היי אני שמיניסט
יש ילדה שיושבת לידי שנראה לי רוצה אותי היא מגלה סימני עניין וגם אני רוצה אותה.
מה אפשר לעשות בזמן השיעור כדי להחזיר סימני עניין / לקדם עניינים ? (אי אפשר כ"כ לדבר כי זה מפריע למורה)
תודה
היי אני שמיניסט
יש ילדה שיושבת לידי שנראה לי רוצה אותי היא מגלה סימני עניין וגם אני רוצה אותה.
מה אפשר לעשות בזמן השיעור כדי להחזיר סימני עניין / לקדם עניינים ? (אי אפשר כ"כ לדבר כי זה מפריע למורה)
תודה
|
|
תיצור מגע בשיעור אבל ממש ממש אל תבנה על השיעור בתור מה שיגרום לך להיות איתה תיקח את זה שאתה יושב לידה יותר ככלי להתקרב אליה כי כמו שאמרתה בשיעור אתה מוגבל המון ואי אפשר לפעול כמו שצריך.
הכי הרבה שאתה יכול לעשות זה מגע והתקרבות
בהצלחה
אתה יכול לנסות ליצור מגע וכאלה, אבל עזוב שיעור...אתה רוצה באמת לקדם עניינים? תקבע איתה לאנשהו ושם תקדם באמת
למה אתה מגביל את עצמך לשיעור?
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
מנסיון, בזמן שיעור קשה מאוד לקדם עניינים
מה שכן אתה יכול לעשות בזמן שיעור זה לעבוד על משיכה אם אתה מרגיש צורך בכך... אין בעיה לעשות את זה בזמן שיעור
מנסיון שלי אל תנסה לעשות יותר מדי בשיעור. נגיד גם אצלי יש איזה ילדה שכל הזמן מסתכלת עלי ומנסה ליצור איתי קשר עין ואין לה ממש בושה להסתכל עלי אפילו לחצי דקה בכיף שלה נגיד היום היה לנו איזה מבחן ואני ישבתי לבד וילדה אחת באה לעשות תמבחן והמורה שאל אותה ליד מי היא רוצה לשבת, הא אמרה לידי וישר הילדה ההיא התחילה לבהות בי לאיזה כמה שניות. המקסימום שאני עושה זה להחזיר לה מבט, אולי עם חיוך קטן לא יותר כי באמת באמצע שיעור אתה לא יכל לעשות יותר מדי. אם אתה רוצה להתחבר איתה זה ממש לא בעיה לעשות את זה דרך חברים משותפים. אנשים שאתה מכיר והיא מכירה זה ממש לא בעיה ליצור שיחה משותפת ככה ולהכיר.
עריכה-לא שמתי לב שכתבת שהיא יושבת לידך. טוב אם היא יושבת לידך זה אומר שיש בינכם תקשורת בסיסית, פשוט תדברו אחרי השיעור ותזמין אותה לאיזה יציאת שישי או משהו.
נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 21-03-2012 בשעה 19:43.
בשיעורים זה אפשרי בצורה לא משמעותית ממש אבל עדיין אפשרי. תיגע בה קצת תדברו כמה שאפשר. אבל העניינים הרציניים יקרו אחרי בשיעור במיטה שלך או שלה