קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מהי בעצם משיכה..(רק למבינים)
    על ידי KOBOKOBO בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 28-03-2010, 19:15
  2. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 20:48
  3. מהי הדרך הכי טובה להשמין
    על ידי toMz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

מהי משיכה?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ
    יש שני דברים אינסופים: היקום ואיבר המין שלי אבל אני לא בטוח לגבי הראשון XD

ברירת מחדל מהי משיכה?

משהו ממש מוזר שנתקלתי בו בזמן האחרון הוא שהרבה אנשים ממש לא יודעים מזה משיכה, מישהו שעוסק בנושא 5 שנים בא אלי ואומר לי שהוא לא מקבל הרבה הצלחה, שאלה אותו "אתה יודע מזו משיכה?" והוא הביא לי תשובות כמו "ביטחון, גבר אלפא" וכו', והוא ממש טועה, זאת לא משיכה זו תכונה מושכת.
    לכן החלטתי לעשות מאמר שמסביר לאנשים מהי משיכה.

קודם אני רוצה לשאול אתכם, תענו לעצמכם בראש, מהי משיכה?
    בטח רובכם מביאים תשובות כמו "מישהי שמעוניינת במישהו", "כששני אנשים רוצים זה את זה" וכדומה או בכלל לא יודעים מה להגיד, אלה תשובות בסדר אבל הן לא עונות על השאלה "מהי משיכה?", ברגע שתדעו מה זה אומר יהיה לכם הרבה יותר קל ליצור אותה.

גברים יבינו את הנושא הרבה יותר טוב מבנות, אני הולך להביא לכם מתאפורה נחמדה שמתארת משיכה, תחשבו על מכונית שאתם ממש רוצים, על כל הפרטים בא, ובשביל זה אתם הולכים לעבוד ולהרוויח כסף, מנתקים כמעט כל קשר עם חברים בשביל המטרה, ובסוף אחרי 10 שנים אתם משיגים אותה, וכשאתם נוסעים איה הביתה אתם שמים לב שפתאום יש לכם מכונית בבית שזכיתם לפני שבוע שזו אותה המכונית בדיוק, עכשיו איזו מכונית תשמרו, זאת שהשקעתם בא, או זאת שקיבלתם כפרס סתם ככה?
    ברור שאת הזאת שהשקעתם בא, ואתם יודעים למה? כי השקעתם בא.

ככל שאתם משקיעים יותר במשהו אתם יותר נמשכים עליו, וככה זה באצם גם אצל בנות, אם מישהו יגש לאישה וינסה להשיג אותה, היא תחשוב לעצמה "אתה צריך יותר מזה" ובאצם אתה משקיע בא והיא לא עושה כלום, זה ממש לא ייצור משיכה, אבל אם תשכנע אותה שהיא זו שצריכה להשקיע והיא באמת תתחיל להשקיע היא תימשך וזו באצם משיכה!

עכשיו שאתם יודעים מזו משיכה, ושהיא נוצר כתוצאה מהשקעה, אז מזאת אומרת השקעה? ככל שהאישה יותר חושבת עליך, ויותר מדבר עליך כדי להשיג אותך, כלומר הצבת מכשולים זה הוצאת השקעה, אם אתם תלכו לבר ותכירו את כל האנשים חוץ מהמטרה אז היא תתחיל לחשוב "איך זה שכולם מכירים אותו ורק אני לא?" והאם אפשר לחשיב את זה כמשיכה? ברור כי היא משקיע, היא חושבת עליכם!
    גם כשאתם סוגרים מספר, אם אתם תגיד "אה נחמד לדבר איתך, מה המספר שלך?" היא תביא לכם את המספר וזו השקעה, אבל יותר טוב אם תגידי "ואי אני מכיר איזה מסעדה חדשה ואמרו לי שהיא ממש טובה, את חייבת לנסות, תביאי לי את המספר שלך ואני כבר יתקשר עליך", זה בעצם יגרום לה לחשוב עליכם אבל עדיין יש לה דברים אחרים לעשות, אבל בכלל אם תשאל "את פנויה ביום רביעי?" "כן" "יופי אז בואי לאיזו מסעדה חדשה ביום רביעי, מה המספר שלך?" וזה יגרום לה לחשוב יותר אפילו "מה קורה איתו" ואם תוסיפו אותה בפייסבוק במקביל היא תזכור ותחכה לרגע שתזמין אותה, וזו השקעה ענקית!

