קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Oneitis
    על ידי R0Y בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-12-2011, 22:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

ONEITIS (לקוח מפורום אחר)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ
    יש שני דברים אינסופים: היקום ואיבר המין שלי אבל אני לא בטוח לגבי הראשון XD

ברירת מחדל ONEITIS (לקוח מפורום אחר)

מה זה ONEITIS?
    ONEITIS זאת מחלה פסיכולוגית נפוצה מאוד וכמעט כל אחד חווה אותה בילדות או אפילו בבגרות עוד, היא נפוצה בעיקר בקרב ילדים בני 13-16 שבדרך כלל מתחילים להסתובב עם בנות בגילאים האלה.
    ONE - אחד.
    ITIS - סיומת של מחלה.
    כשמישהו מתאהב במין השני ומוכן לעשות למענם הכל זה בעצם ONEITIS.
    כאשר המאוהב אומר שהיא "אהבת חייו" וכדומה.
    הוא בעצם טוען שהיא היחידה שיכולה לרגש אותו ולספק אותה והוא לא יכול בלעדיה, זו בעצם אובססיה.
    המחלה גם מצוייה לא רק אצל אומני פיתוי מתחילים אלה גם מתקדמים ולי היה לי אותה לא מזמן ואני ניתחתי אותה קצת בשבילכם, וגם אומני פיתוי מתקדמים יודעים יותר טוב איך לצאת מהמחלה.
    לעיתים המחלה הזאת ממש מעצבנת וכואבת בלב בגלל שזה כמעט ולא נגמר במערכת יחסים.
    בדרך כלל כשחולים במחלה עושים הכל כדי להשיג את הבחורה ובגלל זה אתם בעצם הופכים ל"סמרטוט שלה".
    איך לזהות את המחלה?
    למחלה יש 2 שלבים, כדאי להזדהות בשלב הראשון כדי שיהיה קל יותר לצאת.
    שלב ראשון:
    -
    אתה חושב שהיא כל-כך שונה מכל בחורה אחרת שאי פעם פגשת.
    -אתה חושב שהיא הבחורה הכי יפה בעולם.
    -אתה חושב שהיא ברמה מסויימת של תמימות ומסוריות.
    שלב שני:
    -אתה מתקשר אליה/מדבר איתה לפחות פעמיים שלוש ביום ורק בשביל לדבר.
    -אתה נשאר בטלפון מתי שהיא מתקשרת אליך, ומקשיב למה שהיא אומרת
    -אתה מנסה לזהות כל דבר שהיא אומרת ועושה (למשל לעקוב אחרי כל דבר בפייסבוק).
    -אתה מתעלם לחלוטין מכל בחורה אחרת שמראה עיניין בך.
    -אתה מבקש מכולם עצה מה לעשות איתה, או רק להגיד למישהו שאתה אוהב אותה.
    -אתה חושב שאתה שונה מכל הידידים שלה. בזמן שאתה בעצם לא.
    דרכי התמודדות ופתרונות
    -תודה בבעיה, זה כבר 50% מהפתרון
    -תתחיל אם בנות אחרות.
    -כל הזמן תגיד לעצמך "אני לא רוצה אותה\יצאתי מפגר שבכלל רציתי אותה\היא סתם זבל".
    -כשאתם מדברים על זה, רוב הסיכויים שזה יעבור מהר יותר.
    -תשכחו ממנה.
    -לקחת דף ועט ולעשות רשימה של כל התכונות הניטרליות או שליליות של בחורה, שמעידים על זה שהיא לא מושלמת.
    דוגמא: היא מחטטת באף. יש לה יותר מדי נמשים. הציצי שלה קטן. הרגליים שלה טיפה עקומות. היא אוהבת בריטני. יש לה חברה אחת מפגרת. וכו' וכו' וכו'.
    לא לכתוב על דברים רעים שהיא עשתה שלא אהבתי! רק על תכונות שליליות - חיצוניות או פנימיות. למעשה הן לא חייבות להיות אפילו שליליות, הן רק צריכות להיות תכונות שמעידות על זה שהבחורה לא מושלמת. זה יכול אפילו להיות תכונה שבכלל לא מפריעה לך, כגון "יש לה משקפיים שהיא שמה מדי פעם".
    אם תעשה את זה ולא תפסיק לרשום עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד עד שתרגיש טוב, מובטחת ירידה דרמטית בהשתוללות של הרגשות. (קרדיט ענק ל-LionMethod מפורום אחר)

