עד היום הייתי בגרסה הכחולה ומסתבר שהקודמת בסקייפ, הנעימה והנחמדה.
והיום שפתחתי את הסקייפ זה כתב לי שהוא שידרג לי אותו לגרסה החדשה למרות שלא רציתי וככה היא נראית:
יש דרך להחזיר לגרסה הקודמת, הכחולה?
עד היום הייתי בגרסה הכחולה ומסתבר שהקודמת בסקייפ, הנעימה והנחמדה.
והיום שפתחתי את הסקייפ זה כתב לי שהוא שידרג לי אותו לגרסה החדשה למרות שלא רציתי וככה היא נראית:
יש דרך להחזיר לגרסה הקודמת, הכחולה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה בדיוק אותו דבר
לחץ בתפריט תצוגה, ואז בחר בתצוגה קומפקטית.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נו אני לא מבין מה הבעיה מלבד זה הם זהים /=
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אתה רציני?
בגלל שהצבעים שונים אתה רוצה לשנמך חחחח
מה אני אגיד לך.
מוזר /=
מישהו? :/
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
מ א ו ש ר
תמיד תוכל להוריד גרסה ישנה יותר (לדוגמה סקייפ 4) ומיד לבטל את האפשרות לעדכונים אוטומטיים.
אני אישית נגד המהלך, אתה חושף את עצמך למיושנות טכנולוגית ובעיות אבטחה בתמורה להרגל קטנטן.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)