הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
300 שקל בחודש לחרדי?
הצלחת להצחיק אותי.
עזוב את זה שהם מקבלים ביטוח לאומי פי 3 מאדם חילוני, הם מקבלים קצבאות על כל ילד. זה כאילו שכל דוס התגרש מהמדינה ועכשיו המדינה משלמת לו מזונות.
משלמים מיסים בכך שקונים דלק וסיגריות? אתה אטום? זה לא נקרא לשלם מסים.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
ואו, החרדים יושבים וקוראים ספר בדיוני כל יום ומקבלים משכורת של 4-5 אלף בחודש.
יש אנשים שקורעים תתחת שלהם וחיים על מינימום של 2-3 אלף בחודש.
בטח שלא להכליל את הערבים, יש לי כמה חברים ערבים, חברים טובים! לפחות הם יעבדו, הם ישרתו בצבא ואת המדינה,
הם יעבדו, הם לא יישבו ויקראו, הם לא יירקו על אנשים עם תלבושת לא צנועה.
חרדים הם מיותרים במדינה, חיים על חשבון אחרים, לא תורמים ויורקים על אחרים!
אתה מזיין את השכל הם לא משלמים מיסים ואם הם משלמים משהו זה על הגב של החילונים שכן עובדים..
כל החרדים חיים בבועה שהמצווה אומרת לקרוא בספר מצאת החמה עד צאת הנשמה אבל מה שכתוב באמת בתורה: "למצוא עת לתורה".
שורה תחתונה 90% מהחרדים בארץ אוכלי חינם ואם אתה מצדיק אותם כנראה שגם אתה אחד כזה..
בין התגובות הרציניות היחידות שהגבתי פה בזמן האחרון
תגיד בן כמה אתה שאתה פולט כ"כ הרבה שטויות?
כי ברור שמיסים זה סיגריות ודלק, ברור...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חח אוקיי אם אתה אומר...
מאיפה לך שהם לוקחים את כל הכסף הזה?
אתה חי בסרט!!! אייזה 4-5 אלף בחודש??? הלוואי!
נו אז מה אם הם יעבדו... יש מלא חרדים שעובדים מה קרה לך... מי מתחזק את הערים שלהם? החרדים עובדים בכל החנויות האלה, החרדים עובדים במשרדים שם, החרדים עובדים בכל הבנקים שם.... צא מהבועה.
הנה אתה מכליל, ''הם יורקים''.
חחחחח אני אחד כזה? באמת?
מקנא?
קיצר מה שאני מנסה להוכיח פה זה שאם אני אומר שכל הערבים שקיימים יכולים למ*וץ לי ואם היתה לי האפשרות הייתי נותן כדור בראש לאחד אחד מול העניים של המשפחה שלהם, הייתי עושה את זה ולאף אחד אין פה זכות להגיד לי לא להכליל. נקודה.
אז באותה מידה בדיוק, לך אין זכות להטיף על זה מוסר.
בכל אופן, אבקש להפנות את תשומת לבך לכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4260466,00.html
בלי שום קשר לזה,
אתה צריך להבין משהו מאוד פשוט - כשאומרים לא להכליל ערבים זה כי נוצר בלבול מאוד גדול. ישנם ערבים נוצרים שאין להם שום קשר לאיסלאם ובטח שלא לחמאס ולטרור - למה מגיע להם למות? גם מוסלמים (אפילו כאלה שאני מכיר) לא תמיד מסכימים להתערב בעניינים פוליטיים כי זה רק פוגע בהם. מעניין אותם מה שמעניין אותך - חיים, עבודה אושר ועושר.
הבעייתיים בכל הסיפור הם המוסלמים הדתיים (מצידי תקרא להם החרדים המוסלמים, זה אותו משקל) שהם פרזיטים לא פחות מהחרדים (חוץ מזה שהם קורעים תתחת שלהם בבניין גם בישראל) שלהם כן צריך להכאיב.
אז תעשה את ההפרדה וכשאני אומר לך שאין לך מה להתווכח אני יודע מה אני אומר.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
משלמים מיסים? שקד, לא מזמן הייתה מנהל בדיבורים, אתה יודע שתגובות כאלה שייכות לפורום "הומור וצחוקים" !
איזה משלמים מיסים ואיזה נעליים? (נייק) סתם יושבים כל היום בונים בתים, חשבת פעם איך הם מצליחים להקים בתים כאלה מפוארים אם המחיר על הארנונה של בית כזה כזו גבוהה?
בוודאי שכן! אני מכיר חרדים שעובדים, יש לי משפחה חרדית (לא כולם) וואלה אתם חושבים הם עד כדי כך קיצוניים אבל לא!
רובם עובדים, ככה זה הולך אצל החרדים- חינוך הילדים בגן ובית ספר, גרושים, גן עולה משהו כמו 300 ש"ח בשנה, לא ביבי מארגן את זה, החרדים עצמם..
הבעל רוב היום לומד בכולל או שלומד בבוקר עד הצהריים ואז עובד או להפך... (בלילה הוא עסוק בלפרק את אשתו ולהביא עוד ילד הביתה) האישה, עובדת לרוב...
חשבתם פעם איך הכל הולך שם? הרי יש גם הסעות לילדים, ערבים, אין מצב שהחרדים יסכימו להם להסיע ת'ילדים, נשים, זה לא בדיוק צנוע, אז יש חרדים שעושים הסעות, תקשיבו, הם גם עובדים, רק שהם פשוט לא בדיוק עובדים כמו כולם...
גם אמא שלך מקבל קצבאות עליך ועל אחים שלך, פשוט יש להם הרבה ילדים אז יש להם הרבה כסף, הם משלמים מיסים, פשוט יש להם סוג של הקלות בגלל שהם משפחות "ברוכות ילדים"
וואלה אתם כמו חברה סתומה, אתם שוחכים שהעולם הערבי מוציא להורג נשים שלא מתלבשות כראוי? שחכתם? גם לירוק על אישה זה לא מכובד, אבל ראבק, אל תשוו אותם לערבים, אין לי בעיה עם ערבים, הפוך, אני פוגש כמה כמעט כל יום...
תאמינו לי, שגם הערבים לא משלמים בכלל מיסים, מקבלים קבצאות מהמדינה, וגם מנסים להרוג אותנו, רוצים גם הרבה כסף מהמדינה? תעשו 6 ילדים, לכו ללשכת אבטלה, ותקבלו, המון אנשים היום הולכים ללשכת אבטלה, מישהו אומר להם משהו?
זהירות, חרדי!
מישהו אמר שאני לא מכליל!? ערבים יכולים למצוץ לך? אם כך,
אין לך את הזכות בכלל לדבר. תאמין לי שהערבים פי 100 הרבה יותר טובים מחרדים וזה בטוח, לפחות הם עושים משהו במדינה הזו גם אם אם זה בנייה. חסר לב אחד, שונא חינם. כל שנה מזכירים את השואה, מדברים על האנטישמיות עושים מאמצים כדי שהשואה לא תחזור על עצמה ואתה פה מדבר על ערבים ועל תקיעת כדורים מול המשפחות שלהם? בדיוק כך החלה האנטישמיות וזה התדרדר לשואה...פשוט בושה.
הזהר משנאת האדם הנקלה, כי פעמים שייחנק האדם הגדול בזבוב.
נערך לאחרונה על ידי Muffin; 29-11-2012 בשעה 18:33.