יאללה בחרים אני חוזר לראות נמלטים
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי LikeANoob http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=897244 תיתן אזהרה :\ מתחיל לכאוב רק מלראות את זה.. לילה טוב.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
מישהו פה רואה אופריה?
נכתב במקור על ידי PureToxic מישהו פה רואה אופריה? אני.
מה קורה בחורים ובחורות?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Lucky Strike מה קורה בחורים ובחורות? אחי, הדור החדש של אטרף הרס את האשכולילה, זה לא כמו מה שהיה פעם..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אחי, הדור החדש של אטרף הרס את האשכולילה, זה לא כמו מה שהיה פעם.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק חשבתי על כל העמודים שהיינו עושים פה
נכתב במקור על ידי Lucky Strike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק חשבתי על כל העמודים שהיינו עושים פה חחח חיים של פהפה, אני זז לישון, תמסור ד"ש לאבי, חיים ומשה! וליאן האח הזה
נכתב במקור על ידי Super Pippo חחח חיים של פהפה, אני זז לישון, תמסור ד"ש לאבי, חיים ומשה! וליאן האח הזה חחחחחחחח לילה טוב נסיך ביצות! שיקח אותך בולען בדרך לים המלח
נכתב במקור על ידי Lucky Strike חחחחחחחח לילה טוב נסיך ביצות! שיקח אותך בולען בדרך לים המלח תגיד אחי אתה יודע עם סלוויה זה חוקי?
לילהטוב
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display לילהטוב יאן אתה הבנאדם סלווייה זה חוקי?
נכתב במקור על ידי PureToxic יאן אתה הבנאדם סלווייה זה חוקי? חחח מה אתה מדבר איתי על סמים ולפי מה שידוע לי, לא.
נכתב במקור על ידי Display חחח מה אתה מדבר איתי על סמים ולפי מה שידוע לי, לא. מה אני מדבר איתך על סמים? הסמים מדברים אליך ותודה
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 02-12-2012 בשעה 01:14.
נכתב במקור על ידי PureToxic מה אני מדבר איתך על סמים? הסמים מדברים אליך ותודה חחחח למה שאלת? מה מצאת משהו יפלילי?
חוקי הפורום