באיזה גיל התחלתם עם הפיקאפ (מתי פתחתם את הסט הראשון שלכם).
ואם הייתם יכולים, באיזה גיל הייתם מעדיפים להתחיל?
יש לדעתכם גיל אידיאלי?
אני התחלתי בגיל 19.
ואם הייתי יכול, הייתי מתחיל ב17 וחצי- 18. נראה לי אחלה.
באיזה גיל התחלתם עם הפיקאפ (מתי פתחתם את הסט הראשון שלכם).
ואם הייתם יכולים, באיזה גיל הייתם מעדיפים להתחיל?
יש לדעתכם גיל אידיאלי?
אני התחלתי בגיל 19.
ואם הייתי יכול, הייתי מתחיל ב17 וחצי- 18. נראה לי אחלה.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
|
|
ממש לא פיקאפ.
אבל 19 לפני כן הייתי איך נגיד עם האף בתוך הספר.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נשיקה ראשונה בגיל 18, ועם אותה האחת גם שכבתי, וכל זה בלי קשר לפיקאפ..פשוט הייתי מאז ומתמיד קצת חוצפן ועוקצני באופן טבעי, אבל לא פלרטטני ואחד שיודע לפתות כמו שאני היום.
את הפיקאפ התחלתי ללמוד בערך בגיל 19...פשוט נמאס לי באיזה שהוא שלב מהדרך שנשים התייחסו אליי והחלטתי לשנות גישה...פיקאפ זה היה פשוט כמו כפפה ליד אז, אבל אני חייב להגיד שכבר בהתחלה לא ממש אהבתי את השם "אומנות הפיתוי" כי אני לא התכוונתי אף פעם להיות אנס. זה לא הכוונה. פשוט רציתי לחדד את הכישורים שיש לי ולקרוא התנהגות נשית בצורה טובה יותר..פשוט להבין את המין הנשי![]()
גיל 16 התחלתי, לפני שהכרתי את החברה הראשונה שלי.
בגיל 17.5 לפני הגיוס פעם ראשונה התחלתי עם בנות.
ולא רק שלהתחיל, לפני הגיל הזה בכלל לא יזמתי קשרים עם בנות, כל קשר עם מישהי לא היה כי בחרתי לדבר איתה, אלא כי ככה זה הסתדר...
לדעתי צריך לדעת ליזום קשרים עם בנות מגיל כמה שיותר צעיר, ולדעת להתחיל עם בנות תכלס אין גיל... לכל אחד זה לפי תחושה, בעדיפות אולי בזמן התיכון...
נערך לאחרונה על ידי legen-g; 06-12-2012 בשעה 18:50.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
גיל 15... טמבל שלא יודע מה הוא עושה... קראתי מאמרים לא בדיוק יצאתי לסארג'ים אבל השתמשתי בזה והתנהגתי כמו טמבל
חח היום אני צוחק איך הייתי אומר רוטינות ובנות היו מאמינות לי. הייתי מעדיף להכיר את זה הרבה הרבה אחרי כשאני פחות מאמין לכל שטות