קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-04-2009, 14:20
  2. [מדריך] איך לשפר ביצועים עם איחוי קבצים בודדים
    על ידי APOLO 555 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-01-2008, 13:16
  3. מאמר - איך לשפר את ההערכה העצמית.
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-08-2007, 13:15
  4. שיטה איך לשפר את האוטו קליקר בבוט
    על ידי komermore בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-04-2007, 15:45
  5. חתימה ראשונה!!!!.. תנו תגובות איך לשפר... (ותרחמו)
    על ידי GiDi בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-05-2006, 17:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

איך לשפר משמעותית את חווית הפיקאפ

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל איך לשפר משמעותית את חווית הפיקאפ

שלום לכולם, ושבת שלום ומבורכת לכל עם ישראל.
    החלטתי ליזום סוג מסויים של נושא, שדווקא יוצא לאו-דווקא בעד נושא הפיקאפ, או שלמעשה..אני דיי רוצה לשים חוצץ קטן בעניין הפיקאפ ולנסות לגרום לכם לשבור שיגרה בעניין הפיקאפ, לא התייחס ולתת את כל כולכם בשעות היום למען הפיקאפ.
    אבל לפני שאני יתחיל אני כן רוצה לתת כמה מילים בקשר לפיקאפ-
    פיקאפ זה תחום מאד מאד תורם. תחום חזק מאד, ומאד עוזר לכל מי שנתקל בבעיה בחיים שלו עם נשים.
    פיקאפ הוקם בגלל שישנם אנשים שמאד מצליחים עם נשים ומאז ומתמיד לא היה להם קשה עם המין הנשי, מכל מיני סיבות שהם שלא צריך לפרט אותם, ומשם לאט לאט כל שאר האוכלוסיה, אלה שפחות מצליחים עם נשים או שאפילו לא מצליחים כלל, בעצם התחילו לשאול שאלות..."איך?" ,"מה אני עושה שאתה לא עושה?", "למה לך זה קל ולי זה עולם ומלואו?" ומשם העיניינים התגלגלו וכל החבר'ה המוצלחים יותר חשבו בצורה יותר "יהודית" והחליטו לעשות מזה כסף. שאני אגב נגד זה (בחיים לא ביקשתי שקל על העזרה שאני נותן).

העניין הוא כזה, כל עוד נושא הפיקאפ נמצא ונוכח, הנשים הופכות להיות פחות מסובכות כי אנחנו, הגברים, מצליחים יותר להבין אותם ויודעים איך לקרוא אותן מה שבעבר חלק לא היו יודעים. שזה דבר נפלא ואני שמח שיצא לי להכיר את הפיקאפ כי השתפרתי בהמון דרכים בגלל הפיקאפ.

אבל בגלל שפיקאפ הוא כזה כלי חזק, אפשר מידי פעם לסטות מהמסלול של החיים ולהתחיל לרדוף אחרי זה ולרצות עוד ועוד ועוד...
    אני חושב שהגיע הזמן שמי שעוד לא שם לב לכך הפיקאפ לקח חלק גדול בחייו שיפקח את עיניו ויסתכל טוב טוב לצדדים, שיקלוט איפה הוא נמצא.
    מי ששם לב שהוא מקדיש יותר מידי זמן והוא מתחיל להזניח את עצמו, להשאר במחשב יותר זמן, לקרוא שוב ושוב מדריכים בכתב ולחשוב "יואוו..איזה חזק המדריך אני חייב לנסות את זה! אבל...מחר..." הוא פשוט טועה. זה לא הכוונה של הפיקאפ.
    פיקאפ שם כדי לחדד לכם את החושים, לתת כלים מדהימים ותורמים, לגרום לכם לצאת יותר מהבית כדי להכיר עוד ועוד אנשים ובחורות מדהימות עם אופי שונה ומשונה. זה כל הרעיון של הפיקאפ. לא להשאר בבית! להתחיל לצאת ולהשתפשף בחוץ...לנסות דברים חדשים שלא ניסינו..כמו למשל- להתחיל שיחה פשוטה וקלילה עם הברמנית הסקסית שתמיד מחייכת בפאב, או לפתוח שיחה עם הבחורה שתמיד רצה לידנו במכון כושר..זה כל העניין בפיקאפ.
    ופה בדיוק אני רוצה להגיע לפאנץ' של כל הסיפור:
    תתחילו לשפר את עצמכם, ובדרך גם הפיקאפ בחייכם ישתפר. איך זה בא לידי ביטוי?

