אנחנו שמחים להודיע על הרצאת סוף העולם שבה נגלה את כל הסודות שלנו, כי כבר אין מה להפסיד.
בגלל שסוף העולם מתקרב אנחנו רוצים ש10 ימים האחרונים שלנו על כדור הארץ יהיו הרפתקה מטורפת, לא ככה?
בגלל זה אנחנו הולכים להביא לך את כל מה שאתה צריך בשביל ליצור אותה, שזה 4 הרצאות פיקאפ יוקרתיות מ5 מרצים בכירים שהולכים ללמד אותך איך לחיות את החיים שאתה באמת רוצה, גם אם זה רק ל-10 ימים(או יותר, לך תדע מה יקרה).
יש המון מה לספר על ההרצאה ככה שזה יהיה הדבר היחידי שתחשוב עליו בשבוע ויומיים הקרובים, אבל אנחנו רק נביא טיזר קטן למה הולך להתרחש שם.
אז ככה, 4 הרצאות, 5 מרצים בכירים, 4 נושאים משני חיים...
ההרצאה הראשונה היא לא אחרת מהרצאת NLP שתקפיץ אותך כבר על ההתחלה ותלמד אותך הכל על איך להיכנס לסטייט מטורף מתי שרק תרצה!
ההרצאה השניה מבן אדם שחי ונושם פיקאפ, שהולך להכניס אותך עמוק לתוך עולמו של פיקאפר, ככה שתוכל להיכנס עמוק לתוך...
(תיזהר לא ללמוד יותר מדיי ממנו, זה קורה בדרך כלל)
ההרצאה השלישית תועבר ע"י מאסטר בתקשורת ויצירת קשרים חברתיים שהולך להפוך אותך לסטיפלר במסיבות.
הבן-אדם הזה לא ניגש לבנות, אלא בנות ניגשות אליו, או אה, איך זה קורה? מסקרן...
וההרצאה האחרונה הולכת ללמד אותך איך לשרוד אפוקליפסת זומבים ולקבל את המידע שאתה צריך בשביל להצליח עם בחורות, כולל מוטיבציה להשתמש בו.
כמו שאמרנו קודם, זאת הרצאה לקראת סוף העולם, כבר אין לנו מה להפסיד וזה גם מסביר את המחיר הסמלי - 0 שקלים...
אתה בטח חושב שפספסנו ספרה עם המקלדת לפני ה-0, אבל לא, ההרצאה היא בחינם, בלי קאץ'.
גילאים? 16 + .
מתי? מחר, ביום שלישי,11.12 בשעה 5 וחצי במקום מרכזי בתל אביב .
113 אנשים כבר נרשמו, נשארו 7 מקומות אחרונים .
מי שרוצה להגיע דברו איתי בפרטי ,
ממליץ ישר לשלוח לי את הפייסבוק \ מספר פלא שלך כדי לשריין את המקום להרצאה כמה שיותר מהר,
אל תפחדו אני לא גיי שמחפש לאנוס ילדים קטנים בפורום.
ניפגש
אתם יודעים מה?
נעשה את זה פשוט יותר .
פשוט תוסיפו אותי בפייסבוק - http://www.facebook.com/ethan.hunt.184?ref=tn_tnmn
ותגידו "היי אחי, אני מהפורום, בקשר להרצאת סוף העולם" אני כבר אזמין אתכם לאיבנט .
שוב, כדאי למהר, כי ההרצאה היא מחר ( יום שלישי ) והיא גם באמת בחינם![]()