קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אשכול - ערבים ! נא להגיב ברצינות !
    על ידי Avivco בפורום דיבורים
    תגובות: 67
    הודעה אחרונה: 21-12-2007, 20:36
  2. [הכרזה]אני מתחיל לקחת ת'עניינים ברצינות!
    על ידי -YoSsI- בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-07-2007, 11:45
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 23:25
  4. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 16:08
  5. עכשיו ברצינות בלי צחוקים, מה ההבדל?
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 19:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

ברצינות?

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ברירת מחדל ברצינות?

אריק היקר, אשכול שלם אני לא קיללתי הכי קרוב לקללה זה כשאמרתי מאנייק וזה כי הוא יצא מאנייק אחרי מה שהוא עשה לחברים שלי, הם באו עליו בסבבה לכיף והוא התנהג אליהם כמו חרא וזה למה אני כתבתי את זה כי הוא התנהג ככה, לא ממציא או כלום.
    לך בכל האשכולילה, תעבור הודעה הודעה שלי ותראה שלא קיללתי פעם אחת וקיבלתי אזהרה אבל כשאחרים מריצים שם קללות אפילו לא מוחקים או נותנים אזהרה אז מה הקטע? אבל אתה מאיים שאני אורחק מהאתר על דברים שהם אפילו לא קללות!
    ואני בא עם דרישות? לא דרשתי, אני הצגתי כמה עובדות למה זה לא היה מוצדק האזהרה ושבגלל זה צריך להוריד אותה, ראית שאני כותב "אני דורש"? לא!
    אבל אני שוב רוצה להודות לשירות עם חיוך כאן כשמשתמש בא ומתלונן שהוא קיבל אזהרה לא מוצדקת ואתם מגבים את הצוות שלכם בעיניים עצומות בלי להבין שלתת אזהרה על קללות שהם בכלל לא קללות ובקושי מעליבות אם בכלל זה לא הגיוני..
    לא ידעתי שאסור למשתמש לבקש שיורידו לו אזהרה לא מוצדקת, אבל עכשיו אני יודע שלמשתמשים אסור להגיד מילה רעה על מי שמעליהם ושהדעה שכל מי שמתחתיכם היא לא חשובה והיא זבל בעינכם.
    תודה שעשיתם את החוויה באתר למקסימלית.
    נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 11-12-2012 בשעה 01:27.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

2. קישורים ממומנים

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

תקשיב לי טוב,
    כל התחושות האישיות שלך למתן אתה יכול להגיד לו בפרטי או מחוץ לאטרף.
    אותי לא מעניין החברים שלך ומי עשה למי מה, פה אתה לא תדבר ככה. זה פשוט גועל נפש כי אני פשוט מכיר את הסיפור המפגר והמצוץ הזה מקרוב.
    אז חלאס לספר לי פה סיפורים הייד יקירי, חוץ מזה שמי שדפק את החברים שלך זה אתה והבחור השני שגררתם אותם אחריכם (ומצחיק שאתה הוצאת את עצמך מכל סיפור כשאתה בעצם אחראי לכל הקטע המפגר הזה).
    אז חלאס לטחון פה מים הייד, אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר ולמה אתה לא תיהיה פה אם תמשיך עם זה.

יש דרך להגיד כל דבר, ואף אחד לא סותם לך את הפה כי אם הייתי סותם לך את הפה האשכול שלך היה נמחק.
    עשיתם קטע מסריח, נדפקתם, תתמודדו. אל תחפש אשמים.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    תקשיב לי טוב,
    כל התחושות האישיות שלך למתן אתה יכול להגיד לו בפרטי או מחוץ לאטרף.
    אותי לא מעניין החברים שלך ומי עשה למי מה, פה אתה לא תדבר ככה. זה פשוט גועל נפש כי אני פשוט מכיר את הסיפור המפגר והמצוץ הזה מקרוב.
    אז חלאס לספר לי פה סיפורים הייד יקירי, חוץ מזה שמי שדפק את החברים שלך זה אתה והבחור השני שגררתם אותם אחריכם (ומצחיק שאתה הוצאת את עצמך מכל סיפור כשאתה בעצם אחראי לכל הקטע המפגר הזה).
    אז חלאס לטחון פה מים הייד, אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר ולמה אתה לא תיהיה פה אם תמשיך עם זה.

