כן אני יודע שזה הדיון הכי חרוש שיש אבל שיהיה... איזה סיגריות אתם מעשנים? אני מרלבורו אדום יא ראבק
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display כן אני יודע שזה הדיון הכי חרוש שיש אבל שיהיה... איזה סיגריות אתם מעשנים? אני מרלבורו אדום יא ראבק ניסיתי לפני כמה ימים מלבורו גולד , סיגריה סבבה אבל חזקה מידי . בדרך כלל נקסט אדום . דיון מהנה .
נכתב במקור על ידי Zero12 ניסיתי לפני כמה ימים מלבורו גולד , סיגריה סבבה אבל חזקה מידי . בדרך כלל נקסט אדום . דיון מהנה . איך ניסית מרלבורו גולד אין אותה אפילו בארץ מה שרשום על המרלבורו בישראל זה סתם חרטא חחחח המרלבורו גולד האמיתי הוא בכלל קופסה לבנה והפילטר חום כזה, יענו כמו בנקסט פלמל וכו'
נכתב במקור על ידי Display איך ניסית מרלבורו גולד אין אותה אפילו בארץ מה שרשום על המרלבורו בישראל זה סתם חרטא חחחח המרלבורו גולד האמיתי הוא בכלל קופסה לבנה והפילטר חום כזה, יענו כמו בנקסט פלמל וכו' חחחח לא יודע חבר שלי בא עם סיגריה של זה ,אמר שהיה רשום על הקופסא מלבורו גולד .. זה כמו מלבורו אדום רק שם שונה זה הכל חח .
נקסט אדום
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic נקסט אדום אחלה סיגריה , בדרך כלל אני מעשן אותה .
נכתב במקור על ידי PureToxic נקסט אדום איזה גיי
נכתב במקור על ידי Display איזה גיי בדרך כלל מלבורו לבן אבל מתחשק לי מלברו אדום
f
נכתב במקור על ידי LikeANoob בדרך כלל מלבורו לבן אבל מתחשק לי מלברו אדום מזאת אומרת מלבורו לבן ? אתה מתכוון לייט ?
נכתב במקור על ידי Zero12 מזאת אומרת מלבורו לבן ? אתה מתכוון לייט ? חחחחחחחחחח אני בן 12 סתם עשיתי כדאי לעצבן את יאנוש
נכתב במקור על ידי LikeANoob חחחחחחחחחח אני בן 12 סתם עשיתי כדאי לעצבן את יאנוש אה חח טוב ..
נכתב במקור על ידי LikeANoob בדרך כלל מלבורו לבן אבל מתחשק לי מלברו אדום אתה בן 12 לך לי מהאשכול
נכתב במקור על ידי Display אתה בן 12 לך לי מהאשכול מרבולבול אדום שלייי
נכתב במקור על ידי LikeANoob מרבולבול אדום שלייי בקיצור לך מהאשכול אתה לא מצחיק אף אחד ..
נכתב במקור על ידי Zero12 בקיצור לך מהאשכול אתה לא מצחיק אף אחד .. מי מכיר אותך ? שתוק ושב בשקט
חוקי הפורום