נכתב במקור על ידי -Smoxer- אפילו היום אין 200 הודעות באשכולילה.. מה אתה מדבר רק 23:08 וכבר 106 תגובות...
נערך לאחרונה על ידי DoodleJump; 09-12-2012 בשעה 23:08.
שיפרתי ל-19.19
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
אמרנו 500 עמודים
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic אמרנו 500 עמודים למה רק 500? בוא ישר מליון!
נכתב במקור על ידי DoodleJump למה רק 500? בוא ישר מליון! אני לא אוהב שמנסים לעשות משהו שאיאפשר לעשות יאללה אנחנו בקצב טוב בוא נמשיך לדבר
נכתב במקור על ידי PureToxic אני לא אוהב שמנסים לעשות משהו שאיאפשר לעשות יאללה אנחנו בקצב טוב בוא נמשיך לדבר דיבור.
נכתב במקור על ידי DoodleJump דיבור. אתה מאמין שיש לי עוד 3 קופסאות כאלה מיום שישי ולא אכלתי אחת
נכתב במקור על ידי PureToxic אתה מאמין שיש לי עוד 3 קופסאות כאלה מיום שישי ולא אכלתי אחת תביא לי!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי DoodleJump תביא לי!!!!!!!! כמה אתה מוכן לשלם עליהם?
נכתב במקור על ידי PureToxic כמה אתה מוכן לשלם עליהם? תשלם לי אתה! אתה לא אוכל אותן אז אני מוציא לך אותן מהבית!!!
נכתב במקור על ידי DoodleJump תשלם לי אתה! אתה לא אוכל אותן אז אני מוציא לך אותן מהבית!!! בשביל זה יש את אחותי היא מביאה ביס כל פעם שהיא עוברת במטבח ואז זה נקראה שהיא לא אכלה בגלל זה יש אצל הרבע
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 09-12-2012 בשעה 23:31.
נכתב במקור על ידי PureToxic בשביל זה יש את אחותי היא מביאה ביס כל פעם שהיא עוברת במטבח ואז זה נקראה שהיא לא אכלה בגלל זה יש אצל הרבע רעל טהור? מה זה השם הזה?
נכתב במקור על ידי DoodleJump רעל טהור? מה זה השם הזה? איך מהנושא הזה הגעת לזה?!!!?
נכתב במקור על ידי PureToxic איך מהנושא הזה הגעת לזה?!!!? כי זה אשכולילה.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- כי זה אשכולילה. איפה אתה רואה אשכולילה? זה אשכול ערב!!
חוקי הפורום