נכתב במקור על ידי זוהר נראה לי שקצת נסחפתם פה עם התמונות, זה אמנם אשכול דיבורים אבל לא קטגורית סקס. בונה את יפה...מי ישמע איזה ערום יש פה.... כולה תמונה של בחורה שנראת כמו סנטה,את יותר יפה
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 10-12-2012 בשעה 23:12.
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי זוהר אל תתלהב הוא צריך את הנקודות, אני לא אתן לו לשלוח! למה אני צריך את הנקודות?
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי זוהר אל תתלהב הוא צריך את הנקודות, אני לא אתן לו לשלוח! הוא טחון הוא לא צריך
ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil זוהר ניקו נפתח פה..... תעשי משהו לפני שהוא יתחיל לזרום אליך אתה בצד שלה
נכתב במקור על ידי DeadByApril בונה את יפה...מי ישמע איזה ערום יש פה.... כולה תמונה של בחורה שנראת כמו סנטה,את מקנאה שאין לך חזה !?. נכתב במקור על ידי -Smoxer- ביצי חופש? אני תומך בביצי חופש, בגלל זה אני הולך בלי תחתונים!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי DeadByApril בונה את יפה...מי ישמע איזה ערום יש פה.... כולה תמונה של בחורה שנראת כמו סנטה,את יותר יפה ואואואואוו נכתב במקור על ידי PureToxic למה אני צריך את הנקודות? יגיע ל 50 עם קצת עזרה מספאמרים של השנה
אורי מה אתה עורך לניקו יא חנפן.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי DeadByApril בונה את יפה...מי ישמע איזה ערום יש פה.... כולה תמונה של בחורה שנראת כמו סנטה,את יותר יפה איזה מותק אתה
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 10-12-2012 בשעה 23:13.
נכתב במקור על ידי PureToxic למה אני צריך את הנקודות? חחחחחחחחחחחחחחחחחח יא עורךXD
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אורי מה אתה עורך לניקו יא חנפן. זה עדיף ממחק כספאם
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אורי מה אתה עורך לניקו יא חנפן. לא חנפן דואג XD שאני לא יקבל באן שטותי XDזה חברי מאוד דרך אגב
נכתב במקור על ידי PureToxic זה עדיף ממחק כספאם אורי יצאת חנפן לקקן כרגע, לא טוב, לא אוהבים כאן כאלו
נכתב במקור על ידי PureToxic זה עדיף ממחק כספאם לך זה לא עושה כלום. לי זה מוחק + נותן באן
נכתב במקור על ידי Super Pippo אורי יצאת חנפן לקקן כרגע, לא טוב, לא אוהבים כאן כאלו מה אתם רוצים הסנטות יותר יפות אנחנו נותנים הרגשה נחמדה לזוהר
בונה את מכוערת ...מי ישמע איזה ערום יש פה.... כולה תמונה של בחורה שנראת כמו סנטה,את מקנאה שאין לך חזה !?.
חוקי הפורום