נתחיל במראה
    : אם אתם שמנים מידי או אפילו רזים מידי ולא מרגישים מספיק בנח עם הנתונים הפיזים שלכם, תתדאגו לשפר אותם!!! לשבת בבית ולקרוא מדריכים או לראות סרטונים של Simplepickup ממש ממש לא ישפר אותכם!
    לכו למכון כושר הכי קרוב אליכם, תשאלו בנימוס את האחראי שנמצא שם שישמח מאד לקבל אותכם אם אפשר להרשם וכמה עולה כל הסיפור הזה..והינה! התחלתי פרק חדש בחייכם! שגם מביא אותי לנושא הבא.

הצבת מטרות:
    כל מי שאומר לכם "אסור להציב מטרות רחוקות\קרובות מידי" תגידו לו "סע לי מהעיניים ואל תסיט אותי מהמסלול שלי יותר בחיים ש'ך!" אין דבר כזה חוק בהצבת מטרות. כל מטרה שתציבו לכם, רחוקה או קרובה היא מטרה מעולה! אם זה בחורה, או רכב חדש או עבודה זמנית או אם להגיע ל75 קילו בחדר כושר תוך 4 חודשים..כל מטרה היא מעולה והיא משאירה אותכם ערנים לעצמכם! אל תשבו בשקט אף פעם ותחכו להזדמנות הבאה שתעיר אותכם! תעירו את עצמכם וקחו תחיים בידיים! תעשו משהו!
    ביקורת עצמית: שזה לפי דעתי הדבר החשוב ביותר בחיים. ביקורת עצמית גם מתחלקת להמון פרקים אבל אני לא רוצה לחפור יותר מידי..
    תדעו איפה אתם עומדים ביחס למטרה שלכם ותדעו מתי להעריך את עצמכם ולהגיד "כל הכבוד לי...יישר כח...ועכשיו למטרה הבאה!" ותדעו גם לפעמים להגיד לעצמכם "מה קורה לך?! מי אתה חושב שאתה, שאתה מרשה לעצמך לישון בעמידה?! יאללהההה!!!" אף פעם אל תיתנו לעצמכם להרגע ולשבת בחיבוק בידיים בלי מעש...למרות שאני אישית מאד אוהב את ה-10 דקות- רבע שעה שלי בבוקר במרפסת יחד עם הכוס קפה..אבל זה רק סיפתח לשאר היום
    צניעות ולא שחצנות\יהירות: לעולם אל תחשוב שאתם טובים יותר מהאחר. בחיים לא. גם הקבצן או הבן הכי מטומטם שתפגשו בחיים שלכם, יש סיכוי מאד מאד טוב שהוא כבר היה במקום שלכם פעם ופשוט נתן לחיים לסחוף אותו למקום שהוא לא רצה להגיע אליו מלכתחילה..בגלל זה אף פעם אל תרגישו או תחשבו לשנייה "אני טוב יותר ממך" כי אף פעם אי אפשר באמת לדעת מה עובר על בן אדם בראש ומהו עברו. דעו מי אתם ואף פעם אל תתנו למישו לחשוב שהוא טוב יותר ממכם. תעריכו את עצמכם, תדעו לשבח את עצמכם לפעמים אבל אל תיהיו יהירים מידי...זה מתכון לאסון. אף בן אדם, לא אישה ולא ילד קטן, סובל אנשים שחצנים ומרגישים שהם כל העולם.
    תדעו מי אתם ותדעו מה אתם רוצים. אין בן אדם יותר מושך מבן אדם שיודע מה היעד שלו בחיים ומה הוא רוצה להשיג. זה פשוט תענוג.
    דירבון עצמי: גם אתם נמצאים בנקודת משבר בחיים שלכם, תדעו תמיד להתעסק בדברים שאתם אוהבים ולא להתעסק ולחשוב יותר מידי במשבר או בדכאון..זה סתם יסחוף אותכם ויכניס אותם למרור ארוך שלא נגמר. זה לא נותן כלום.
