קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 18:11
  2. [טריילק]שודדי הקאריביים:סוף העולם
    על ידי !!nati!! בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 16:07
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

הרצאת סוף העולם מבית CATS LOVER . ב-ח-י-נ-ם !!! - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא.
    ריאליסטי זה לבוא בהצהרה ולהגיד "אוקי, אני לא נראה הכי טוב בעולם, נכון. אבל למה נראה לעולם המזדיין הזה שאני הולך לשים על זה זין??" ואז פשוט להבין שמראה לא באמת משנה! פאקיט! זה להיות ריאלסיטי. לשים זין על החוקים של העולם, ללכת נגד הזרם ולעמוד בזה. רק ככה אפשר להצליח.
    ללכת נגד הזרם זה טוב רק בכמה דברים. נגיד לא להיות ישראלי ממוצע ולהגיד "ככה זה" אלא להיות אחד ששואף ליותר. אחד שכן רוצה חיים נורמאלים ולא לאכול מהיד לפה.
    מה שאתה עושה זה - "למה אתה מעלים סרטונים של חנונים מתחילים עם בנות?"
    את זה אני לא ראיתי.
    "למה אתם כותבים מאמרים רק על בטחון?"
    באמת למה? אולי בגלל זה הפורום לא מתקדם?
    "למה אתם לא מסדרים את הלינקייה?"
    למה לא באמת?
    "למה אתם לא מוכיחים את עצמכם?"
    שאלת המיליון.
    מי שבא ללמד שיוכיח את עצמו. ממי אתה מעדיף ללמוד? מאדם שמנשק בחורות מהסנטר או בנאדם שמזיין כוסיות? הוא בא ללמד = הוא צריך להוכיח שהוא מבין משהו. זה איפה שכל הגורואים נכשלים.
    איפה אתה בכל הסיפור הזה? אתה רוצה שהפורום הזה ידבר אליך? תתחיל לדבר אליו גם בעצמך. אתה לא רוצה? אז תזדיין מפה.
    אני פה כדי להביא ביקורת. מזה ה"זדיין מפה"? בלי ביקורת אתה בחיים לא תתקדם לשום מקום.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני פה כדי להביא ביקורת. מזה ה"זדיין מפה"? בלי ביקורת אתה בחיים לא תתקדם לשום מקום.
    אההה...ואללה...אתה פה כדי להיות הבוחן הראשי של הפורום? בלעדייך יענו הפורום לא יצליח אתה אומר? זאת אומרת שכל ביקורת או תלונה או הערה שאתה נותן לפורום זה בעצם ברכה ורק ככה הפורום ישתפר, זה מה אתה אומר נכון?
    אז זהו שלא. תתחיל להשקיע קצת בעצמך בפורום הזה ואני רוצה לראות ממך גם קצת נושאים מעניינים, דיונים, מאמרים או משהו..כי בנתיים אתה סתם נראה כמו ילד קטן ובכיין שרק יש לו תלונות. אתה רוצה שהפורום ישתפר? תשפר אותו.

בקשר לזה שאתה אומר שמי אומר שהוא זיין על צריך להוכיח, אתה אחד כזה לא? אז למה אתה לא מוכיח?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אההה...ואללה...אתה פה כדי להיות הבוחן הראשי של הפורום? בלעדייך יענו הפורום לא יצליח אתה אומר? זאת אומרת שכל ביקורת או תלונה או הערה שאתה נותן לפורום זה בעצם ברכה ורק ככה הפורום ישתפר, זה מה אתה אומר נכון?
    אז זהו שלא. תתחיל להשקיע קצת בעצמך בפורום הזה ואני רוצה לראות ממך גם קצת נושאים מעניינים, דיונים, מאמרים או משהו..כי בנתיים אתה סתם נראה כמו ילד קטן ובכיין שרק יש לו תלונות. אתה רוצה שהפורום ישתפר? תשפר אותו.
    לא אמרתי שאני הבוחן הראשי של הפורום אמרתי שתקבלו קצת ביקורת זה לא יזיק. תקבלו משהו מנקודת מבט אחרת.
    בקשר לזה שאתה אומר שמי אומר שהוא זיין על צריך להוכיח, אתה אחד כזה לא? אז למה אתה לא מוכיח?
    מתי אמרתי שאני זיין על?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא אמרתי שאני הבוחן הראשי של הפורום אמרתי שתקבלו קצת ביקורת זה לא יזיק. תקבלו משהו מנקודת מבט אחרת.
    יש קצת, ויש ביקורות. אצלך זה ביקורות, זה המון, אתה מרובה בתלונות ופסימיות, אתה כל הזמן אנטי. נגד הרעיונות של הפורום, נגד המאמרים, נגד האנשים..שומדבר טוב לא מגיע ממך.

מתי אמרתי שאני זיין על?
    זה הרושם שמקבילים ממך כי על כל בחורה שמפרסמים עלייה משהו (דיווח נגיד) אתה אומר שהיא מכוערת. בן אדם סוגר מספר, אתה אומר שהוא לוזר. בן אדם סוגר נשיקה אתה אומר שהוא יכול יותר. אז הרושם שמקבילים ממך..זה שאתה אחד מוצלח אם אתה מרשה לעצמך ככה כל הזמן לתת ביקורות. אם אתה לא כזה, אז סתום ת'פה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 10-12-2012 בשעה 20:27.

