היי,
אני ממליץ לכם מאוד לצפות בסרטון הבא
youtube.com/watch?v=lL8DgwnJ7yU
לדעת לעבוד עם הקשר עין זה אחד הדברים היותר חשובים, אפשר להעביר מסרים דרך קשר עין בלי להוציא מילה מהפה
מקווה שזה יכניס קצת מודעות לאנשים כאן
היי,
אני ממליץ לכם מאוד לצפות בסרטון הבא
youtube.com/watch?v=lL8DgwnJ7yU
לדעת לעבוד עם הקשר עין זה אחד הדברים היותר חשובים, אפשר להעביר מסרים דרך קשר עין בלי להוציא מילה מהפה
מקווה שזה יכניס קצת מודעות לאנשים כאן
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 04-12-2012 בשעה 15:16.
|
|
פעם הבאה שאתה פותח אשכול, זכור להשתמש בהגדרה של האשכול כדי לשמור על הארגון של הפורום. (שאלה\ עזרה \ פרסום\ מידע..)
ערכתי לך את האשכול
בקשר לנושא- התחלתי לראות את הסרטון אבל אחרי 2 3 דקות האמת שהשתעממתי מאד..הוא מעביר את החומר קצת באופן מנומנם.
לא ממש אהבתי, זאת דעתי.
אבל זה נכון- קשר עין זה דבר מאד עוצמתי.
גאמא נתן לי לראות אותו כבר. הסרטון היה טוב בזמנו.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
אלוהים ישמור בשביל להסתכל לבחורה בעיניים בזמן שאתם מדברים איתה אתם צריכים סרטון של 10 דקות עם מורה אמריקאי שילמד אותכם?
בגלל זה אני צוחק עליכם ועל הגורואים שאתם מושפעים מהם.
אני לא אנטי או שלילי אבל ממש נמאס שלכל דבר מוציאים איזה מדריך, יש דברים שאי אפשר להעביר וצריך ללמוד בחיים..
להשתמש בעיניים אם זה לקרוץ או להסתכל בעיניים של בחורה או לא להסתכל כשלא צריך זה אחד הדברים שאתם צריכים ללמוד בעצמכם.. אני חושב שזה עלוב ואני לא בא להתווכח, סתם רציתי להגיד מה אני חושב על זה.
ואתה חושב שאנשים לא חושבים כמוך? כולם יודעים שכולם יודעים שצריך להסתכל לבחורה בעיניים כדי להראות לה שאתה רוצה אותה,
אבל בדרך כלל כל הגברים מפחדים להשאיר את המבט להרבה זמן מול הבחורה כי הם פוחדים שהיא תתפוס אותם על "חם" וחושבים שהם נראים סוטים ככה.
וזה לא נכון.
הדברים האלה לא מובנים מאליו.
זה נקרא מודעות עצמית. הרבה מאוד אנשים פשוט לא מודעים לעצמם ולאיך שהם נראים מצד אחרים.
אנשים עם בטחון עצמי נמוך נוטים לתת מעט מאוד קשר עין. ככל שהדמות שמולם יותר מרתיעה אותם ככה הם נותנים הרבה פחות קשר עין.
זה שהוא עשה על זה הרצאה לא אומר שאנשים לא יודעים להסתכל בעיניים. הוא מסביר שם דברים שהם הרבה מעבר לזה ואם היית מנסה לחשוב ולהבין היית קולט שהוא פשוט צודק.
אולי זה משעמם אותך כי אתה לא מקשיב לכל מילה שהוא אומר שם או שהשליטה שלך באנגלית לא מספיק טובה. אני מאוד אהבתי את ההרצאה הזאת.
הוא הסביר שם נושא נוסף מאוד מעניין על איך שהמוח עובד. יש לך לך אונה שמאלית ואונה ימנית, האונה הימנית אחראית לכל הרגשות והאונה השמאלית אחראית לנתח את כל הדברים הלוגיים. כשאתה מדבר למשהו ומסתכל על העין השמאלית אתה פונה בעצם לחלק הרגשי יותר של המוח שלו. (האונה הימנית)
תנסה במראה להסתכל על העין השמאלית שלך ואחר כך לעין הימנית ואתה תרגיש שינוי גדול בתחושה שלך.
דרך אגב אם אתה מסתכל למשהו על עין אחת הוא רואה כאילו אתה מסתכל לו בשני העיניים, הוא לא רואה את זה.
מי שרואה בזה כחרטא אז שיהיה לו סבבה... יש הרבה מאוד דברים שאתם לא יודעים בעולם הזה וכל פרט כזה יכול לתת לכם יתרון מסוים על אנשים אחרים.
כמו למשל הסרטון שפרסמו שהשפת גוף משפיעה על המחשבות שלנו.
זה כמו למשל שמי שלומד למשל תואר בפסיכולוגיה מבין ומכיר דברים ברמה שאף אחד כאן לא מכיר.
קחו את זה לאן שאתם רוצים. מי שלא התמקד בהרצאה הזאת לדעתי מפספס. לילה טוב.
נערך לאחרונה על ידי selfc; 04-12-2012 בשעה 22:27.
השתעממתי בגלל צורת הדיבור של המרצה, אני אוהב שמדברים בכיף ולא שמעבירים לי מידע, ככה אני. האנגלית שלי ברמה גבוה והקשבתי לכל פיפס שהוא אמר, אתה אוהב את ההרצאה, אבל אני לא. אין לך מה להעלב ממני, אל תיהיה ילד. (גם זה לא במטרה להעליב)
אגב, ההרצאה השנייה שבאותו הקטגורייה של Cajun הרבה יותר מהנאה, הרבה יותר מגניבה והוא פשוט מסביר בצורה מעניינת.