נכתב במקור על ידי PureToxic מה אתם רוצים הסנטות יותר יפות אנחנו נותנים הרגשה נחמדה לזוהר נכון שהיא הפקחית שלך אבל ללקק בצורה כזאת? זה כבר מכוער
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי PureToxic מה אתם רוצים הסנטות יותר יפות אנחנו נותנים הרגשה נחמדה לזוהר ליקוק?
ספוילר:
נכתב במקור על ידי PureToxic למה אני צריך את הנקודות? נדסקס על זה בסקייפ.
נכתב במקור על ידי DeadByApril בונה את מכוערת ...מי ישמע איזה ערום יש פה.... כולה תמונה של בחורה שנראת כמו סנטה,את מקנאה שאין לך חזה !?. אני לא מתערב אני רוצה את התגובה של זוהר נכתב במקור על ידי Super Pippo נכון שהיא הפקחית שלך אבל ללקק בצורה כזאת? זה כבר מכוער טוב אחי
*אני המקורי סתם לידע כללי
מה הקטע של ללקק לאחראי? אי אפשר ללקק מה שאין..
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי .Messi. יגיע ל 50 עם קצת עזרה מספאמרים של השנה קראת לי?
נכתב במקור על ידי PureToxic אני לא מתערב אני רוצה את התגובה של זוהר טוב אחי אכזבת אותי, עכשיו אני מביא את החגורה כדי להצליף בך! אני מביא את הזאת עם הקוצים!
נכתב במקור על ידי .Messi. הוא טחון הוא לא צריך הוא טחון? תסתכל רגע אצלי בצד, מתחת להודעות, לא, לא הלייקים! מתחת לזה, כן, הנה הגעת! הנקודות. מי טחון(נה) עכשיו?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מה הקטע של ללקק לאחראי? אי אפשר ללקק מה שאין.. ח? איפה יאן הוא חסר
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מה הקטע של ללקק לאחראי? אי אפשר ללקק מה שאין.. תפיטמות של דרדסבא XDDDDDDDDD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מה הקטע של ללקק לאחראי? אי אפשר ללקק מה שאין.. אתה לבד בקטגוריה שלך, אין לך מנהלים שילקקו לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה לבד בקטגוריה שלך, אין לך מנהלים שילקקו לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווץץץץץץץץץץץץץ XD
נכתב במקור על ידי זוהר הוא טחון? תסתכל רגע אצלי בצד, מתחת להודעות, לא, לא הלייקים! מתחת לזה, כן, הנה הגעת! הנקודות. מי טחון(נה) עכשיו? מה את מתלהבת שילמת על זה 7 דולר אני פשוט אמרתי להוט דוד שהיה לי 2000 נקודות אבל ששששששששששששש!
נכתב במקור על ידי זוהר הוא טחון? תסתכל רגע אצלי בצד, מתחת להודעות, לא, לא הלייקים! מתחת לזה, כן, הנה הגעת! הנקודות. מי טחון(נה) עכשיו? אז את אומרת שאת טחונה . אוקי את אמרת
נכתב במקור על ידי PureToxic ח? איפה יאן הוא חסר מושעה. מענין מה הוא עשה הפעם
חוקי הפורום