מורחקים
    שם פרטי
    ג'וני סנזה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    when you try your best but you don't succeed...

נו באמת, לא צריך להיות זיין על כדי לדעת מה ההבדל בין כוסית למכוערת. צריך רק זוג עיניים ומוח.

אבל היי, לפיקאפרים אין אחד מהם. במקרים מסויימים אין להם את שניהם כמו ליגאל שטארק וסטס סגין, ניתן לראות את זה לפי המשקפיים שהראייה שלהם לא וואו.

אין לי שומדבר נגד כאלה שיוצאים עם מכוערות אני בעצמי זרמתי עם איזו מפחידה אחרי שפירקתי בקבוק פרפקט בזמנו ושנה שלמה חברים הריצו עלי דחקות אבל היי זה היה מצחיק. אבל אני בניגוד לגורואים פה אני לא משקר ואומר שאני מביא H9.5 כשיהא אולי 5.9 ביום הכי טוב.

אין לי גם שומדבר נגד כאלה שסוגרים נשיקות כי אני בעצמי סוגר את זה במסיבות.

אבל מה? אלה לא אנשים שהייתי רוצה ללמוד מהם כי אין מה ללמוד. הם עושים דברים שכל אחד יכול לעשות. כל אחד כל אחד.
    ומי שאומר שלא, הוא כנראה חושב שכל העולם מורכב מאנשים כמו סודיני. ושלזיין ממוצעות זה איזשהו הישג בחיים שצריך להיות משהו מיוחד כדי להגיע אליו. או שאתה סודיני שלא ראה כוס 20 שנה או שאתה הנכד של יו הפנר. וזה מזה לא. כולם בסופו של יום מביאים בחורות, השאלה היא איזה. תחשבו על זה, כולם בסוף מקימים משפחה, לכולם יש חברה, לכולם יש ילדים. האלה שלא..או שהם חיים סגנון חיים פוליגמי ככה שלזיין זה לא בעיה בשבילם או שהם פריקים ווירדוז כמו סודיני שהם אולי במקרה הטוב 3% מהאכלוסיה אם בכלל.

לא הייתי רוצה ללמוד ממישהו שכל מה שהוא יכול להביא זה בחורות ממוצעות שמתחילות איתי לבד. שלא נציין את זה שהוא כותב לי מאמרים והוא עדיין בתול שמנשק פריקיות נואשות בסנטר וחושב שהוא פימפ (הן בעצמן מנשקות אותך אם ישך לוק מסויים כמו שאמרתי) מה הפואנטה..?
    בחיי שאתם מזכירים לי ילדים בני 15 שאומרים "אני בוגר לגילי עברתי הרבה" כשבפועל הוא אפילו לא יודע לכבס לעצמו.
    נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 10-12-2012 בשעה 21:06.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי הילד האבוד צפיה בהודעה
    אין לי שומדבר נגד כאלה שיוצאים עם מכוערות אני בעצמי זרמתי עם איזו מפחידה אחרי שפירקתי בקבוק פרפקט בזמנו ושנה שלמה חברים הריצו עלי דחקות אבל היי זה היה מצחיק. אבל אני בניגוד לגורואים פה אני לא משקר ואומר שאני מביא H9.5 כשיהא אולי 5.9 ביום הכי טוב.
    נו אז עכשיו אתה אומר שאתה לא באמת הילד ההוא שאתה אומר שהוא מכוער, אה? מה קרה? למה אתה מחליף זהויות כל הזמן?

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

עוד גורו לרשימה..
    או שתביא תמונות שלך עם בחורות כוסיות או שתעלה סרטון של ה"הרצאה" הזאת.
    אשכרה חייל של "טיילר" עלק חחח אחי כל אחד יכול להצטלם עם כוסית מה הקטע
    לא שאני בעד הרצאות על איך להתחיל עם בחורות פשוט הגישה שלך על הפנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

מתי אמרתי שאני זיין על?
    לא שאני לטובת אחד הצדדים, אבל על סמך מה אתה מעביר ביקורת? הניסיון שלך?

מורחקים
    שם פרטי
    ג'וני סנזה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    when you try your best but you don't succeed...

נו אז עכשיו אתה אומר שאתה לא באמת הילד ההוא שאתה אומר שהוא מכוער, אה? מה קרה? למה אתה מחליף זהויות כל הזמן?
    אני לא רואה אתכם מתלוננים על זה שסניה מחרטט בבלוג שלו שהוא יוצא עם דוגמניות בינלאומיות ונכדות של אנשי עסקים מפורסמים אבל בתמונות אתה קולט איזה ישראלית או רוסיה עקומה מתחנה מרכזית. כולנו יודעים שהוא מחרטט...אפילו החיילים שלו.