זו בעצם המחלה, עד החלק הזה תודה למשתמש Ferfale מפורום אחר, למרות שהרבה מפה רשמתי בעצמי.
    מפה הכתבה הזאת היא בלבד שלי ובניתי אותה על פי מה שראיתי שקרה לי כשקיבלתי את הONEITIS הראשון שלי מאז שהתחלתי לעסוק בנושא.
    הבסיס ואיך הגעתי לרעיון:
    אם אתם שואלים איך מצאתי איך מקבלים ONEITIS אז עכשיו אני יספר לכם, הייתי בפעולה מחוץ לעיר שלי - פעולה ברעננה של המחנות העולים, שם ידידה שלי הכירה לי מישהי חמודה ויפה והתחלתי איתה, דיברתי איתה 3 דקות, שזה הזמן שנותר להפסקה של הפעולה והצלחתי ליצור משיכה, בפעילות היא התיישבה לידי והיו קטעים שהיא התיישבה עלי ובקיצור ראו שהיא נמשכה עלי, לא היה לי ONEITIS באותו רגע כלפיה, ואז אחרי הפעילות כשהתחלתי לדבר עליה עם חברים שראו מה קרה ופתאום אחרי כמה דברים שעברתי קיבלתי ONEITIS, ועכשיו כשאני נזכר במה שעברתי, הבנתי איך קיבלתי את הONEITIS ולמה, ההסבר הוא פשוט מאוד ומבוסס על סיפור אמיתי.
    המשך קריאה מהנה
    איך מקבלים ONEITIS?
    טוב אז השלב הראשון שעברתי לקבלת הONEITIS היה אחרי הפעילות שהשגתי את המספר שלה באמצע הפעילות והיא נדלקה עלי, אמרתי לכמה חברים "ואי איזה טוב הלך לי הוצאתי ממנה מספר! זין אני לא מנשק אותה מחר" ואז איזה אחד מהם אמר "אחי זה היה נראה כאילו היא עוד שניה באה למצוץ לך" חח בקיצור ודיברנו על עד כמה היא יפה, זה השלב הראשון שעברתי והוא ההתחלה של הONEITIS, בעצם בשלב הזה כולם מדברים על עד כמה היא יפה וזה בעצם מוריד לך את גישת הפרס ולמרות שהצלחתה אתה רואה עדיין אחרים מדברים על עד כמה היא יפה ובאותו הרגע התת מודע חושב לעצמו גם ככה כדי בעצם להיות "חלק מהחברה".
    השלב השני, באותו יום אומנם בניתי משיכה אבל כמעט ולא בניתי אינטרקציה אז יום למחרת היא התרחקה ממני ולא הרגשתי את אותה המשיכה והתחלתי להתנהג עליה כמישהי יפה בטבעי, לא טוב P: זה כמו הטכניקה של קרוב רחוק, שהיא קודם קרובה ואז רחוקה, במצב הזה, אתה רגיל שהיא נמשכת אליך ובגלל שהיא רחוקה אתה תת מודעית רוצה להתקרב ואת הקרבה שלה חזרה וזהו המצב שכשאתה מנסה להתקרב מחדש אתה מקבל את הONEITIS שזה מה שקרה לי.
    השלב השלישי הוא בעצם חלק מהשלב השני, אתם אפילו יכולים לקרוא לו "תת שלב" בשלב הזה כאשר היא מתרחקת אתה מתחיל לחשוב עליה ומתחיל לחשוב על איך להשיג אותה, וכל הזמן פשוט חושב על זה עד שאתה פשוט לא מפסיק לחשוב עליה שברגע הזה אתה כבר בשלב הראשון של מחלת הONEITIS. ככל שהשלב השלישי הזה ממשיך יותר אתה מתקרב יותר לשלב השני של המחלה שבעצם אתה עוקב אחרי כל תנועה כדי לדעת מה לעשות.

וזהו זה המדריך, דעה בבקשה, מבוסס על סיפור אמיתי.

-המשך יום נעים
    -ספיר שמר.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 26-11-2012 בשעה 15:07.
    "the quieter you become, the more you are able to hear"
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
    כל שאלה תתקבל בברכה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ערכתי לך את הנושא של האשכול.
    פעם הבאה שאתה לוקח חומר מאתר אחר, לפחות תן קרדיט בצורה ברורה ורשמית שלקחת את זה ממקום אחר, אני לא רוצה שהפורום הזה יראה כמו פורום שמחקה פורומים אחרים.
    אני הייתי שמח אם תוכל לכתוב על האובססיה הזאת בעצמך ולא לקחת חומור ממקומות אחרים..תכתוב על זה מחדש ותפרסם בפורום בשימך, ככה עדיף.
    בנתיים, אני משאיר את המאמר הזה פה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ערכתי לך את הנושא של האשכול.
    פעם הבאה שאתה לוקח חומר מאתר אחר, לפחות תן קרדיט בצורה ברורה ורשמית שלקחת את זה ממקום אחר, אני לא רוצה שהפורום הזה יראה כמו פורום שמחקה פורומים אחרים.
    אני הייתי שמח אם תוכל לכתוב על האובססיה הזאת בעצמך ולא לקחת חומור ממקומות אחרים..תכתוב על זה מחדש ותפרסם בפורום בשימך, ככה עדיף.
    בנתיים, אני משאיר את המאמר הזה פה.
    רק חלק לקוח מפורום אחר, את החלק השני אני כתבתי, למרות שכתבתי אותו גם בפורום אחר אבל הוא שלי.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
    כל שאלה תתקבל בברכה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כן, אני יודע שרק חלק לקוח מאפ אקס פי, אבל גם את החלק הגדול הזה צריך "להכריז" עליו כחלק שלקוח.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

