קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תוכנה] מפרטת על הפאב! חובה לכל אלה שמביאים פאבים
    על ידי Ebug בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 11:45
  2. בקשה לכל אלה שמביאים פאבים
    על ידי morventura בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 16:29
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 22:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

לכל אלה שמאמינים שרק מראה קובע.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל לכל אלה שמאמינים שרק מראה קובע.

הבחור למעלה- שמו עדי קייזמן. איש עסקים לשעבר, מליין שהפסיד המון כסף. הבחור ללא ספק נראה לא להיט. כמובן שהוא לא איזה מכוער, אבל בטח לא חתיך.
    אני לא יודע אם אתם מכירים את אשתו (אני לא מדבר על האקסיות שלו), אבל שמה בישראל: אסתי גינזבורג.

עזבו את זה שהיא נראית טוב. עזבו את זה שהיא רק בת 21. הבחורה דוגמנית צמרת בישראל, ובוודאי תופסת מעצמה שכזו. היא מרוויחה המון כסף, ולדעתי היא זו שמפרנסת אותו (לדוגמא, הם גרים בדירה שאבא שלה קנה).

אז מה זה? איך הוא השיג אותה?

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

כדאי שתבדוק את העובדות שלך, לעדי קייזמן יש הרבה מאוד כסף, והוא בעיקר מוכר כאחד שמצליח לגרום לגורמים חיצוניים לתת לו כסף כדי למנף פרוייקטים.
    אולי לדעתך הוא לא נראה טוב, גם לדעתי הוא לא שיא היופי, אבל המון נשים מתחברות למראה שלו.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

"
    קייזמן מנסה להרחיב את עסקי הנדל"ן במזרח אירופה והוא רוכש חברה בורסאית בשם "אסים" בהשקעה של 40 מיליון שקלים תוך שהוא מגייס למיזם גם את גבי ואתי רוטר, מבעלי "קסטרו", ואת נעמי גז, ברוקרית בכירה וחברה קרובה של עפרה שטראוס. "העיתוי היה אומלל, ערב פרוץ משבר האשראי העולמי. בתוך תקופה קצרה מאוד אבד רוב הכסף. קייזמן נכנס למגעים עם מחזיקי אגרות החוב ותוך כדי משא ומתן, מכר את החברה תוך שהוא מפסיד עשרות מיליוני שקלים"
    "

הצמיחה שלו הייתה רק בערבות הנישואין שלו לאשתו הקודמת שהייתה עשירה, והיא לוותה במפלה אחריה.
    ושוב. לאסתי גינזבורג לא חסר כסף. מבטיח לך.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 11-12-2012 בשעה 15:24.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחי, דוגמא לא ממש טובה. חוץ מהאוזניים המצחיקות שלו, הבחור נראה דיי טוב, אני חושב שהוא גם אפילו נקרא חתיך בעיניי בנות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

הבחור נראה סבבה , הוא מיליונר ויש לו סטטוס של איש עסקים וסטטוס וקשרים בהרבה מאוד מקומות . זה רק מוכיח את הכסף והסטטוס המראה שלו לא גרוע גם כן אז הוא מפצה על זה בסטטוס ובכסף.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

על מה אתם מדברים?
    הסטטוס שלה יותר גבוה משלו, כנ"ל המראה, וגם כסף לא חסר לה בלי עין הרע.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

הוא לא ברמה שלה והתמזל מזלו יותר ממה שהתמזל מזלה.
    1 ל1000 יש כאלה, מה שכן שהוא לא קוף הומלס חסר אמצעים.
    בחור מראה ממוצע פלוס מינוס תלוי מי מסתכל, עם כסף וסטטוס. שכלול: אחוזון עליון.
    נו ו..?

רוצה לצאת החוצה לרחוב להביא חבר קוף שלך ולשאול בחורות מי הייתה יוצאת איתו?
    אפילו אם היה לו כסף? או סטטוס?

חלאס אתם חיים באותו עולם שאני חי ואתם עדיין מפחדים לקבל אותו אפילו שאתם רואים את הדברים שאני וכל אחד רואה.

מורחקים
    שם פרטי
    ג'וני סנזה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    when you try your best but you don't succeed...

