במשך כל הזמן הזה...הגבתי פה שטויות כמו "פיקאפ זה בולשיט..LMS זה האמת"
הגעתי למסקנה שזה פשוט לא נכון, ראיתי את הסרטונים של SIMPLE PICKUP וזה נתן לי השראה לשנות את החיים שלי.
החלטתי שאני רוצה להשתנות אבל השאלה היא...איך?! איך באמת, אפשר להפוך מחנון לאחד שהולך לו עם בחורות?
הנה סרטונים שנורא מזכירים אותי. אני אישית בכיתי כשראיתי אותם. הקטע שהוא מחזיק את האוגר בתור ילד תמים, גרם לי לבכות רבע שעה. למה? כי הוא ילד תמים טוב לב שמעולם לא פגע באף אחד. אבל...מה לעשות...קיבל את החיים שקיבל..
לבחור קוראים ג'וני הוא בגילי והוא גר בארה''ב. כמה שאנחנו רחוקים, ככה אנחנו קרובים. הכרתי אותו בפורום PUAHATE. הוא בדיוק כמוני. מהסרטונים ניתן לראות שמצבו הנפשי ממש רע.
עכשיו, חשבתי שאולי שבעתיד יהיה לי כסף אני יהגר לארה''ב ואני יעזור לו כשאני יהיה תותח. בינתיים אין לי...
עכשיו, יש כאן המון שהיו מופנמים כמוני (INTROVERT) והפכו לEXTROVET ושינו את החיים שלהם. איך!?!?
פשוט נשבר לי מהחיים האלה כבר. הייתי רושם באיזה מצב אני נמצא אבל אתם לא תאמינו לי גם ככה אז אני לא ירשום. אני רק יגיד שבחיים לא התנשקתי ואין לי ידידות לא יגיד יותר מזה.
רודני, לתשומת ליבך, אם אתה מוחק את זה אין לך לב ואתה גזען שעושה לי DISCRIMINATION. רק בגלל העבר שלי פה, אני לא יכול לקבל עזרה. זה DISCRIMINATION.
חד או יו
אני מוכן אפילו להפגש אם תרצו,אחד על אחד או יותר (כן, אני החלטתי לחשוף את עצמי). ככה תוכלו לעזור לי יותר, אם אתם רוצים.
אני מבקש הזדמנות שניה לשנה החדשה. 2013 מתקרבת ואני לא רוצה למצוא את עצמי בחצות שוב בוכה במיטה...בזמן שהאחרים מתנשקים...
תודה מראש.

ציטוט ההודעה