יש דרך להגיד כל דבר, ואף אחד לא סותם לך את הפה כי אם הייתי סותם לך את הפה האשכול שלך היה נמחק.
    עשיתם קטע מסריח, נדפקתם, תתמודדו. אל תחפש אשמים.
    תגיד מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה אבל אני לא הייתי אשם בכל הסיפור הזה, אני לא הייתי קשור עליו בכלל, אני לא אחראי לשום דבר ואני לא גררתי אף אחד לשם.
    אתה יודע טוב מאוד את הצד שלי ויודע שלא עשיתי שום דבר שפגע באטרף, לא גנבתי מכאן מנהלים או אנשים לא הזקתי לאתר בשום צורה אז תפסיק לנסות להוציא אותי אשם בסיפור הזה.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    תגיד מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה אבל אני לא הייתי אשם בכל הסיפור הזה, אני לא הייתי קשור עליו בכלל, אני לא אחראי לשום דבר ואני לא גררתי אף אחד לשם.
    אתה יודע טוב מאוד את הצד שלי ויודע שלא עשיתי שום דבר שפגע באטרף, לא גנבתי מכאן מנהלים או אנשים לא הזקתי לאתר בשום צורה אז תפסיק לנסות להוציא אותי אשם בסיפור הזה.
    אני לא אכנס איתך לויכוח ואני לא אפתח את זה שוב,
    אני שוב פעם אומר לך שתפסיק לחפש אשמים כי כולנו יודעים מי אשם ומי לא.
    אתה מדבר שטויות וחבל כי ה'צד' הזה שלך שהצגת בסיפור שונה ממה שקורה בפועל. אז חלאס עם זה.

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    אריק היקר, אשכול שלם אני לא קיללתי הכי קרוב לקללה זה כשאמרתי מאנייק וזה כי הוא יצא מאנייק אחרי מה שהוא עשה לחברים שלי, הם באו עליו בסבבה לכיף והוא התנהג אליהם כמו חרא וזה למה אני כתבתי את זה כי הוא התנהג ככה, לא ממציא או כלום.
    לך בכל האשכולילה, תעבור הודעה הודעה שלי ותראה שלא קיללתי פעם אחת וקיבלתי אזהרה אבל כשאחרים מריצים שם קללות אפילו לא מוחקים או נותנים אזהרה אז מה הקטע? אבל אתה מאיים שאני אורחק מהאתר על דברים שהם אפילו לא קללות!
    ואני בא עם דרישות? לא דרשתי, אני הצגתי כמה עובדות למה זה לא היה מוצדק האזהרה ושבגלל זה צריך להוריד אותה, ראית שאני כותב "אני דורש"? לא!
    אבל אני שוב רוצה להודות לשירות עם חיוך כאן כשמשתמש בא ומתלונן שהוא קיבל אזהרה לא מוצדקת ואתם מגבים את הצוות שלכם בעיניים עצומות בלי להבין שלתת אזהרה על קללות שהם בכלל לא קללות ובקושי מעליבות אם בכלל זה לא הגיוני..
    לא ידעתי שאסור למשתמש לבקש שיורידו לו אזהרה לא מוצדקת, אבל עכשיו אני יודע שלמשתמשים אסור להגיד מילה רעה על מי שמעליהם ושהדעה שכל מי שמתחתיכם היא לא חשובה והיא זבל בעינכם.
    תודה שעשיתם את החוויה באתר למקסימלית.
    "אבל כשאחרים מריצים שם קללות אפילו לא מוחקים או נותנים אזהרה אז מה הקטע?"
    תודה שהסבת את תשומת לבי הוא קיבל עבירה על קללות ואני מקווה שהוא לא ימשיך כך.
    נ.ב לא שלא שמתי לב לפני , פשוט יש מפקחת מעולה לקטג' הזאת שעושה את העבודה.
    נערך לאחרונה על ידי גולני; 11-12-2012 בשעה 12:32.

ספוילר:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,424 | הודעות: 8,200,017 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect