אתם אומרים שאתם שונאים את כל הדתיים אחד אחד אבל שמישהו אומר משהו על ערבים אתם ישר בוכים '' לא להכליל!!''
אתם אומרים שאתם שונאים את כל הדתיים אחד אחד אבל שמישהו אומר משהו על ערבים אתם ישר בוכים '' לא להכליל!!''
|
|
על מה אתה לעזאזל מדבר?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
התכוונת לחרדים במקרה?
האמת, ואני אומר את זה עם כל הצער, ערבים לפחות עובדים...
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
ערבים וחרדים זה משהו שונה לגמרי.
הערבים שאצלנו עובדים ומשלמים מיסים.
Mes Que Un Club
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
נערך לאחרונה על ידי theidan; 29-11-2012 בשעה 15:41.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תפסיק לחשוב שכולם נגדך, אין לי בעיה עם הדתיים הרגילים,יש לי חברים דתיים, יש לי בכיתה ילד דתי, הדתיים, חובשי הכיפות, לא החרדים, עובדים! הם משלמים מיסים ,עובדים, פשוט כמו כולם.
הבעיה זה בחרדים, תלמידי הישיבות האלו שפשוט חיים על כספי הציבור, הם לא עובדים, לא משלמים מיסים, מקבלים כסף מהמדינה, חיים פשוט על חשבון משלמי המיסים וזה מגעיל וזה למה שונאים אותם.
ויש קבוצות שלא תורמות, למשל, החרדים.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
חח רגע מי נראה לך עובד בכל מקומות העסקים האלה בירושלים? ערבים? חח לא נראה לי
והחרדים לא? מאיפה לך?גם הם משלמים דלק, חלק ממחיר הדלק זה מיסים, מן הסתם לא עושים להם הנחה בדלק כי הם חרדים..סיגריות, גם חלק מזה זה מיסים, וגם פה לא עושים להם הנחה בגלל שהם חרדים, מספיק דוגמאות לתשלום מיסים?
אז אתה מתכוון שהערבים כן? אז למה ערבים יותר טובים מחרדים? למה אתה יכול לדבר ככה על חרדים ועל ערבים לא?
למה אתה מכליל? אצל הערבים אתה לא מכליל, אצל החרדים כן. מקסים, שמאלני למופת. כמו שאמרתי לך למעלה, מי נראה לך עובד בכל העסקים בירושלים?
החרדים רוצים אותך מת??
מה אכפת לי אם ערבים עובדים? מה הם באמת מעניינים אותך בנושא העבודה?
הם משלמים מיסים, כמו שאמרתי לשקד למעלה, גם הם משלמים מיסים ככה שהם חיים על חשבון עצמם, החרדים מקבלים מה''ישיבות האלו'' שלוש מאות שקל בחודש מהישיבות, השאר מעבודות, מן הסתם העסקים בירושלים לא עובדים מעצמם...
לא, לא מעניין אותי, אתם מדברים על השתמטות החרדים מהצבא כאילו שאין חילונים שמנים ועצלנים שלא משתמטים...
מצחיק!
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 29-11-2012 בשעה 16:33.