לו מותר לחרטט ולי אסור להגיד שאני אינסל בעל RECESSED JAW? זו היא דיסקרימינציה, אתה עושה את זה כי אני לא כובע?
    חוצמזה, ממתי צריך להיות דוגמן תחתונים בשביל שאיזה מכוערת תזרום איתך ועוד כשכל אחד שיכור מהתחת..? זה לא כזה הישג גדול, נהפוך הוא זה פדיחה לא קטנה שלא הייתי מספר אותה פה אם היו יודעים מי אני.

רציני איתך לגמרי, תחשוב טוב טוב על השאלות האלה. ועל השאלה של "האם צריך להיות זיין על כדי לדעת את ההבדל בין מכוערת לכוסית?" ההפך, אם אחד שהוא איזה חנון בתול שפתיים אמורים להיות לו סטנדרטים נמוכים, נכון? ואם אחד כזה אומר על הבחורות שלכם ושל הגורואים שלכם שהן כונפות (והן באמת כונפות וזה לא נאמר מקנאה כי אין במה לקנא) אז יש לנו פה WAKE UP CALL BRAH
    נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 11-12-2012 בשעה 05:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

לא יודע אז זה בציניות או לא..בכל מקרה. אני ממש לא ברמה גבוה, פשוט אני לא נואש ואף פעם גם לא הייתי עד כדי כך נואש כדי ללכת להרצאה בנוגע נשים..
    שום ציניות.
    אתה ברמה גבוהה.
    נכון - הכל יחסי. עזוב את זה עכשיו
    גם סימפל פיקאפ יכולים להגיד שיש יותר טובים מהם.

בנאדם לא צריך להגיע לטופ. הוא צריך להגיע לרמה שהוא מרוצה מספיק מעצמו.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא רואה אתכם מתלוננים על זה שסניה מחרטט בבלוג שלו שהוא יוצא עם דוגמניות בינלאומיות ונכדות של אנשי עסקים מפורסמים אבל בתמונות אתה קולט איזה ישראלית או רוסיה עקומה מתחנה מרכזית. כולנו יודעים שהוא מחרטט...אפילו החיילים שלו.
    למה נראה לך שמזיז לי את הפיטמה מה קורה עם סניה? אה?
    אני מדבר איתך, לא איתו. אל תנסה להעביר את האשמה לאחרים כשהאשמה אצלך. אותי מעצבן שאתה כל הזמן מנסה להיות מישהו של אתה, לא אומר שאתה חרטטן. ולא איכפת לי עם סניה חרטטן או לא. אני לא כמוך, לא מעניין אותי שהוא יוצא עם עקומה, שיצא מצידי עם גמדה עם ציצים מפלסטיק, זה לא עינייני.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    בנאדם לא צריך להגיע לטופ. הוא צריך להגיע לרמה שהוא מרוצה מספיק מעצמו.
    תודה על המחמאה, ואני מסכים. אחלה של משפט הבאת פה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

לו מותר לחרטט ולי אסור להגיד שאני אינסל בעל RECESSED JAW? זו היא דיסקרימינציה, אתה עושה את זה כי אני לא כובע?
    חוצמזה, ממתי צריך להיות דוגמן תחתונים בשביל שאיזה מכוערת תזרום איתך ועוד כשכל אחד שיכור מהתחת..? זה לא כזה הישג גדול, נהפוך הוא זה פדיחה לא קטנה שלא הייתי מספר אותה פה אם היו יודעים מי אני.

רציני איתך לגמרי, תחשוב טוב טוב על השאלות האלה. ועל השאלה של "האם צריך להיות זיין על כדי לדעת את ההבדל בין מכוערת לכוסית?" ההפך, אם אחד שהוא איזה חנון בתול שפתיים אמורים להיות לו סטנדרטים נמוכים, נכון? ואם אחד כזה אומר על הבחורות שלכם ושל הגורואים שלכם שהן כונפות (והן באמת כונפות וזה לא נאמר מקנאה כי אין במה לקנא) אז יש לנו פה WAKE UP CALL BRAH

לא סיכמנו שאתה יושב עכשיו בארה"ב ומזיין כוסיות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מה אתם מנסים לרדת על טיילר או מי שזה לא יהיה מה אכפת לכם תתיחסו למה שהוא אומר כי הוא בין היחידים שאומר קצת אמת בפורום הזה.
    ובקשר להרצאה אפשר באמת לדעת מי המרצים ומי הכוסיות שהם מביאים ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    מה אתם מנסים לרדת על טיילר או מי שזה לא יהיה מה אכפת לכם תתיחסו למה שהוא אומר כי הוא בין היחידים שאומר קצת אמת בפורום הזה.
    על איזה אמת אתה מדבר? זה שחובה להיות חתיך + עשיר + להיות מפורסם או להיות לפחות בן אדם מאד מאד מוכר כדי להשיג בנות שנראות טוב? זה אמת בשבילך? אז כנראה שלא שטפת הבוקר את העיניים שלך. צא החוצה קצת לרחובות ותסתכל סביב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    הוא מנסה להגיד את מה שהוא רואה כאמת....אבל זה לא אומר שכולם צריכים לשמוע את הבלבולי שכל שלו..

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect