שאלה מפגרת:
זה נכון מה שאומרים על הצבא? שמתקלחים שם ביחד?
(אני מקווה שלא חח)
שאלה מפגרת:
זה נכון מה שאומרים על הצבא? שמתקלחים שם ביחד?
(אני מקווה שלא חח)
|
|
כן.
אומנם יש סוג של הפרדה בין תא לתא, אבל בגדול כן, אתה מתקלח ערום עם עוד 10-15 חיילים שגם רוצים להתקלח.
כן,אתה מתקלח עם כולם ביחד .
אל תלך לפניי
כי אולי לא אצעד אחריך
אל תלך מאחורי
כי אולי לא אדע להוביל
לך פשוט לצדי
והיה ידידי .
כן.
לא בזמן המקלחת עצמה כי לא מעניין אף אחד באמת איך נראה הזין שלך וכמה סבון אתה שם על הראש, אבל בזמן שאתה מוריד בגדים ונכנס למקלחת או מחכה שמישהו יסיים להתקלח אתה ערום.
קיצור, למה כל כך מפריע לך ומפחיד אותך העניין הזה? זה צבא, אתה תמצא את עצמך מחרבן עם עוד 15 חיילים ביחד, ואתה תעשה ביד שירותים ליד שירותים עם חיילים אחרים, תאכל ביחד, תישן ביחד..הכל ביחד.
להתקלח ביחד זה לא הדבר היחידי, חכה שתקבל זובור ועוד יצפו שתגיד תודה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
זובור כבר ממזמן יצא מהצבא, אבל עדיין יש כל מיני משחקי פזם. בכל מקרה, אם אתה לא תרצה לא יעשו עלייך משחקים כאלה, אין לך מה לפחד.
וכן, צה"ל זה גוף "אכזרי" אפשר לומר, אבל זה גוף מאד מחזק ומאד משפר.
או שלא התגייסת או שאתה עדיין בטירונות.
בטירונות אתה מתקלח ביחד והכל אבל אל תשכח שכמוך, כולם שוקיסטים ועייפים תחת ולאף אחד אין באמת כוח להתסכל על השמן מתקלח
כולם מפחדים מהזנב של עצמם וגמורים מעייפות. יש כאלה שלא מתקלחים ויורדים עליהם כל הטירונות. תאמין לי שאתה מעדיף שירדו עליך כי יראו שאתה שמן מאשר שירדו עליך כי אתה מסריח ובטח יש לך זין מעוות ואתה גם שמן (צריכים לחפש סיבה הגיונית למה כולם מתקלחים ואתה לא..)
אחרי הטירונות החיים הרבה יותר מתורבתים.. מקלחת = 3 תאים (לפחות אצלי בבסיס) עם ראשים טובים והפרדה רצינית
שירותים = 3 תאים עם דלתות כמו של בצפר..
ושאתה הולך להתקלח בסוף היום לא בטוח שתתקלח עם אחרים.. מקסימום עם עוד 2
אגב ראיתי כמה שמנים בחיים שלי שהתגאו בכרס שלהם והלכו עירומים גם מחוץ למקלחת ואף אחד לא אמר מילה