    גם הרגע הזה שאתם חושבים עמוק ונזכרים שאתם צריכים ללכת למכון כושר ולא באלכם...תדעו שאם תלכו בכל זאת ההרגשה שלכם רק תשתפר בגלל שאין לכם לאן להתדרדר יותר מבחינת הרגש.
    אם חברה שלכם זרקה אותכם או קיבלתם דחייה מבחורה במועדון, אל תיתנו להן את התענוג...הן רוצות שתשפילו מבט לריצפה ותתמרמרו על החיים שלכם! אתם רוצים לתת להן את האושר הזה? ללטף לבחורות את "האגו"? אני לי מאמין שיש כזה גבר. תרימו מבט, תחייכו ותגלו בגרות! תמשיכו בחיים ותחפשו את הבחורה הבאה בחיים שלכם!
    תעסוקה: כולם מכירים את הביטוי "ריפוי בעיסוק" נכון? זה אמיתי. בן אדם שעובד הוא בן אדם בריא יותר. לא יעזור דין ולא חשבון. הכוונה היא לא למשכורת שהוא מקבל כל חודש לכיס, אלה למסגרת ולשיגרת החיים המסודרת של הבן אדם. אנחנו אנשים של סדר, אנחנו אוהבים שיש לנו סיבה לקום בבוקר. (חברה\אישה זה גם סיבה מעולה לקום בבוקר )
    תדעו למלאות את החיים שלכם בעיסוקים-
    -לבלות עם חברים.
    -להשקיע בספורט, שזה מבחינתי הדבר הכמעט החשוב ביותר בחיי.
    -להשקיע ולהתרכז בתחביב שאתם מאד נהנים ממנו! (מצטער, אבל מחשב מבחינתי זה לא תחביב.)
    -לחזק קשרים עם חברים אמיתיים.
    -לדאוג לטפח את הסביבה שלכם (חדר\בית, סביבת העבודה)
    -תמיד לשמור על עצמכם מטופחים ונעימים לשאר הסביבה.
    -לגלות על עצמכם דברים חדשים שלא הכרתם (כמו למשל להכנס לתת-פורום אימון אישי בפורום )
    -לדאוג תמיד שלוח הזמנים שלכם עמוס ומתוקתק. בן אדם שאין לו סיבה לקום בבוקר וסיבה לסיים את היום..הוא בן אדם שבוז, מדוכא וחסר מטרה.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הייתי מוסיף עוד משהו. אל תשקעו בעבודה! אל תעבדו כמו חמורים כל היום (לא משנה אם במכון או במשרד או בלימודים או W/E), כי זה לא מטת החיים. המטרה היא ליהנות והרבה אנשים מכווני מטרה לא נהנים מהדרך אליה. תהיו חברותיים, תכירו אנשים, תהנו מהחיים! יש לי חברים שעובדים 24/7 והם מרוויחים כסף.... אבל מה הם יעשו איתו? אם הם כל הזמן עובדים הם פשוט ישארו עם חתיכות נייר בסופו של דבר. צריך למצוא את האיזון.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אל תהיו ליצנים..
    תקרעו תתחת בעבודה איזה חודשיים-שלוש, תרוויחו מספיק כסף ואחר כך תתפרקו על החיים עם הכסף , אבל לא כמו ילדים שהכל יילך, לשים משהו בצד ואת השאר פשוט לפרוק על עצמך איזה טיסה או נסיעה לאנשהו תאמינו לי זה שווה ואתם תזכרו ת'דברים האלה הרבה זמן,

לא כמו אלה שאמרו כאן לא להשקיע בעבודה, מה זה הדבר הזה ? תרוויח כמו עובד זר ומה תעשה עם הכסף? תצא למועדון של בני 14 ותשתה חצי בירה?

