קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה - מה אתם אוהבים בדפדפן שלכם.
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 13-10-2010, 21:36
  2. שאלה אומרים מזרן או מזרון?
    על ידי - Yaniv - בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-08-2009, 23:03
  3. [שאלה]באיזו תוכנה נעשה הלוגו שלכם?של אטרף?
    על ידי טל דניאל בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 15:09
  4. שאלה חשובה אני צריך תעזרה שלכם
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-06-2008, 20:09
  5. [שאלה]מה זה הפסי חתימות שלכם?!
    על ידי Pirate בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 22:33
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44

שאלה | אומרים את הגיל האמיתי שלכם? - עמוד 3

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פיקאפ זה לא נוסחת קסמים. פיקאפ זה לא מתמטיקה חדשה ולא פיזיקה מודרנית, צא מזה כבר.
    אין לנו פה כלים כמו Ctrl Alt Delete כדי לפתור בעיות, אבל כן יש לנו כלים ופתרונות לחבר'ה שמתקשים עם נשים.
    לא, DC זה לא חלק מהכלים האלה, אבל כשבן אדם מגיע עם שאלה אנשים עונה לו מתוך הנסיון שלהם עם נשים והנסיון שלהם שהם צברו מהחיים שלהם, ואם יש בן אדם שאין לו באמת נסיון והוא כן מגיב ומנסה לעזור למרות שהוא טועה, כאן תפקידי לסנן תשובות מטומטמות ודעות לא נכונות שמתבססות על נסיון לא נכון.

אתה לא יכול לסנן דעות. אתה יכול לסנן אנשים שמציגים דברים כעובדה.
    נשים זה לא מדע מדוייק, ואם מישהו באמת ובתמים מאמין ובטוח שהצלחה עם נשים תגיע רק בעקבות העובדה שיש לך ריח של אפרסק-לימון מהתחת- ומסוגל להוכיח את זה- שינסה. דעות צריכות להיות פתוחות וכולם צריכים לתת אותן.
    אבל אם הבחור לא יכול להוכיח את הדעות שלו (כמו SPQR והדעה המטומטמת שלו על זה שלסת זה הכל), ואומר לאנשים לעשות אימונים שיכולים לפגוע בהם- פה נכנס התפקיד שלך.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אתה לא יכול לסנן דעות. אתה יכול לסנן אנשים שמציגים דברים כעובדה.
    כשבן אדם אומר שלפי דעתו רק חתיך מטר 88 שנוהג לעבודה בפרארי 599 ומרוויח 100 אלף דולר לחודש יכול למצוא את עצמו שוכב באותו הלילה עם Elisha Cuthbert
    אז אני מצטער, אני חייב למחוק לו את התגובה ולסנן אותו מהפורום כי זה פשוט טעות.
    למה אני קובע את זה? על סמך נסיוני.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי הילד האבוד צפיה בהודעה
    הכובעים מאמינים שהם ה"פרס" אבל הם יותר בכיוון של "עונש". זה למה אין דבר כזה בטחון עצמי, יש דבר כזה שווי שוק והישגים בחיים. מישהו שהולך עם האף למעלה כשהוא בפועל איזה בתול בן 21 מנודה מהחברה וחושב שהוא הפרס אחרי שהוא קרא ספר של איזה פסיכופט הוא לא בעל בטחון עצמי הוא בעל אספרגר. וזה גם נראה מצחיק מהצד.

אבל שדוגמן או עשיר או סתם איזה אחד שהצליח בחיים ויש לו חיים כיפיים עושה את זה, וואלה זה נראה מאוד נורמטיבי..(ZYZZ הוא דוגמא טובה לאחד כזה)
    למה???
    הם מאמינים שהם "מדהימים חכמים מצחיקים מושלמים" אבל דוגרי???? בחורה שתזרום עם יצורים כאלה היא בעיניי בשפל המדרגה.
    זה אכן אידיוטי ללכת על "אני הפרס" ולא הרבה יוצא מזה חוץ מבדיחות על אותו בנאדם. אבל אתה דיברת על ביטחון עצמי - ביטחון עצמי יכול לנבוע מכך שאתה טוב במשהו לדוגמא מוזיקאי מוכשר או צייר טוב ולהתבסס על זה , להתבסס על העיניין של יש לי מה להגיד בתחום מסויים ואני יודע שאני צודת בחתך שיחה הזה
    לא ללכת בגישה של "היא צריכה לזכות בי -זה מגוכח , אבל יש הבדל גדול בין זה לבין ביטחון עצמי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי alice1402 צפיה בהודעה
    זה אכן אידיוטי ללכת על "אני הפרס" ולא הרבה יוצא מזה חוץ מבדיחות על אותו בנאדם. אבל אתה דיברת על ביטחון עצמי - ביטחון עצמי יכול לנבוע מכך שאתה טוב במשהו לדוגמא מוזיקאי מוכשר או צייר טוב ולהתבסס על זה , להתבסס על העיניין של יש לי מה להגיד בתחום מסויים ואני יודע שאני צודת בחתך שיחה הזה
    לא ללכת בגישה של "היא צריכה לזכות בי -זה מגוכח , אבל יש הבדל גדול בין זה לבין ביטחון עצמי.
    זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני כל כך רוצה שכל החבר'ה פה בפורום שרוצים להצליח עם נשים, קודם כל צריכים לתת ברקס בעניין הפיקאפ ודווקא להתחיל להשקיע בתחום אחר, בתחביב אחר, להעצים את הידע שלהם ולהתמקד במה שהם אוהבים כי אז באמת הבטחון שלהם יגדל.

בקשר לגישת הפרס- זה לא מגוחך. מי קבע שהגברים הם אלה שצריכים לזכות בנשים? מי? למה שגברים היו אלה שיעבדו וירוצו כמו כלבים חרמנים סביב הנשים?
    על פי הניסיון שלי, נשים אוהבות שגברים מהווים להן אתגר, זאת אומרת שהגבר לא מתכוון להתהפנט כל כך מהר מהמראה של הבחורה ולהיות שלה כל כך מהר. נשים אוהבות שגבר הוא כזה קליל וצריך גם לעבוד ולהשקיע כדי להשיג אותו.

אז תגידי לי את - לאיזה גבר את תימשכי יותר? לאחד שכל שנייה מסתכל עליך כשאת יושבת עם קבוצה של חברים וחברות, אחד שכל רגע מחפש תשומת לב ממך וצוחק מכל שטות שיוצאת לך מהפה, או מגבר שיושב ברוגע, נשען כול כולו הספה, מחייך, צוחק, מסתכל על כולם, על כל הבנות, אבל מידי פעם קצת עוקץ אותך ספציפית ומחייך בצורה שונה דווקא אליך כשאתם מצליבים מבטים, אבל לא כל הזמן.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-12-2012 בשעה 15:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני כל כך רוצה שכל החבר'ה פה בפורום שרוצים להצליח עם נשים, קודם כל צריכים לתת ברקס בעניין הפיקאפ ודווקא להתחיל להשקיע בתחום אחר, בתחביב אחר, להעצים את הידע שלהם ולהתמקד במה שהם אוהבים כי אז באמת הבטחון שלהם יגדל.

בקשר לגישת הפרס- זה לא מגוחך. מי קבע שהגברים הם אלה שצריכים לזכות בנשים? מי? למה שגברים היו אלה שיעבדו וירוצו כמו כלבים חרמנים סביב הנשים?
    על פי הניסיון שלי, נשים אוהבות שגברים מהווים להן אתגר, זאת אומרת שהגבר לא מתכוון להתהפנט כל כך מהר מהמראה של הבחורה ולהיות שלה כל כך מהר. נשים אוהבות שגבר הוא כזה קליל וצריך גם לעבוד ולהשקיע כדי להשיג אותו.

אז תגידי לי את - לאיזה גבר את תימשכי יותר? לאחד שכל שנייה מסתכל עליך כשאת יושבת עם קבוצה של חברים וחברות, אחד שכל רגע מחפש תשומת לב ממך וצוחק מכל שטות שיוצאת לך מהפה, או מגבר שיושב ברוגע, נשען כול כולו הספה, מחייך, צוחק, מסתכל על כולם, על כל הבנות, אבל מידי פעם קצת עוקץ אותך ספציפית ומחייך בצורה שונה דווקא אליך כשאתם מצליבים מבטים, אבל לא כל הזמן.
    בחור שמסתכל על אחרות שהוא איתי יקבל את אותו היחס ממני גם אני אבחן בנים ובנות אחרות והוא יכנס לפריינדזון
    אני לא אומרת תרוצו כמו כלבים חרמנים - אבל זה המצב בחורה נורמטיבית מקבלת בין 2-3 הצעות במסיבה אחת ואם הבחור רוצה שידבר , שיצור תקשורת, ויוכיח את עצמו
    רק בשביל להמחיש - הבחור האחרון שאמר שהוא מעוניין בי ושאל אותי אח"כ על בחורות אחרות ואפילו הלך לקיצון ושאל אותי מה חברה שלי חושבת עליו , הצעתי לבדוק בשבילו מה היא חושבת ובחנתי איתו את הבחורות בחדר - היום הוא ידיד שלי ואין חזרה מזה.
    וכן אני אמשך לזה שמעריץ אותי מאשר הבחור שדורש שאעריץ אותו
    נערך לאחרונה על ידי alice1402; 12-12-2012 בשעה 21:49.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ת'כלס שגם גברים פועלים אותו דבר. אפחד לא אוהב נמרחות. גברים גם בסופו של דבר (לפחות אני), רוצים בחורות שקצת קשות להשגה, קצת עם האף למעלה - אבל הכל במידה. שתדע מה היא שווה, ובאמת תהיה שווה את זה. זו גישת הפרס, גם לגברים וגם לנשים היא עובדת.
    מי שמשוויץ סתם ובלי ביסוס, הוא מושא לצחוקים. מי שיודע להשוויץ במידה הנכונה וגם שווה את זה, זה עובד לו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    ת'כלס שגם גברים פועלים אותו דבר. אפחד לא אוהב נמרחות. גברים גם בסופו של דבר (לפחות אני), רוצים בחורות שקצת קשות להשגה, קצת עם האף למעלה - אבל הכל במידה. שתדע מה היא שווה, ובאמת תהיה שווה את זה. זו גישת הפרס, גם לגברים וגם לנשים היא עובדת.
    מי שמשוויץ סתם ובלי ביסוס, הוא מושא לצחוקים. מי שיודע להשוויץ במידה הנכונה וגם שווה את זה, זה עובד לו.
    הקשה להשגה זה משחקים וזה דבילי, אם מישהו יודע מה הוא שווה הוא יגיד דוגרי מההתחלה - מתאים או לא מתאים. משחק במישהי\ו שאתה רוצה, אם יש לה ראש היא תלך , לגבר אמיתי, אחד שלא משחק משחקים.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

הקשה להשגה זה משחקים וזה דבילי, אם מישהו יודע מה הוא שווה הוא יגיד דוגרי מההתחלה - מתאים או לא מתאים. משחק במישהי\ו שאתה רוצה, אם יש לה ראש היא תלך , לגבר אמיתי, אחד שלא משחק משחקים.
    ספרי לכולנו איך את מסננת מהצעד הראשון את הבחור.
    הוא עובר סינון מראה, זה קודם כל . או שלא?

אני מדבר על את מעבירה עליו סריקה מהירה אם הוא נראה לך עונה על רוב הקריטריונים [גבוה,שיער בהיר/כהה, צבע עור שזוף] או וואט אבר מה שאת מחפשת בבחורים, אז את מדברת איתו ומקשיבה לו.
    אם הוא לא הטייפ שלך את בכלל לא תקשיבי לו, או שאם את חמודה את תעשי כאילו את מתעניינת ממנו כדי לא לבאס אותו ואז איכשהו תברחי ממנו.

קלעתי בול? לא קלעתי בכלל? חצי?
    אני רק מחפש שתסבירי פה לחבר'ה שוואלה מראה, מראה זה לא הכל . אבל גם מישהו בלי מראה ועם "טיפוח" כמו שהם קוראים לזה, לא יצליח להשיג בחורות שלא ברמה שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    ספרי לכולנו איך את מסננת מהצעד הראשון את הבחור.
    הוא עובר סינון מראה, זה קודם כל . או שלא?

אני מדבר על את מעבירה עליו סריקה מהירה אם הוא נראה לך עונה על רוב הקריטריונים [גבוה,שיער בהיר/כהה, צבע עור שזוף] או וואט אבר מה שאת מחפשת בבחורים, אז את מדברת איתו ומקשיבה לו.
    אם הוא לא הטייפ שלך את בכלל לא תקשיבי לו, או שאם את חמודה את תעשי כאילו את מתעניינת ממנו כדי לא לבאס אותו ואז איכשהו תברחי ממנו.

קלעתי בול? לא קלעתי בכלל? חצי?
    אני רק מחפש שתסבירי פה לחבר'ה שוואלה מראה, מראה זה לא הכל . אבל גם מישהו בלי מראה ועם "טיפוח" כמו שהם קוראים לזה, לא יצליח להשיג בחורות שלא ברמה שלו.
    לא קלעת בכלל, הפואנטה היא שמשחקים זה קטע של בנות מפגרות .
    גם אם אני הכי נמשכת למישהו כי הוכח לי שיש נושאי שיחה משותפים אבל הוא בוחן בחורות אחרות בחדר אחרי שכבר החלטנו שזה יציאה של שנינו או שהוא עוקץ , הוא פסול.
    כנראה אתה לא מכיר את סצנת הברים והמסיבות יותר מידי בעידן הפייסבוק - שמישהו מתחיל איתך בפאב או במסיבה בד"כ הוא לא יקבל טלפון אלא "דבר איתי בפייסבוק" רוב הבחורות באות עם חברות שלהן ורובן לא יעזבו את החברות כי אז הן לא ימצאו אותן.
    בפייסבוק זה הזמן להוכיח שיש לבנאדם ראש ואפשר לראות מה התחומי עיניין שלו. - אם אחרי שהחלטנו לצאת הוא מתנהג ככה , פריידזון או בקשה של "אל תדבר איתי יותר".

מבחינת מראה חיצוני - כל אחד הוא קצת שיטחי , היית יוצא עם בחורה 1.40 , פרצוף פיצה ונראית כמו חבית?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

פאק איזה דיון פילוסופי מעמיק הרמתם פה יא ראבק!
    וואלה ברצינות שאני לא מבין אתכם, מה אתם כולכם מתפלספים?
    יענו אם תפצחו פה את אטום אתם חושבים שזה יעשה אתכם יותר מושכים או משהו?
    בן אדם הוא סךכל איבריו תכונותיו מעלותיו ומגרעותיו תדנו על זה מהיום ועד המילניום הבא שום חרטא שתעלו פה לדיון לא תשנה את המציאות הזאת במיל' אז וואלה אולי במקום לחפור לריק ולהתווכח על אני הייתי עושה ככה לזה ואם זה היה ככה אז ככה.
    זה דיונים שיובילו בדיוק לשום מקום כל אחד הוא שונה מעדיף דברים שונים ומה שבסיסי הוא בסיסי ומי שלא מתנהג באופן נורמטיבי באופן בסיסי הוא היחיד שבבעיה כל שאר קצוות הסקלה הנוטים ימין מעט או שמאל מעט יהיו בסדר לכולם יש התאמה בסופו שלדבר פשוט צריך לחפש ולא לוותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

כשבן אדם אומר שלפי דעתו רק חתיך מטר 88 שנוהג לעבודה בפרארי 599 ומרוויח 100 אלף דולר לחודש יכול למצוא את עצמו שוכב באותו הלילה עם Elisha Cuthbert
    אז אני מצטער, אני חייב למחוק לו את התגובה ולסנן אותו מהפורום כי זה פשוט טעות.
    למה אני קובע את זה? על סמך נסיוני.
    או מהצד השני, Elisha Levy

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מצטער נשמה, זאת רק את.
    כמו שכבר אמרתי, אישה אחת לא תשנה לי יותר מידי, אבל אם 30 נשים יגידו את מה שכתבת כאן, אני יאלץ להגיד שאת צודקת.
    כרגע, את טועה. נשים הן מלכות המשחק. אתן פשוט מתות על המשחקי דרמה האלה. למרות שהאמת יצא לי להפגש עם אחת או שניים שבאמת התנהגו בקטע קצת יותר רציני של "אם אתה רוצה, אז סבבה, אם אתה לא רוצה..אז אל תשחק איתי משחקים".

לא קלעת בכלל, הפואנטה היא שמשחקים זה קטע של בנות מפגרות .
    גם אם אני הכי נמשכת למישהו כי הוכח לי שיש נושאי שיחה משותפים אבל הוא בוחן בחורות אחרות בחדר אחרי שכבר החלטנו שזה יציאה של שנינו או שהוא עוקץ , הוא פסול.
    שקרנית. לא מאמין לך. במבחן האמת, במציאות. אם יש גבר שנדלקת עליו ואת חושבת שהוא מדהים והוא נראה מטורף מבחינת מראה, וכשאת מדברת איתו נראה לך שהוא מאד קליל וכייפי, אבל הוא עדיין "בודק אופציות" עם העיניים ופוזל קצת לצדדים לנשים אחרות..זה יעשה לך את זה ואת תרצי להשתפר כדי להשיג את תשומת ליבו.
    כנראה אתה לא מכיר את סצנת הברים והמסיבות יותר מידי בעידן הפייסבוק - שמישהו מתחיל איתך בפאב או במסיבה בד"כ הוא לא יקבל טלפון אלא "דבר איתי בפייסבוק" רוב הבחורות באות עם חברות שלהן ורובן לא יעזבו את החברות כי אז הן לא ימצאו אותן.
    בפייסבוק זה הזמן להוכיח שיש לבנאדם ראש ואפשר לראות מה התחומי עיניין שלו. - אם אחרי שהחלטנו לצאת הוא מתנהג ככה , פריידזון או בקשה של "אל תדבר איתי יותר".

מבחינת מראה חיצוני - כל אחד הוא קצת שיטחי , היית יוצא עם בחורה 1.40 , פרצוף פיצה ונראית כמו חבית?
    אם בחורה מציאה לי פייסבוק ולא מספר אני אומר לה "כשתגדלי, תחפשי אותי. אני לא משחק בגייבוק הזה". אם את רוצה להכיר בן אדם, פייסבוק זה לא הכתובת.
    ובקשר למראה החיצוני- זה ידוע. אבל הוא שאל יותר בקטע הכללי...לא בקטע הקיצוני. אם תוכלי לבחור בין חתיך הורס שקצת חסר לו השכלה אבל מצחיק ולבין בחור ממוצע מבחינת מראה אבל מבריק וחוש הומור,אינטיליגנט וכל הזבל הזה..במי תבחרי?
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    פאק איזה דיון פילוסופי מעמיק הרמתם פה יא ראבק!
    וואלה ברצינות שאני לא מבין אתכם, מה אתם כולכם מתפלספים?
    יענו אם תפצחו פה את אטום אתם חושבים שזה יעשה אתכם יותר מושכים או משהו?
    שכחת שאתה נמצא בפורום פיקאפ, גיבור?
    זה המקום לדבר על הדברים האלה. אם לא נוח לך לקרוא, אל תקרא.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

שכחת שאתה נמצא בפורום פיקאפ, גיבור?
    זה המקום לדבר על הדברים האלה. אם לא נוח לך לקרוא, אל תקרא.
    נכון, אבל יש דיונים ויש דיונים כל הדיון הנוכחי מתעסק בזוטות.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-12-2012 בשעה 14:42.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

שו זוטות?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,766 | הודעות: 8,201,359 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect