים אפשר לעשות , איך אפשר להגיע איתה למצב אינטימי בזמן העבודה (לא , אני עדיין לא רוצה להזמין אותה לצאת ) ואיך להמשיך לתת לה נשיקות על הלחי בלי שהיא תהיה מופתעת או תתנהג מוזר קצת

ציטוט ההודעה