נכתב במקור על ידי -Smoxer- גם אתה לא משהו. ה אפשרי לגהק יומיים רצוף? זה מחרפן!! זה השלב הראשון בהפיכה לזומבי!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Sex Devil; 10-12-2012 בשעה 22:10.
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil זה השלב הראשון בהפיכה לזומבי!!!!!!!!!!!! באסה, בדיוק אמרתי למורה שלי שקיבלתי צו 8 :/ עדיין אפשר להיות? אבל לא בחזית.
נערך לאחרונה על ידי -Smoxer-; 10-12-2012 בשעה 22:11.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- באסה, בדיוק אמרתי למורה שלי שקיבלתי צו 8 :/ עדיין אפשר להיות? אבל לא בחזית. שמע מולך ילחמו אז .......
נכתב במקור על ידי זוהר אפילו לא ל20. איזה פסימיים אתם
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic איזה פסימיים אתם חחחחחחחחחח אנחנו רק ב17 ומגיבים פה כל חצי שעה.
17 ברעללXD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי זוהר אפילו לא ל20. התערבות על כל הנ'ק שלך?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- התערבות על כל הנ'ק שלך?
נכתב במקור על ידי זוהר חחחחחחחחחח אנחנו רק ב17 ומגיבים פה כל חצי שעה. עם היה אפשרי לעשות את זה דיון פתוח בלי תלונות מצד המפקחים והראשיים היינו מזמן גם ב80
נכתב במקור על ידי זוהר חחחחחחחחחח אנחנו רק ב17 ומגיבים פה כל חצי שעה. המסטולים באים ב4 בבוקר
נכתב במקור על ידי זוהר אז כן נגיע ל-20?
נכתב במקור על ידי DeadByApril עם היה אפשרי לעשות את זה דיון פתוח בלי תלונות מצד המפקחים והראשיים היינו מזמן גם ב80 על מה אתה רוצה לדבר שאתה כל הזמן מתלונן שאנחנו מפריעים
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חזרתי. לא מעניין
ספוילר:
נכתב במקור על ידי DeadByApril עם היה אפשרי לעשות את זה דיון פתוח בלי תלונות מצד המפקחים והראשיים היינו מזמן גם ב80 אף אחד לא בא בתלונות, אתם ראשים לדסקס פה כל עוד זה לא עובר את גבול הטעם הטוב.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אז כן נגיע ל-20?
חוקי הפורום