נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה לבד בקטגוריה שלך, אין לך מנהלים שילקקו לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי.. ואני לא בקטע של גברים. סורי.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- יש לי.. ואני לא בקטע של גברים. סורי. אני כן!!!!!!! נכתב במקור על ידי זוהר מושעה. מענין מה הוא עשה הפעם מה מי נתן לו באן?
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 10-12-2012 בשעה 23:20.
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי זוהר הוא טחון? תסתכל רגע אצלי בצד, מתחת להודעות, לא, לא הלייקים! מתחת לזה, כן, הנה הגעת! הנקודות. מי טחון(נה) עכשיו? לא אני
נכתב במקור על ידי -Smoxer- יש לי.. ואני לא בקטע של גברים. סורי. אתה גם לא בקטע של נשים, אתה כולה בן 12 עוד לא גיבשת את הזהות המינית שלך!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- יש לי.. ואני לא בקטע של גברים. סורי. אז איך אתה מסביר את ניקו?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי זוהר מושעה. מענין מה הוא עשה הפעם ביד. מה הוא עוד יכול לעשות? תיכנסי לפרופיל שלו ותראי סיבה.
עמוד 27
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Smoxer- יש לי.. ואני לא בקטע של גברים. סורי. איזה כבר מנהלים יש לך? אין לך
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי PureToxic אני כן!!!!!!! מה מי נתן לו באן? תביא קישור לפרופיל
נכתב במקור על ידי Sex Devil אז איך אתה מסביר את ניקו? GET THE FUCK OUT OF ME לא הבנתי על מה מדדובר
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי זוהר אתה גם לא בקטע של נשים, אתה כולה בן 12 עוד לא גיבשת את הזהות המינית שלך! אמרה החברה של דודחם. BURN! נכתב במקור על ידי Super Pippo איזה כבר מנהלים יש לך? אין לך CSS.
נכתב במקור על ידי זוהר תביא קישור לפרופיל http://www.iatraf.co.il/member.php?u=133297 תספרי לנו זוהר
לא רשמו סיבה נורמלית חח
חוקי הפורום