עכשיו אתם יודעים יותר על משיכה, בהמשך אני יעשה מאמר על מדע המשיכה, המשך יום נעים
    מה דעתכם על המאמר?
    בתודה,
    ספיר שמר.
    נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 01-12-2012 בשעה 15:06.
    "the quieter you become, the more you are able to hear"
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
    כל שאלה תתקבל בברכה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ישנם מספר שגיאות כתיב במאמר, אבל בגדול נחמד.
    -ד"א , לא באמת ענית אתה בעצמך מהי משיכה. כתבת שברגע שמשקיעים בבחורה או שהיא משקיעה בך, אז בעצם נוצרת המשיכה. אבל לא כתבת מה זה בתכלס, איך מרגישים את זה ואיך אפשר לפרש את זה.
    משיכה זה דבר מאד פשוט. אם תשים שני מגנטים, אחד עם פלוס ואחד עם המינוס כלפי השני, שני המגטים יעופו וימשכו אחד כלפי השני, זוהי משיכה.
    אתה יכול להפוך את המאמר ליותר פרקטי ויותר נחמד אם תיקח את רעיון המשיכה הפשוט (עם המגנטים) ואז פשוט תסביר את הרעיון של המשיכה רק על בני אדם, איך אפשר לגרום למשיכה להיות יותר חזקה, איך לדעת מתי אנחנו מפסיקים את המשיכה וגורמים לעצמנו לדחות את "המגנט" השני במקום למשוך..אתה יכול לעשות מזה אחלה "סיפור".

בהצלחה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ישנם מספר שגיאות כתיב במאמר, אבל בגדול נחמד.
    -ד"א , לא באמת ענית אתה בעצמך מהי משיכה. כתבת שברגע שמשקיעים בבחורה או שהיא משקיעה בך, אז בעצם נוצרת המשיכה. אבל לא כתבת מה זה בתכלס, איך מרגישים את זה ואיך אפשר לפרש את זה.
    משיכה זה דבר מאד פשוט. אם תשים שני מגנטים, אחד עם פלוס ואחד עם המינוס כלפי השני, שני המגטים יעופו וימשכו אחד כלפי השני, זוהי משיכה.
    אתה יכול להפוך את המאמר ליותר פרקטי ויותר נחמד אם תיקח את רעיון המשיכה הפשוט (עם המגנטים) ואז פשוט תסביר את הרעיון של המשיכה רק על בני אדם, איך אפשר לגרום למשיכה להיות יותר חזקה, איך לדעת מתי אנחנו מפסיקים את המשיכה וגורמים לעצמנו לדחות את "המגנט" השני במקום למשוך..אתה יכול לעשות מזה אחלה "סיפור".

בהצלחה.
    אני ראיתי סרטון מעניין שמסביר שזה ממש לא כמו 2 מגנטים, וזה סתם איזו מתאפורה מטומטמת, תראה את Ultimate natural game של גאמבלר.
    מה שהסברתי זו משיכה, ההרגשה של המשיכה זה הרגשה ולא המשיכה עצמה, אם אתה רוצה לדעת מה ההרגשה, אצל בנות לדוגמא זה בדר"כ מעבר של חום מנקודה אחת לאחרת, זה שונה אצל כל בחורה נראלי, או שתקן אותי אם אני טועה, הן מרגישות גל חום מאיבר המין אל החזה.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
    כל שאלה תתקבל בברכה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirshemer צפיה בהודעה
    אצל בנות לדוגמא זה בדר"כ מעבר של חום מנקודה אחת לאחרת, זה שונה אצל כל בחורה נראלי, או שתקן אותי אם אני טועה, הן מרגישות גל חום מאיבר המין אל החזה.
    מה?
    חחחח גיבור לא הבנתי כלוםםםם ממה שכתבת עכשיו...

משיכה. כשמישהו או משהו נמשך למשהו, זה נקרא משיכה. איך להסביר את זה בדיוק? אין לי מושג האמת.
    אבל אני חושב שלהגיד שברגע שאתה מרגיש צורך לדבר עם בחורה או מרגיש צורך לנשק בחורה מתוך דחף של מיניות או דחף של תשוקה, זה מה שנקרא משיכה.
    אפשר בעצם להגיד שמשיכה זה סוג של דחף.

