שבתי אליכם!
התגובה של יאן בקשר לבאן: הוא מסטול אז קשה לדבר איתו, הוא אמר שמנסים להוריד אותו כי הוא ידוע יותר מידי דברים על אטרף
*אני המקורי סתם לידע כללי
אורי אני ואתה נגיע ביחד ל50 עמודים?
נכתב במקור על ידי זוהר אורי אני ואתה נגיע ביחד ל50 עמודים? עד ל49 עמודים
נכתב במקור על ידי PureToxic עד ל49 עמודים למה לא 50?
נכתב במקור על ידי זוהר למה לא 50? את תביאי להם 20 נקודות לכל אחד?
נכתב במקור על ידי PureToxic את תביאי להם 20 נקודות לכל אחד? אז נעשה 51 עמודים
נכתב במקור על ידי זוהר אז נעשה 51 עמודים זה ניראלי עדין יתפוס מה זה לאיפה כולם נעלמו ניראלי הם מתכננים משהו ולא קראו לנו
נכתב במקור על ידי PureToxic זה ניראלי עדין יתפוס מה זה לאיפה כולם נעלמו ניראלי הם מתכננים משהו ולא קראו לנו כולם הלכו לישון כנראה, או שיצאו מאטרף. תחפש את התגובה שלך שהבטחת את הנקודות ונראה מה נעשה
נכתב במקור על ידי זוהר כולם הלכו לישון כנראה, או שיצאו מאטרף. תחפש את התגובה שלך שהבטחת את הנקודות ונראה מה נעשה נכתב במקור על ידי PureToxic אם יש פה 50 עמודים עד הבוקר אני מביא לכל משתמש שהגיב פה 20 נקודות לילה טוב מה עושים?
נכתב במקור על ידי PureToxic מה עושים? רשמת 50 עמודים, לא מעל ולא מתחת. זה אומר שאנחנו יכולים להגיע ל51 בראש שקט!
נכתב במקור על ידי זוהר רשמת 50 עמודים, לא מעל ולא מתחת. זה אומר שאנחנו יכולים להגיע ל51 בראש שקט! ואני פשוט מ20 נקודות? יופי
נכתב במקור על ידי PureToxic ואני פשוט מ20 נקודות? יופי כן חח, ניצלת. חוץ מזה אנחנו פה לבד לא חושבת שנצליח להגיב 13 עמודים.
נכתב במקור על ידי זוהר כן חח, ניצלת. חוץ מזה אנחנו פה לבד לא חושבת שנצליח להגיב 13 עמודים. עוד מעט יאן בא יהיה חברה
נכתב במקור על ידי PureToxic עוד מעט יאן בא יהיה חברה איך הוא בא? הוא מושעה.
חוקי הפורום