נכתב במקור על ידי PureToxic הוא רק עכשיו גילה שהוא בבאן אבל ראיתי שהוא היה מחובר אחרי שהוא קיבל את הבאן.. ז"א הוא היה אמור לראות.
נכתב במקור על ידי זוהר אבל ראיתי שהוא היה מחובר אחרי שהוא קיבל את הבאן.. ז"א הוא היה אמור לראות. איך הוא מחובר אם הוא בבאן? רוצה לעבוד עליו?
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic איך הוא מחובר אם הוא בבאן? רוצה לעבוד עליו? מחובר כשהוא בבאן הכוונה שאטרף פתוח אצלו והוא רואה הודעה שהוא בהשעיה.
נכתב במקור על ידי PureToxic גם איתך הוא מדבר כע, יש לך אותו בפייס?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo כע, יש לך אותו בפייס? כן מבאס עכשיו הוא כבר לא מסטול, מקודם היה כייף לדבר איתו
נכתב במקור על ידי PureToxic כן מבאס עכשיו הוא כבר לא מסטול, מקודם היה כייף לדבר איתו הוא באמת נראה שהוא מתחיל קצת להתפכח.. שאלתי אותו איך עושה חתול והוא ענה שחתול עושה "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" איזה אח הוא
גם לי יש אותו בפייסבוק
נכתב במקור על ידי זוהר גם לי יש אותו בפייסבוק יואו איזה כייף לכולנו
נכתב במקור על ידי PureToxic יואו איזה כייף לכולנו צריך לגרום לו לעשות שיחה משותפת, אבל הוא כל כך מסטול, איך נצליח?
נכתב במקור על ידי Super Pippo צריך לגרום לו לעשות שיחה משותפת, אבל הוא כל כך מסטול, איך נצליח? למה הצלחת להשיג ממנו את הפלאפון שלו עכשיו שהוא מסטול זה יותר קל
נכתב במקור על ידי PureToxic יואו איזה כייף לכולנו נכתב במקור על ידי Super Pippo צריך לגרום לו לעשות שיחה משותפת, אבל הוא כל כך מסטול, איך נצליח? תלמדו אותו
נכתב במקור על ידי PureToxic למה הצלחת להשיג ממנו את הפלאפון שלו עכשיו שהוא מסטול זה יותר קל מה אתה לוזר? יש לי את הטלופן שלו איזה שנה, השגתי אותו שנה שעברה כשהוא לא היה שיכור.. נכתב במקור על ידי זוהר תלמדו אותו הוא מסטול מידי
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה אתה לוזר? יש לי את הטלופן שלו איזה שנה, השגתי אותו שנה שעברה כשהוא לא היה שיכור.. הוא מסטול מידי אבל לא הכרתי אותו לפני שנה
נכתב במקור על ידי PureToxic אבל לא הכרתי אותו לפני שנה אז אתה גרוע
נכתב במקור על ידי זוהר גם לי יש אותו בפייסבוק יאן שמח שיש לו אותך בפיסיבוק
חוקי הפורום