מישהו שהגיע למצב שהוא יכול להשקיע 40 מליון הוא אחד שיודע דבר או שניים בעולם העסקים משמע הבנאדם לא הבחור הממוצע. מליונר לשעבר או לא, הוא היה מליונר. ובעולם העסקים אם לא ידעת, כולם מפסידים כסף וזה עוד גרושים מה שהוא הפסיד. אתם חושבים שאם הבנאדם נקלע לבעיה כלכלית זה אומר שגורלו נחרץ? וואלה לא, גדולים ממנו היו בבעיות גדולות משלו ועכשיו חיים כמו מלכים.
    נשים לא טיפשות. הן מבינות למי יש פונציאל להיות עשיר או מפורסם והן מתחברות לכאלה. בעיקר דוגמניות לאנשי עסקים, זה הולך יד ביד מאז ומעולם. אני בעיניים שלי ראיתי את זה קורה.

אתה באמת חושב שבחור ממוצע יכול להביא אחת כמו אסתי גינזבורג? GIVE ME A MOTHAFUCKIN BREAK BRAH

אם אתם חושבים אחרת תגיעו קודם כל למצב שיש לכם 40 מליון להשקיע. ואז דברו איתי. ועם כל הכבוד דוגמנית ישראלית לא במצב כזה. ככה שאני לא כ''כ בטוח לגבי זה שיש לה יותר כסף ממנו...אולי עכשיו אבל כל מי שיש לו שכל יודע שעכשיו לא קובע הרבה אלא מה שיהיה בעתיד עקב סיבה כזו או אחרת. זה ההבדל בין עשיר לעני - עני חושב על עכשיו, עשיר חושב על פעולה X+זמן=תוצאה. ומי אמר שדוגמניות טיפשות? דאמ, הן יותר חכמות מ95% מהאכלוסיה.

ואל תזיינו בשכל הוא מכוער רצח, אבל זה לא משנה כי יש גרועים ממנו שיש להם כסף ופרסום שמביאים בחורות שוות יותר מאיזו דוגמנית ישראלית ככה ש...

try again brah
    נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 12-12-2012 בשעה 08:37.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טיילר, העיניים שלך נראה לי כבר נעשו שחורות לגמרי.
    הבחור שהבאת עליו סרטונים בפורום ואמרת שאתה דומה לו, זה שאמרת שהוא מכוער, אז הוא דווקא נראה סבבה לגמרי. בלי קשר, הבחור פה בנושא הזה, נראה טוב +, אז נראה לי שאתה קצת מעורער בנפשך אם אתה חושב שהוא מכוער רצח.

"אתה באמת חושב שבחור ממוצע יכול להביא אחת כמו אסתי גינזבורג" - בחור ממוצע לא רוצה ולא כדי לו להביא בחורה כמו אסתי גינזבורג, מהסיבה המאד פשוטה שהיא בחורה מאד לא על רמה. היא מתעסקת בטפל כל החיים שלה. היא בחורה שלפני שהיא יוצאת לזרוק זבל היא מתאפרת. לא הייתי מאחל אחת כזאת לאף אחד. נו אז מה שהיא כוסית? אני לא מתכוון לשקר, אני מאחל לכל אחד ליפול על אחת כזאת במועדון ולזיין לה ת'צורה כי בחורה כזאת שרוכבת עלייך ערומה מביאה עלייך את כל עולמה, אתה אשכרה בוכה מאושר מאחת כזאת, אבל לא יותר מזה.

צא מהסרט שלך כבר שכל מה שאנשים רוצים זה להביא כוסיות כל הזמן. בפורום הזה אנשים רוצים להתפתח ולגלות דברים חדשים על עצמם, אף אחד פה לא חיי בסרט.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-12-2012 בשעה 11:38.

שמע הוא לא אמר שהבנאדם בפוסט מכוער רצח... זה א' וב' הזה שהראו בסרטון בהחלט מכוער חחח לא שמת לב לפאק שלו בלסת? (והפעם באמת בלי קשר לתיאוריה המפגרת ש"לסת זה מה שקובע" פשוט יש לו פאק והוא נראה כמו חמור...)

וב' 99 אחוז מהאנשים לא היו מסרבים לאחת כמו אסתי גינזבורג, זה שהיא דוגמנית זה לא אומר שהיא מתעסקת בטפל... היא עוסקת במה שיש לה "כישרון" או יותר נכון "גנים" זה כמו שתגיד ששחקן כדורגל מתעסק בטפל כי הוא סך הכל עושה את מה שיש לו בו הכי הרבה כישרון... זה בולשיט
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 13-12-2012 בשעה 02:02.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

סטטוס > כסף > מראה.

סטטוס הכי קל לעלות, מראה זה מה שיש ועל כסף תמיד אפשר לעבוד.
    תפסיקו להתעסק בפיקאפ, תשקיעו בדברים חשובים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וב' 99 אחוז מהאנשים לא היו מסרבים לאחת כמו אסתי גינזבורג, זה שהיא דוגמנית זה לא אומר שהיא מתעסקת בטפל... היא עוסקת במה שיש לה "כישרון" או יותר נכון "גנים" זה כמו שתגיד ששחקן כדורגל מתעסק בטפל כי הוא סך הכל עושה את מה שיש לו בו הכי הרבה כישרון... זה בולשיט
    זה שהיא כל חייה דואגת להראות "הטופ שבטופ" זה לא נקרא להתעסק בטפל? לך תשאל אותה מהי בירת אנגליה ואם היא תענה לך תשובה ישירה מהשרוול אני יתפטר מתפקידי וילקק לך את הביצים.

כדורגל זה אומנות, זה ספורט מדהים ולבן אדם שיכול לירות כדור מחצי מגרש ולהכניס אותו לחיבורים בימין (רונלדו) הוא לא מתעסק בטפל, הוא פשוט אומן עם כישרון יוצא דופן. לא יעזור לך, אתה לא יכול להשוות דוגמנית שפשוט מזיזה את הטוסיק מימין לשמאל ומשמאל לימין כדי לעשות 50 מליון שקל רק בגלל שהיא כוסית לשחקן בן 25 שזכה בכל הזמנים לכמות השערים הגדולה ביותר בשנה (מסי).

דוגמנית הולכת ונעשית מכוערת במשך השנים. שחקן רק משתבח.

"99 אחוז מהאנשים לא היו מסרבים לאחת כמו אסתי גינזבורג" , נכון. גם 99 אחוז מהאנשים לא היו מסרבים לקחת למבורגיני גאיירדו בחינם, אבל אחרי חצי שנה שנוהגים בה..מבינים כבר שזה לא כזה שוס מטורף!

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה שהיא כל חייה דואגת להראות "הטופ שבטופ" זה לא נקרא להתעסק בטפל? לך תשאל אותה מהי בירת אנגליה ואם היא תענה לך תשובה ישירה מהשרוול אני יתפטר מתפקידי וילקק לך את הביצים.
    זה לא טפל כי עליה יש 5 מצמלמות מינימום אם היא יורדת להוריד ת'זבל. עליך אין אז אתה יכול לצאת כמו ישראלי ממוצע עם בוקסר וגופיה.

חוצמזה מזה משנה אם היא יודעת מהי בירת אנגליה? צודק זה משהו אלמנטרי כזה אבל זה דרישות של חנונים. לדעת מהי בירת אנגליה זה לא מה שעושה אדם יותר נחמד או יותר חתיך או עשיר או לא יודע מה. לידיעתה בירת אנגליה זה אצלי בבוקסר והזין שלי זה מגדל לונדון. נו באמת..
    נו כוסעמק זה מה שכונפות אומרות כשאתה הולך לאיזה פורום ואומר "מה עדיף אופי או יופי?" זה שיופי בורח כאילו זה נעלם תוך יום.

חוץ מזה שגם השחקן מתישהו יגיע למצב שהוא לא היה טוב כמו שהיה פעם אז זה לא בלעדי לדוגמניות.
    "99 אחוז מהאנשים לא היו מסרבים לאחת כמו אסתי גינזבורג" , נכון. גם 99 אחוז מהאנשים לא היו מסרבים לקחת למבורגיני גאיירדו בחינם, אבל אחרי חצי שנה שנוהגים בה..מבינים כבר שזה לא כזה שוס מטורף!
    נו ו..? וואלה זה לא כזה מגניב אבל זה עדיין עדיף על איזה מאזדה מסריחה או סובארו פשע.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

כדורגל זה אומנות, זה ספורט מדהים ולבן אדם שיכול לירות כדור מחצי מגרש ולהכניס אותו לחיבורים בימין (רונלדו) הוא לא מתעסק בטפל, הוא פשוט אומן עם כישרון יוצא דופן. לא יעזור לך, אתה לא יכול להשוות דוגמנית שפשוט מזיזה את הטוסיק מימין לשמאל ומשמאל לימין כדי לעשות 50 מליון שקל רק בגלל שהיא כוסית לשחקן בן 25 שזכה בכל הזמנים לכמות השערים הגדולה ביותר בשנה (מסי).

מבחינת המשתבח עם השנים בעניין הכדורגלן אתה טועה גם לדוגמנית וגם לכדורגלן יש נק׳ שיא בקריירה (מסי,רונאלדו) זה השיא שלהם עכשיו .. שאחריה הם רק הולכים ונהיים יותר גרועים ..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    זה לא טפל כי עליה יש 5 מצמלמות מינימום אם היא יורדת להוריד ת'זבל. עליך אין אז אתה יכול לצאת כמו ישראלי ממוצע עם בוקסר וגופיה.
    לא קשור למצלמות, אתה מדבר כמו ילד קטן. לי לעומת דוגמנית לא איכפת איך אני לבוש. כן איכפת לי המראה במקרים מסויימים מאד. אך ורק כשאני רוצה לעשות רושם מסויים על בן אדם בדקות הראשנות, מה שאני לא יכול לעשות באותה העוצמה בדיבור.

חוצמזה מזה משנה אם היא יודעת מהי בירת אנגליה? צודק זה משהו אלמנטרי כזה אבל זה דרישות של חנונים. לדעת מהי בירת אנגליה זה לא מה שעושה אדם יותר נחמד או יותר חתיך או עשיר או לא יודע מה. לידיעתה בירת אנגליה זה אצלי בבוקסר והזין שלי זה מגדל לונדון. נו באמת..
    וואלה? דרישות של חנונים? כשתביא הביתה להורים שלך בחורה מדהימה ביופייה, אחת שאפילו אבא שלך יתן לך צ'אפחה על הכתף ויגיד לך "שחקת אותה" אבל ברגע שתישבו לאכול כולם בשולחן ואז יגלו שהבחורה אפילו לא יודעת מה ההבדל בין קיבוץ לישוב, זה עדיין לא יזיז לך אתה חושב?
    אנשים אוהבים לדבר, אנשים אוהבים שיש להם עם מי לדבר ויש אתגר בנושאי התקשורת. ככה שאם אתה מדבר עם בחורה כוסית אבל כל דבר שאתה אומר לה אתה בעצם "מחדש" לה ואתה מגלה כמה שהיא מטומטמת, תאמין לי שאתה תתבייש בה.
    לי לא מעניין כמה כסף יש לבחורה בכיס, אבל כן חשוב לי שהיא תיהיה נחמדה, תיהיה יפה ותדע להתנהג בצורה מושכת. ואם היא לא יודעת מהי בירת אנגליה אני ידאג להסביר לה טוב מאד כמה שזה מוריד לי ממנה.

נו כוסעמק זה מה שכונפות אומרות כשאתה הולך לאיזה פורום ואומר "מה עדיף אופי או יופי?" זה שיופי בורח כאילו זה נעלם תוך יום.

חוץ מזה שגם השחקן מתישהו יגיע למצב שהוא לא היה טוב כמו שהיה פעם אז זה לא בלעדי לדוגמניות.

נו ו..? וואלה זה לא כזה מגניב אבל זה עדיין עדיף על איזה מאזדה מסריחה או סובארו פשע.
    ניסיתי להסביר לך שאם תצא עם דוגמנית, בהתחלה זה יהיה לך כמו מתנה משמיים. אנשים מאד יתלהבו ממך כי הצלחת להשיג אחת כזאת אבל לאט לאט ישבר לך הזין מזה, כי אנשים יתלהבו מההישגים שלך ולא ממך. וחוץ מזה שישבר לך מזה שחברה שלך כוסית אבל אתה לא יכול לשבת לדבר איתה שיחה נורמלית רצינית מבלי שהיא תסתכל כל שנייה באייפון או במראה. זה פשוט טרן אוף רציני.
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    מבחינת המשתבח עם השנים בעניין הכדורגלן אתה טועה גם לדוגמנית וגם לכדורגלן יש נק׳ שיא בקריירה (מסי,רונאלדו) זה השיא שלהם עכשיו .. שאחריה הם רק הולכים ונהיים יותר גרועים ..
    נכון, אבל שחקן לאחר שעובר את נקודת השיא ופוגש בזיקנה לאט לאט, עדיין נשאר בתוכו יכולת שנשארו מתקופת הכדורגל, קח לדוגמא את אריק בנדו, מנהל מכפי חיפה. הוא היה שחקן מדהים, התחיל להזדקן ונהיה קצת חלוד, אבל מצד שני המוח והנסיון שלו רק השתפרו ותראה לאיזה יכולות מדהימות הוא הגיע. הוא לקח קבוצת פחים והחזיר אותם לטופ של הטופ (עדיין לא, אבל חיפה תשאר חיפה..תמיד.)

מה נשאר לדוגמנית אחרי שהיא מגיעה לגיל 30-35? שהציצים כבר מתחילים ליפול, העור מתחיל להתקמט לאט-לאט ומופיעים סימנים מוזרים על העור, מה נשאר להן? אפילו הכסף שלהן הולך ומתבזבז לאט-לאט.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect