נפלתי שוב על סרטון מאד מאד מצחיק על בחור נוסף שיש לו עודף בטחון עצמי ולא מעניין אותו מה לעשות,
אבל החלק המצחיק הוא שהבחור לפי דעתי לא נראה הכי טוב עולם, והוא בכל זאת מצליח לנשק נשים תוך כמה שניות ודווקא נשים לא רעות בכלל.
בבקשה:
נפלתי שוב על סרטון מאד מאד מצחיק על בחור נוסף שיש לו עודף בטחון עצמי ולא מעניין אותו מה לעשות,
אבל החלק המצחיק הוא שהבחור לפי דעתי לא נראה הכי טוב עולם, והוא בכל זאת מצליח לנשק נשים תוך כמה שניות ודווקא נשים לא רעות בכלל.
בבקשה:
|
|
מצחיק, חמוד. אבל הדבר היחיד שהבחור מזיין זה את היד שלו כל בוקר.
נערך לאחרונה על ידי Lynx; 29-11-2012 בשעה 17:04.
4:34 הוא מנשק עקומה תחת. הנשיקה הראשונה עם הבלונדה עוד סבבה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
רק לי זה נראה מטריד ביותר?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
OverPowered, אני לא מבין אותך. הבן אדם נראה נורא, לפי דעתי. הוא ממש מכוער מהעין שלי חחח
הוא לא מכוער בכלל... שתיהם ברמה סבירה מבחינת מראה
אהבתי את הקטע עם השלט... HI LADIES IM SINGLE
נערך לאחרונה על ידי duzap; 30-11-2012 בשעה 16:35.
סרטון ענק וקורע.
הוא שפיץ על.
לכזה ביטחון אני מכוון.
ומה מטריד? תהיו ספציפים. הנשיקות? אולי קצת. אבל הבנות זרמו איתו!
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
זה נטו לעשות לעצמך פדיחות ולהנות מזה... להרשות לעצמך לעשות דברים ליד אנשים כאילו היית לבד בחדר שלך בבית
אנחנו נמצאים בעולם שאנחנו כל כך "מנומסים" לאנשים זרים ונותנים להם להשפיע עלינו לרעה כאשר אנחנו נמצאים בסביבתם
מה שהחבר'ה האלה פשוט עושים זה שמים זין על כולם ולא נפגעים אישית מזה שצוחקים עליהם
זה מה שהופך אותם לבעלי בטחון כל כך גבוה אחרי שהם עשו את זה כל כך הרבה פעמים
הם עושים את זה ליד אנשים שהם בכלל לא מכירים אז מה לעזאזל צריך להיות אכפת להם...
לא צריך להיות אכפת להם, והאמת לא ראיתי את הסרטון אבל אני אומר את דעתי- תעשה מה בראש שלך כל עוד אתה לא פוגע באף אחד. אם הפאדיחות הן שלך תעשה מה בראש שלך. ברגע שה"ביטחון שלך" גורם לך להגיד למישהי זרה שהיא מכוערת ולצחוק כי אתה שם עליה זין- פה מתחילה בעיה.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?