תקרעו תתחת בעבודה אבל לפני זה תציבו לכם מטרה לאן אתם רוצים לנסוע או לטוס או על מה אתם רוצים להוציא תכסף, ככה יהיה לכם יותר קל.
    אחרי שתתפרקו עם הכסף הזה, כל הקריעת תחת תשכח ואתם פשוט תהיו בסטלה מהחיים הטובים שיש לכם

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני אמרתי לא להשקיע? אני אמרתי לא לשקוע- יחי ההבדל הקטן. תעבוד כשאתה לא מבלה, אבל אל תוותר על בילויים בשביל העבודה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אל תהיו ליצנים..
    למי אתה מתכוון שאתה אומר אל תיהיו ליצנים?
    אני חושב בדדדדיוקק כמוך! לעבוד חצי שנה- שנה, לעשות תכסף ולטוס לאנשהו לפרוק אנרגיות...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כל הכבוד,אני אוהב את ההשקעה והתרומה שלך לפורום,ומזל טוב על הניהול

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני אמרתי לא להשקיע? אני אמרתי לא לשקוע- יחי ההבדל הקטן. תעבוד כשאתה לא מבלה, אבל אל תוותר על בילויים בשביל העבודה.
    מצטער גבר אבל אני לא חושב כמוך, לפעמים כשאתה ממש רוצה משהו אתה יכול להקדיש קצת זמן
    אני לא מדבר על לבטל שישי או שבת, אבל יציאונת קטנה בשביל כפולה בעבודה באמצע השבוע אתה יכול לתרום בשביל עוד אקסטרה מזומן בצד

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אז אתה כן מסכים איתי.... חח אני פועל בדיוק אותו דבר. כשחברים שלי חוזרים מהצבא ואני הולך לבילוי רציני אאין סיכוי שאני עובד. אבל אני לא אבטל עבודה בשביל לשחק ביליארד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מסכים מאוד, שאפו בעיקר החלק של התעסוקה והדרבון.
    הקטע עם זה שברגע שאתה עושה משהו עולה לך המצב רוח כל כך נכון למרות שיש רגעים שלא בא לך לפעמים וזה טבעי ושום דבר לא צריך לעשות בכח.
    רק כמה דברים שאני לא מסכים:
    במקום לקרוע את עצמך בעבודה ולהתפרק הרבה יותר פרקטי לעבוד במשהו שאתה נהנה, ליהנות מהעבודה.. ובכסף ליצור לך חיים נוחים יותר.
    נראה לי הרבה יותר הגיוני במקום להתפרק ברגע להתפרק לאורך זמן כלומר כל פעם לשדרג לך את החיים לאורך זמן.
    כלומר להתקדם במקצוע שלך ועל הדרך לעלות לך את הרמת חיים.
    הרבע שעה בבוקר שאמרת שאתה צריך זאת רבע שעה שכל אחד צריך, גם מעט זמן לשבת ולא לעשות כלום זה חשוב, זה מנקה לך את הראש ונותן לך חשיבה צלולה, זה בדיוק כמו שאתה הולך לישון ושאתה קם דברים מסתדרים לך פתאום.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 25-11-2012 בשעה 21:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

אני יתייחס לקטע עם העבודה:
    הכי חשוב זה להינות מהעבודה - לא העיקר להרווח כמה שיותר כסף, לא במחיר של לשנוא ללכת לעבודה! חשוב לעבוד במשהו שאתה שמח לעבוד בו.

ולכותב המאמר: תוכן מאוד נכון ואיכותי.
    טיפ אחד לשיפור: הפסקה הראשונה(עד המילה "אבל") מאוד מסורבלת וקשה לקריאה, אם הייתי סתם עובר אורח בפורום הייתי מתחיל לקרוא ויוצא כי קשה להבין משהו. ממליץ לך במאמרים הבאים לשהקיע יותר בפסקה ראשונה שמושכת לקרוא את המשך המאמר(זה מה שיגרום לאנשים מבחוץ לקרוא הכל ולהתחבר).

תודה על המאמר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect