הפסקה הוא הזמן לעצור את הכל וללכת לאכול, לשתות ולעשות פיפי אם צריך. איך הלילה עד עכשיו?
יש טריק לחפש את המטמון גילוי התמונה בכמה שניות.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- יש טריק לחפש את המטמון גילוי התמונה בכמה שניות. אין שום טריקים.
נכתב במקור על ידי זוהר אין שום טריקים. טריק חוקי. רק צריך שכל ומנוע חיפוש של אטרף.
נכתב במקור על ידי זוהר אין שום טריקים. את זה את לא יכולה להגיד לעמרי. הוא יכול עכשיו לפרוץ לך לאטרף ולמצוא בנתונים משהו מטורף!
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי -shaked- את זה את לא יכולה להגיד לעמרי. הוא יכול עכשיו לפרוץ לך לאטרף ולמצוא בנתונים משהו מטורף! אני אגלה את השיטה בסוף.
אין זמן לנשום איזה פיפי
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני אגלה את השיטה בסוף. איך אתה חושב שניצחתי באתגר שלך? צעיר..
נכתב במקור על ידי -shaked- את זה את לא יכולה להגיד לעמרי. הוא יכול עכשיו לפרוץ לך לאטרף ולמצוא בנתונים משהו מטורף! הוא לא יכול לעשות כלום. נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני אגלה את השיטה בסוף. אין שיטה!! נכתב במקור על ידי PureToxic אין זמן לנשום איזה פיפי תלך אנחנו נאחר ב5 דקות כי לקחת 5 דקות עם האתגר הקודם
נכתב במקור על ידי זוהר הוא לא יכול לעשות כלום. אין שיטה!! תלך אנחנו נאחר ב5 דקות כי לקחת 5 דקות עם האתגר הקודם התערבות על 50 נק'? לפחות תחזירי את התשלום של זה.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- התערבות על 50 נק'? לפחות תחזירי את התשלום של זה. שלח לי אותה במסן, נראה אם זה מה שעשיתי באתגר שלך... שלא הסכמת "לעזור לחבר" באתגר..
נכתב במקור על ידי Mr. Bean שלח לי אותה במסן, נראה אם זה מה שעשיתי באתגר שלך... שלא הסכמת "לעזור לחבר" באתגר.. אני מהטאבלט. בסוף האתגר אפרסם פה את השיטה.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני מהטאבלט. בסוף האתגר אפרסם פה את השיטה. תגיד, אם אני קווקזי, אז לי יא ת'בלאט?
חבר'ההההההההההה אני בואינג 747 (לייקים)
נגמרה ההפסקה, המשך לילה מהנה!
חוקי הפורום