donjuan.co.il/rsdisrael
ג'וליאן מגיע ללא טיילר לצערי.
donjuan.co.il/rsdisrael
ג'וליאן מגיע ללא טיילר לצערי.
|
|
I wil
וזה גם בחינם.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
אני מקווה שהם יביאו עם עצמצם הוכחה שהם מביאים בנות יפות ולא כונפות.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
שינטן, דוגמנית*.
בינלאומית היתה לי אחת. בכל זאת.
ואני שמח לראות שאחרי כל הזמן הזה, אתה עדיין חושב עליי.
סניה, שאלה לי אליך-
איך אתה רואה את עצמך בעתיד?:
עמוס בכסף עם דוגמנית פצצת על שיושבת עליך כשיש לך סיגר קובני ביד או בחור מצליח עם אישה יפה וכמה ילדים?
במהלך ה-4 שנים הללו יצא לי להיות עם דוגמניות (גם דוגמניות בינלאומיות, אני לא מדבר על מלצריות שיש להן קמפיין פעם בשנה), נכדות של מיליארדרים שכתבו עליהן במגזינים, שחקניות וסתם בחורות שוות שכולם היו בוהים בנו כאשר היינו יושבים בפאב או מועדון.
מהבלוג שלך.
אז אתה מודה שאתה שקרן?
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 12-12-2012 בשעה 17:04.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
ראה ערך: גנבה.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-12-2012 בשעה 17:25.
אתם יכולים להגיד שזה מעורר רחמים לנצל טפשות של אחרים אבל ככה החיים עובדים.
ברגע שאחד מצליח בקפיטליזם אחר חייב ליפול...(ואם אחד מצליח מאוד הרבה מאוד צריכים ליהיות עניים בלי אוכל)
ברגע שתבינו את זה לא יהיה לכם ערך למילה גנבה ולא יהיה לכם ערך למוסר יותר מידי.(לפחות בעולם של קפיטליזם כמה שזה עצוב).
לנצל טיפשות של אחרים זאת גאונות בעולם קפיטליסטי.
שהמדינה גונבת מכם מיסים זה לא גנבה... זה מותר...(ואפילו אתם לא יודעים איפה זה מושקע בדיוק וכמה ההשקעה הייתה שווה את זה).
חברות הנפט, הבגדים למעשה כל תעשייה שמרוויחה הרבה ובאמת שאני לא צריך להמשיך, עושות את זה כל יום ועושות עליכם מלאן כסף..
לדוגמא חברות הנפט מוכרות לכם מוצר שמבחינה טכנולוגית נמצא איי שם במאה ה-19 ויש טכנולוגיות הרבה יותר טובות אבל למה להכניס משהו חדש ולהתאמץ אם שולטים בשוק.. הרי כולם טיפשים ואנשים לא יודעים להשתמש/ לבנות טכנולוגיה שכבר קיימת (שחברות הנפט כל פעם מעלימות פטנטים מחדש ואם מישהו יצור אז נהרוג אותו/נתבע אותו, הוא יהיה אחד מתוך כולם בערך) אז אפשר למכור לאוכלוסייה סתם ביוקר טכנולוגיה של המאה ה-19 עם חידוש פה ושם ולהעביד אותם בשבילנו הם יעשו את העבודה השחורה ואנחנו נמכור להם מוצר מיושן ביקר למרות שיש חלופות טובות יותר או שנמכור זבל לגמרי שהם לא צריכים בכלל , פה ניצור מכונית חדשה שם ניצור משהו אחר "חדש" ונשווק את זה כמותג שקר, הרי נרוויח מזה ... זה אותו דבר.. לעשות כסף על טיפשות וחוסר ידע.. רק שפה קצת צריך ללמוד יותר כדי להבין שזה טמטום לשלם להם.(ולא מעט משלמים להם וחושבים שזה מה שישנה להם את החיים).
למעשה כל החיים גנבו מכם... כל הזמן גונבים מכם..
אפילו את הזמן שלכם גונבים מכם.. 12 שנה מבזבזים לכם בבית ספר.. עוד 3 שנים בצבא..(מישהו אמר עוד גן והורים שלא בדיוק יודעים לחנך ויש להם דברים לעשות ושאתה קטן שמים אותך אצל מטפלת/בייביסיטר שלא עושה איתך בערך כלום ובמקרה הגרוע מושיבים אותך מול הטמבליזיה והכל רק כדי שלא תב)
כלומר לפחות 15 שנה כופים עליכם מה לעשות למרות שצורת העשייה לא כל כך יעילה ודיי לא מתואמת עם הטכנולוגיה וספק אם היא מועילה לכם בכלל.. אם מגיל 4 הייתי עושה מה שאני רוצה ולא תקוע במערכת הזאת הייתי כמו אלוהים בעולם הזה.
עוד לא ראיתי אנשים הולכים למשטרה על זה שהמדינה גנבה מהם 15 שנה מהחיים על כלום..
נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-12-2012 בשעה 18:55.