היום החומר החומר דמיאנה חוקי?
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic היום החומר החומר דמיאנה חוקי? חוקי בארץ (וחומר פצצה רצח אגב).
נכתב במקור על ידי AssKicker חוקי בארץ (וחומר פצצה רצח אגב). אחי 10 גרם ב70 שקל זה מחיר סבבה?
נכתב במקור על ידי PureToxic אחי 10 גרם ב70 שקל זה מחיר סבבה? זול רצח,אם החומר איכותי הרווחת.
איך זה הגיוני שפה מוכרים 50 גרם ב50 שקל?
נכתב במקור על ידי _Anonymous_ איך זה הגיוני שפה מוכרים 50 גרם ב50 שקל? אבל אני קונה ממישהו פרטי למה אני לא יכול להזמין בדואר
אחי, די לשחק מעצמך מעשן
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אחי, די לשחק מעצמך מעשן סליחה
אתה בן 15 חלאס לשחק אותה עלק דמיאנה חחח ימכוער
נכתב במקור על ידי Elad Nacom אתה בן 15 חלאס לשחק אותה עלק דמיאנה חחח ימכוער מה הקשר יטיפש מה מי ישמע בן כמה אתה יהומו
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 04-12-2012 בשעה 19:51.
נכתב במקור על ידי Elad Nacom אתה בן 15 חלאס לשחק אותה עלק דמיאנה חחח ימכוער שיעשן מה שבא לו אחי חח , אם באלו לקנות שיקנה ..
הכל טוב
נכתב במקור על ידי PureToxic מה הקשר יטיפש מה מי ישמע בן כמה אתה יהומו אני בן 15 גם וסבתא שלך הומו ישרמוטה
נכתב במקור על ידי Elad Nacom אני בן 15 גם וסבתא שלך הומו ישרמוטה עוד עברין מקלדת תגיד לי מה אתה חש את עצמך יותר מידי אתה חשוב שאני לא יכול לקלל כמו ילד בן 2
נכתב במקור על ידי PureToxic עוד עברין מקלדת תגיד לי מה אתה חש את עצמך יותר מידי אתה חשוב שאני לא יכול לקלל כמו ילד בן 2 אתה התחלת לקלל קיצר אני לא יפתח את זה פה אמרתי לך יש לך בעיות איתי פנה אלי לפייסבוק אלעד נחום או שלח הודעה פרטית..
למחוק
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 04-12-2012 בשעה 20:25.
חוקי הפורום