כן, אני יודע שרק חלק לקוח מאפ אקס פי, אבל גם את החלק הגדול הזה צריך "להכריז" עליו כחלק שלקוח.
    בסדר תודה על ההערה זה לא יחזור שנית
    ד"א לגבי האשכול שמחקתה לי אתה יכול לשלוח לי את התוכן שלו בפרטי?
    רק חלק ממנו יש לי שמור בפורום אחר(אני כתבתי אותו בפורום אחר אז טכנית הוא שלי), ועוד כמה דברים הוספתי משלי שהורדה אותם יחד עם האשכול.
    -תודה והמשך יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 26-11-2012 בשעה 15:23.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    כל שאלה תתקבל בברכה

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מה אתה מפליץ לי להתאהב זה מחלה? נו באמת.
    מי שלא יודע להתמודד עם התאהבות מתנהג ככה. מי שיודע יודע.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

דווקא יש במאמר הזה המון מידע נכון ותקף. יש גברים שהופכים בצורה מאד נואשת ואובססיבית להיות מאוהבים עד מעל לראש (תרתי משמע) בבחורה והם פשוט לא מוצאים את עצמם ומשגעים את הבחורה. פה במאמר הזה הוא מתייחס לזה בצורה מעולה והוא גם נותן נקודות איך לשים לב לזה ואיך להיפתר מה"מחלה" הזאת.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

דווקא יש במאמר הזה המון מידע נכון ותקף. יש גברים שהופכים בצורה מאד נואשת ואובססיבית להיות מאוהבים עד מעל לראש (תרתי משמע) בבחורה והם פשוט לא מוצאים את עצמם ומשגעים את הבחורה. פה במאמר הזה הוא מתייחס לזה בצורה מעולה והוא גם נותן נקודות איך לשים לב לזה ואיך להיפתר מה"מחלה" הזאת.
    נו ואיך הוא רוצה לפתור את זה? לכתוב על דף שהיא מכוערת? תחת שטוח? פלולה בציץ?
    הדברים האלה אפקטיבים כמו לזיין מישהי מסארג' בעזריאלי.

זה דברים שצריכים עזרה פסיכיאטרית. אל תשחקו אותה חכמים גדולים.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 26-11-2012 בשעה 19:24.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא מאמין בפסיכיאטרים, מצטער.
    הפיסכיאטר הפסיכולוג הכי טוב שיש זה אתה לעצמך. בן אדם שמאוהב עד הגג בבחורה בצורה קצת חולנית לא צריך להתייעץ ביעוץ מקצועי כי זה זריקת כסף.
    בשביל זה יש חברים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אהבה או ONEITIS זה לא מחלה... אם אתה מדבר על אובססיה אז יכול להיות ,אבל כמו הרבה דברים בחיים זה עובר ולא צריך לנסות לשכוח ולהיות מזוייפים בדרך כזו או אחרת פשוט שוכחים עם הזמן
    עוד לא "חליתי" בזה אבל חבר מאוד קרוב שלי כמעט התאבד בגלל ילדה. אז זה קרוב אליי

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    אהבה או ONEITIS זה לא מחלה... אם אתה מדבר על אובססיה אז יכול להיות ,אבל כמו הרבה דברים בחיים זה עובר ולא צריך לנסות לשכוח ולהיות מזוייפים בדרך כזו או אחרת פשוט שוכחים עם הזמן
    עוד לא "חליתי" בזה אבל חבר מאוד קרוב שלי כמעט התאבד בגלל ילדה. אז זה קרוב אליי
    מחלה פסיכולוגית, לא מחלה, מחלה פסיכולוגית היא לא פוגעת, זה פשוט תהליך שלא אמור להיעשות במוח אבל יכול, זה כמו שאתה דלוק על מישהי, אבל יותר מידי, אובססיה באצם, וזה מקשה עליך להתרכז במה שאתה עושה.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    כל שאלה תתקבל בברכה

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirshemer צפיה בהודעה
    מחלה פסיכולוגית, לא מחלה, מחלה פסיכולוגית היא לא פוגעת, זה פשוט תהליך שלא אמור להיעשות במוח אבל יכול, זה כמו שאתה דלוק על מישהי, אבל יותר מידי, אובססיה באצם, וזה מקשה עליך להתרכז במה שאתה עושה.
    כן אני מבין, אבל אני עדיין מעדיף את השיטה הטבעית. לתת לזה לקרות ולשכוח לאט לאט ולא ללכת אחרי אלמוני בפורום....

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא מאמין בשיט הזה. מי שאובססיבי לגבי משהו בוחר להיות אובססיבי לגביו.להגיד שזה מחלה? התאהבות זה דבר נהדר- ויש טיפולים לאובססיה אמיתית שלא קשורה להתאהבות בכלל. מה שכן, אפילו בלי לקרוא את הטיפול שלך אני יודע שזה לא יעבוד.
    או שאתה מאוהב, ואז אין בעיה אתה לא צריך טיפול, או שאתה אובססיבי- וזה בעיה אמיתית. לא אובססיבי נורמאלי- אובססיבי ברמה שמוגדרת כמחלה. ואז אתה צריך טיפול.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect