משהו ממש מוזר שנתקלתי בו בזמן האחרון הוא שהרבה אנשים ממש לא יודעים מזה משיכה, מישהו שעוסק בנושא 5 שנים בא אלי ואומר לי שהוא לא מקבל הרבה הצלחה, שאלה אותו "אתה יודע מזו משיכה?" והוא הביא לי תשובות כמו "ביטחון, גבר אלפא" וכו', והוא ממש טועה, זאת לא משיכה זו תכונה מושכת.
לכן החלטתי לעשות מאמר שמסביר לאנשים מהי משיכה.
קודם אני רוצה לשאול אתכם, תענו לעצמכם בראש, מהי משיכה?
בטח רובכם מביאים תשובות כמו "מישהי שמעוניינת במישהו", "כששני אנשים רוצים זה את זה" וכדומה או בכלל לא יודעים מה להגיד, אלה תשובות בסדר אבל הן לא עונות על השאלה "מהי משיכה?", ברגע שתדעו מה זה אומר יהיה לכם הרבה יותר קל ליצור אותה.
גברים יבינו את הנושא הרבה יותר טוב מבנות, אני הולך להביא לכם מתאפורה נחמדה שמתארת משיכה, תחשבו על מכונית שאתם ממש רוצים, על כל הפרטים בא, ובשביל זה אתם הולכים לעבוד ולהרוויח כסף, מנתקים כמעט כל קשר עם חברים בשביל המטרה, ובסוף אחרי 10 שנים אתם משיגים אותה, וכשאתם נוסעים איה הביתה אתם שמים לב שפתאום יש לכם מכונית בבית שזכיתם לפני שבוע שזו אותה המכונית בדיוק, עכשיו איזו מכונית תשמרו, זאת שהשקעתם בא, או זאת שקיבלתם כפרס סתם ככה?
ברור שאת הזאת שהשקעתם בא, ואתם יודעים למה? כי השקעתם בא.
ככל שאתם משקיעים יותר במשהו אתם יותר נמשכים עליו, וככה זה באצם גם אצל בנות, אם מישהו יגש לאישה וינסה להשיג אותה, היא תחשוב לעצמה "אתה צריך יותר מזה" ובאצם אתה משקיע בא והיא לא עושה כלום, זה ממש לא ייצור משיכה, אבל אם תשכנע אותה שהיא זו שצריכה להשקיע והיא באמת תתחיל להשקיע היא תימשך וזו באצם משיכה!
עכשיו שאתם יודעים מזו משיכה, ושהיא נוצר כתוצאה מהשקעה, אז מזאת אומרת השקעה? ככל שהאישה יותר חושבת עליך, ויותר מדבר עליך כדי להשיג אותך, כלומר הצבת מכשולים זה הוצאת השקעה, אם אתם תלכו לבר ותכירו את כל האנשים חוץ מהמטרה אז היא תתחיל לחשוב "איך זה שכולם מכירים אותו ורק אני לא?" והאם אפשר לחשיב את זה כמשיכה? ברור כי היא משקיע, היא חושבת עליכם!
גם כשאתם סוגרים מספר, אם אתם תגיד "אה נחמד לדבר איתך, מה המספר שלך?" היא תביא לכם את המספר וזו השקעה, אבל יותר טוב אם תגידי "ואי אני מכיר איזה מסעדה חדשה ואמרו לי שהיא ממש טובה, את חייבת לנסות, תביאי לי את המספר שלך ואני כבר יתקשר עליך", זה בעצם יגרום לה לחשוב עליכם אבל עדיין יש לה דברים אחרים לעשות, אבל בכלל אם תשאל "את פנויה ביום רביעי?" "כן" "יופי אז בואי לאיזו מסעדה חדשה ביום רביעי, מה המספר שלך?" וזה יגרום לה לחשוב יותר אפילו "מה קורה איתו" ואם תוסיפו אותה בפייסבוק במקביל היא תזכור ותחכה לרגע שתזמין אותה, וזו השקעה ענקית!
עכשיו אתם יודעים יותר על משיכה, בהמשך אני יעשה מאמר על מדע המשיכה, המשך יום נעים
מה דעתכם על המאמר?
בתודה,
ספיר שמר.

ציטוט ההודעה