אתה לא הסברת מה זה משיכה. אתה הסברת איך זה מרגיש, ואת זה חביבי, כולם יודעים איך זה מרגיש אם אתה גבר ויש בחורה באיזור, כולם יודעים מה ההרגשה מבפנים. אבל להסביר מהי משיכה בתכלס..זה כבר סיפור אחר.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה?
    חחחח גיבור לא הבנתי כלוםםםם ממה שכתבת עכשיו...

משיכה. כשמישהו או משהו נמשך למשהו, זה נקרא משיכה. איך להסביר את זה בדיוק? אין לי מושג האמת.
    אבל אני חושב שלהגיד שברגע שאתה מרגיש צורך לדבר עם בחורה או מרגיש צורך לנשק בחורה מתוך דחף של מיניות או דחף של תשוקה, זה מה שנקרא משיכה.
    אפשר בעצם להגיד שמשיכה זה סוג של דחף.

אתה לא הסברת מה זה משיכה. אתה הסברת איך זה מרגיש, ואת זה חביבי, כולם יודעים איך זה מרגיש אם אתה גבר ויש בחורה באיזור, כולם יודעים מה ההרגשה מבפנים. אבל להסביר מהי משיכה בתכלס..זה כבר סיפור אחר.
    אני מדבר משיכה בין בני אדם, ככל שאתה יותר משקיע ככה אני נמשך יותר ויותר וזו המשיכה.
    נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 01-12-2012 בשעה 21:17.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    כל שאלה תתקבל בברכה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirshemer צפיה בהודעה
    אני מדבר משיכה בין בני אדם, ככל שאתה יותר משקיע ככה אני נמשך יותר ויותר וזו המשיכה.
    שוב פעם, אתה מסביר איך להגדיל את המשיכה. אם אתה משקיע בבחורה היא מרגישה שאתה משקיעה והמשיכה גדלה, אתה צודק. אבל מה זה משיכה? את מה אתה מגדיל בדיוק? אתה מבין אותי? זה כמו שתעשה תבנית במטמטיקה - אם X ועוד Y שווה לZ אז מה זה בדיוק Z? מה זה? זה משתנה, נכון? אז תסביר מה זה בדיוק.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

על איזה חום דיברת אחי? חחח בחיים לא היה לי חם בגלל שנמשכתי לבחורה שראיתי ככה ברחוב, וברוך השם אני נמשך להרבה בחורות.
    הבעיה שלכם מתחילה כשאתם מנסים לתאר רגש. משיכה זה לא דבר ברור ולא דבר שאמור להיות ברור. אני נמשך כרגע לשתי בחורות (מעל לרמה מינית רגילה)- לאחת אני נמשך ככה ולשניה אחרת.. זה לא אותו דבר. גם לפעמים אני מתנהג שונה בחברתן בעקבות אותה הרגשה שיש לי, מבין? זה משיכה. הרגשה מסויימת שגורמת לבחורה אחת להיראות בעיניך יותר טוב (לא רק בפן של מראה, אבל גם) מאשר אחרות, אבל יש דרגות לזה כמ שתיארתי למעלה.
    ואם אתה מדבר על משיכה מינית נטו- היא ההרגשה שהבחורה שלפניך היא מישהי שהיית שמח לזיין. והיא בד"כ מבוססת על מראה כמעט בלבד.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    על איזה חום דיברת אחי? חחח בחיים לא היה לי חם בגלל שנמשכתי לבחורה שראיתי ככה ברחוב, וברוך השם אני נמשך להרבה בחורות.
    הבעיה שלכם מתחילה כשאתם מנסים לתאר רגש. משיכה זה לא דבר ברור ולא דבר שאמור להיות ברור. אני נמשך כרגע לשתי בחורות (מעל לרמה מינית רגילה)- לאחת אני נמשך ככה ולשניה אחרת.. זה לא אותו דבר. גם לפעמים אני מתנהג שונה בחברתן בעקבות אותה הרגשה שיש לי, מבין? זה משיכה. הרגשה מסויימת שגורמת לבחורה אחת להיראות בעיניך יותר טוב (לא רק בפן של מראה, אבל גם) מאשר אחרות, אבל יש דרגות לזה כמ שתיארתי למעלה.
    ואם אתה מדבר על משיכה מינית נטו- היא ההרגשה שהבחורה שלפניך היא מישהי שהיית שמח לזיין. והיא בד"כ מבוססת על מראה כמעט בלבד.
    זה אצל הבנות החום, ואני לא מתאר רגש אני מסביר איך הוא עובד.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    כל שאלה תתקבל בברכה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect