קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה לדעתכם יהיה באטרף בעוד שנה?
    על ידי -iDo- בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 06-09-2009, 21:43
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 17:56
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 00:55
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

RSD בארץ, בעוד יומיים. מי יהיה שם? - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    אשמח לדעת מה הפיגור בהודעה ... אם אתה לא מסכים עם משהו זה לא אומר שהוא מפגר.. תחשוב על זה קצת..
    איזה טכנולוגיה מהמאה ה19 מוכרים לנו, ומה הטכנולוגיה החדשה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    איזה טכנולוגיה מהמאה ה19 מוכרים לנו, ומה הטכנולוגיה החדשה?
    זה מתאים למאה שלנו.. אתה מוזמן לחפש שם בקטגוריה של טכנולוגיה לראות מה הטכנולוגיה שמתאימה יותר היום... ועל זה אני מוכן לשלם ולא על השקרים שמוכרים לי.
    אתה מוזמן לראות את הוידאו... הדברים האלה קיימים...
    כמה שפרוייקט ונוס נחמד ויש שם הרבה דברים נכונים מרגיש לי שהוא קצת טכנולוגי מידי ודיי מרגיש כאילו לא יהיה חיבור לטבע ומחסור ברגשות מה שמאוד חשוב לי.
    תחילה מפה ויקיפדיה אתה יכול לראות שכל מה שקיים לך היום מבחינת מנועים(שזה התכלס.. במה שגורם לזה לזוז..) היה קיים בצורה מאוד מפותחת בערך מאמצע המאה ה-19 או לפחות כמה שנים אחרי זה לאחר הגילוי של החוק השני של התרמודינמיקה(שלפני זה גם היה מנועים).. אולי שיטות הייצור לא היו מתקדמות כמו היום אבל הרעיון וצורת הפיתוח לא השתנו יותר מידי ולא היה מהפך גדול מידי.
    ככה שעצם זה שאין היום רכבות כאלה אומר שמישהו הרוויח הרבה מאוד כסף על טמטום של אנשים...(וגם אם יש היא בודדה ולבדה).

עוד דוגמא אני אתן... את הGUI המציאו ב1945 אבל משום מה הוא נכנס לשוק רק ב-1984.. איחור של 39 שנה..
    הטלוויזיה הומצאה והייתה אפשרית ב1907 (שאני אפשרית יכלו לייצר לך אותה באותה יום ולשים לך אותה בבית ולהפעיל)..
    אך גרמניה הציגה טלווזיות ב1939 לציבור והחלה לקנות טלוויזיות רק לאחר מלחמת העולם השנייה בערך עזוב את זה שהמודל לבניית טלוויזיה היה קיים ב1984 ולא אמרתי מתי הגיעו טלוויזיות לחור שקוראים לו ישראל... עזוב הפקקים בבוקר שכל אדם חווה בכביש מראה כמה הטכנולוגיה שלנו ישנה...
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-12-2012 בשעה 20:05.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

זה מתאים למאה שלנו.. אתה מוזמן לחפש שם בקטגוריה של טכנולוגיה לראות מה הטכנולוגיה שמתאימה יותר היום... ועל זה אני מוכן לשלם ולא על השקרים שמוכרים לי.
    אתה מוזמן לראות את הוידאו... הדברים האלה קיימים...
    כמה שפרוייקט ונוס נחמד ויש שם הרבה דברים נכונים מרגיש לי שהוא קצת טכנולוגי מידי ודיי מרגיש כאילו לא יהיה חיבור לטבע ומחסור ברגשות מה שמאוד חשוב לי.
    תחילה מפה ויקיפדיה אתה יכול לראות שכל מה שקיים לך היום מבחינת מנועים(שזה התכלס.. במה שגורם לזה לזוז..) היה קיים בצורה מאוד מפותחת בערך מאמצע המאה ה-19 או לפחות כמה שנים אחרי זה לאחר הגילוי של החוק השני של התרמודינמיקה(שלפני זה גם היה מנועים).. אולי שיטות הייצור לא היו מתקדמות כמו היום אבל הרעיון וצורת הפיתוח לא השתנו יותר מידי ולא היה מהפך גדול מידי.
    ככה שעצם זה שאין היום רכבות כאלה אומר שמישהו הרוויח הרבה מאוד כסף על טמטום של אנשים...(וגם אם יש היא בודדה ולבדה).
    אני מתעניין. מה אתה עושה לגבי זה? איך אתה חושב שנשיג את הטכנולוגיה שלא נותנים לנו?

וזה לא טמטום זה תסמונת "מעמד הביניים" ש"מסתדר" עם מה שיש ולא מנסה לעלות רמה. אפשר להגיד שזה טמטום אבל אני מדבר על משהו יותר ספציפי.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני מתעניין. מה אתה עושה לגבי זה? איך אתה חושב שנשיג את הטכנולוגיה שלא נותנים לנו?
    וזה לא טמטום זה תסמונת "מעמד הביניים" ש"מסתדר" עם מה שיש ולא מנסה לעלות רמה. אפשר להגיד שזה טמטום אבל אני מדבר על משהו יותר ספציפי.
    מה אני עושה.. כרגע כלום לגבי זה.. כרגע אני לומד .. אז למה אני לומד?
    1. שאני אוכל לפתח את זה לעצמי או לפחות להשתייך למשהו חופשי שיוכל לפתח את זה.. משהו כמו open source hardware. ואולי להשתייך לפרוייקט ונוס..
    2. שאני לא יהיה תלוי בגופים שמשקרים לי על ימין ועל שמאל.. כמו הבנקים או כל השקר בטמבליזיה.. או הממשלה שלנו.. או אפילו בצבא כל פעם הדרג הבכיר יותר מחרטט את הדרג למטה ולמה כי הוא פשוט לא יודע מה קורה..(למה אין אוטובוסים .. הם יגיעו עוד רבע שעה.. מתברר שמי שלא לוקח מונית לא מגיע הביתה).
    3. שאם זה לא יעבוד אז עדיין אני אסדר לי את החיים לפחות בקטע של מעמד הביניים שאני לא יהיה בתחתית שלו ובלי כל הזבל של החברה עדיין אני יהיה חופשי ולא כל היום כמו חמור יעשה דברים שלא לא ארצה כמו אישה צעקנית ,משכנתה שאונסת אותך ואתה הופך לעבד סודני , ילדים שבוכים כל הזמן ,עבודה משעממת.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-12-2012 בשעה 20:28.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה אני עושה.. כרגע כלום לגבי זה.. כרגע אני לומד .. אז למה אני לומד?
    1. שאני אוכל לפתח את זה לעצמי או לפחות להשתייך למשהו חופשי שיוכל לפתח את זה.. משהו כמו open source hardware. ואולי להשתייך לפרוייקט ונוס..
    2. שאני לא יהיה תלוי בגופים שמשקרים לי על ימין ועל שמאל.. כמו הבנקים או כל השקר בטמבליזיה.. או הממשלה שלנו.. או אפילו בצבא כל פעם הדרג הבכיר יותר מחרטט את הדרג למטה ולמה כי הוא פשוט לא יודע מה קורה..(למה אין אוטובוסים .. הם יגיעו עוד רבע שעה.. מתברר שמי שלא לוקח מונית לא מגיע הביתה).
    3. שאם זה לא יעבוד אז עדיין אני אסדר לי את החיים לפחות בקטע של מעמד הביניים שאני לא יהיה בתחתית שלו ובלי כל הזבל של החברה עדיין אני יהיה חופשי ולא כל היום כמו חמור יעשה דברים שלא לא ארצה כמו אישה צעקנית ,משכנתה שאונסת אותך ואתה הופך לעבד סודני , ילדים שבוכים כל הזמן ,עבודה משעממת.
    מה בדיוק אתה לומד? בן כמה אתה? מה אתה יודע לעשות?

פרויקט ונוס זה החרטא הכי גדולה בתולדות האנושות. אנשים שמאמינים לזה מפגרים בערך כמו טבעוניים או לא יותר. תפסיק לקרוא ערכים שכל ילד יכול לערוך בויקיפדיה בעברית ותתחיל ללמוד אחי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

לשאלה שנשאלה פה.
    אני רואה את עצמי עם בחורה אחת.

שינטן. אני שכבתי עם כמה דוגמניות, ובינלאומית היתה לי אחת. למרות שטכנית אחת האקסיות שלי עשתה קמפיין בחו"ל, אז אפשר לקרוא לזה 2.
    לא זוכר למה כתבתי דוגמניות בזמנו. אולי התכוונתי גם לאקסית הזאת או אולי סתם דיברתי ברבים כדי שזה יישמע טוב יותר. אולי שיקרתי בכוונה. לך תדע.
    תקרא לי שקרן אם אתה רוצה. אבל אני עדיין שקרן שהיה עם דוגמנית בינלאומית .

לכל השפויים שקראו את הפיסקה הזאת, תתעלמו. זה ביני לבין הלצחוק שלי עליו. מי שמבין למה זה מצחיק, תצטרפו. מי שלא, אל תתערבו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אני רואה אותו כקירח בלי השכלה שמתפרנס מ:
    1. הונאות פירמידה\פונזי תחת הכותרת "גם XYZ עשה 3000 דולר בחודשיים מהבית"
    2. קורסים לילדי כאפות.

או במילים אחרות, מתפרנס מטיפשות קיצונית של אחרים.

אהובי היקר...
    אני יודע שאתה חד וחכם מדי מכדי לשים לזה לב, והמודעות העצמית שלך לא מסוגלת לקבל את המתנה שאתה הולך לקבל עכשיו, אבל...
    לידיעתך...

אני מתפרנס מחברת ההפקות ששייכת לי, שנקראת smovie. נעים להכיר, אני הבעלים של החברה הזאת. ה"פירמידה" שאתה קורא לה מרוב טיפשותך, זה התעסקות מהצד. כנ"ל הקורסים שאתה מדבר עליהם, שרצוי שגם אתה תיקח או או 2. המלצה אישית חמה

לחברת ההפקות הזאת יש אתר:
    www.smovie.co.il
    תוכל להתקשר ולהזמין הפקה, אם יש לך 20,000 ש"ח במינימום, כי פחות מזה אנחנו לא מדברים כמעט עם לקוחות. תוכל לראות אותי אף מופיע בפרסומות ואת הכובע המפורסם שלי מופיע בפרסומת שרצה עכשיו בכל העולם ל-forex.
    תחפש ביוטיוב: "סרט תדמית, פורקס" (הזה של ה-30 שניות, שניה 2. כובע סניה המפורסם).
    ברקורד שלנו יש גם את הקליפ MTV של סוזן ג'סטיס (eat dirt) ועוד כמה הפקות שאתה מכיר. על אחת הפרסומות שלי אפילו מרצים כיום בכל מכללה לשיווק (הזאת עם השמנה בפייסבוק).

כמו כן, חשוב לציין שאני עושה כסף גם משיווק רשתי מהצד, כי אני יכול. כי יש לי את זה. למעשה יש לי את זה בהרבה דברים שאני נוגע בהם. למשל בהקמת חברות וסטרטאפים שאני נכנס אליהם עכשיו. על אחד מהם כנראה תשמע בקרוב אם זה יצליח.

עד כה, הקמתי את דון ג'ואן יחד עם ניקולס ועכשיו יש לי מזה הכנסה פאסיבית בגלל שיש לי אחוזים מכל מי שבא דרכי.
    הקמתי חברת ההפקות שלי כמובן שמצליחה מאוד. טפו טפו.
    עזרתי לעוד כמה חברות בישראל לקום תמורת תשלום. החבר'ה של דיאטת HCG למשל, שכבר עברו את ה-5 ספרות של הלקוחות שלהם.
    עוד סטרטאפ בדרך.

על הדרך, ואתה תתחבר לזה... הספקתי לצאת עם כמה בחורות שוות. כולל הנכדה של צבי פישמן (תחפש בגוגל, אם תמצא את נטע פישמן), כמה דוגמניות וסתם כוסיות (תחפש בפייסבוק שלי, אתה תאהב.)

אז בוא ותספר לי, יקירי. במה בדיוק אתה מתעסק, בזמן שאני עושה את כל זה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    תגיד, יש'ך את זה ביותר שחצן?
    לא מצליח להבין איך בן אדם יכול להגיע לכזה מצב שהוא כל כך מרוצה מעצמו שהוא מסוגל להרים את האף כמעט יותר גבוה מהמצח.
    אוקי, אז יכול להיות שאתה מצליח בחיים, מברוק. כל הכבוד לך. אישית אני לא מקבל את זה שאנשים כמוך לוקחים כסף מגברים אחרים כדי לתת להם עצות איך להצליח עם נשים. למה? כי זה גנבה לפי דעתי.

אבל איך אתה מרשה לעצמך ככה להרגיש יותר טוב מכולם? להשתחצן במה שיש לך ולשאול בן אדם "יש לך משהו יותר טוב משלי?" ?

אני יודע שזה לא יביא אותי לשום נקודה או לישר איתך קו..אבל בכל זאת...אתה יודע מה קורה לאנשים שחצנים?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא מצליח להבין איך בן אדם יכול להגיע לכזה מצב שהוא כל כך מרוצה מעצמו שהוא מסוגל להרים את האף כמעט יותר גבוה מהמצח.
    אוקי, אז יכול להיות שאתה מצליח בחיים, מברוק. כל הכבוד לך. אישית אני לא מקבל את זה שאנשים כמוך לוקחים כסף מגברים אחרים כדי לתת להם עצות איך להצליח עם נשים. למה? כי זה גנבה לפי דעתי.

אבל איך אתה מרשה לעצמך ככה להרגיש יותר טוב מכולם? להשתחצן במה שיש לך ולשאול בן אדם "יש לך משהו יותר טוב משלי?" ?

אני יודע שזה לא יביא אותי לשום נקודה או לישר איתך קו..אבל בכל זאת...אתה יודע מה קורה לאנשים שחצנים?
    אחי, אני בעסקים כל יום. אתה לא צריך ללמד אותי מה קורה עם אנשים שחצנים. בגלל זה אני לא שחצן, למעט מקום אחד וזה הפורום הזה.

אבל אתכם, בפורום הזה, היכן שחלק מהמשתמשים יכולים להתאבד אם יקפצו מהאגו לשכל, מגיע לכמה אנשים שאני אוריד אותם. במיוחד כאשר הם נהנים לצחוק עליי ולהרגיש טוב עם עצמם בגלל זה. חלק גדול מהזמן אני לא מגיב, אבל כאשר מצטברת מאסה קריטית של טמטום, אני נהנה לרדת על אנשים כמו שינטן ויטינגר, ולשטוף להם קצת את הפה עם סבון ואמת.

מה קרה, לא יכולים להתמודד עם זה שיש לי קבלות והוכחות? חבל.
    כבר אמרתי להם כמה וכמה פעמים: תתעסקו בעצמכם. לא בי. מעולם לא ציינתי בעבר את העובדות הללו שציינתי כאן בפניהם, כי היה נורא מצחיק לקרוא איך הם משכנעים את עצמם לגביי בשטויות. הפעם החלטתי לפתוח קצת את הקלפים. כדי שהם לא ילכלכו עליי לאנשים אחרים שאני לא מצליח ולא עושה כלום בחיים.
    לא רוצה שישקרו עליי. בטח לא אנשים כמוהם, שאני בטוח שכיום משתמשים במשפטים, רוטינות או שיטות למשחק פנימי שאני המצאתי בשלב כלשהו. אמנם לא כתבתי ספר, אבל המאמרים שלי על פיקאפ היו בין הראשונים בארץ שהתפרסמו בתפוצה רבה באינטרנט. שלא נדבר על הסרטונים

עובדה שבפורומים אחרים אני לא נאלץ להתנהג ככה. כי אנשים שם נורמאליים. אף אחד שם בכלל לא יודע במה אני מתעסק בחיים כי זה לא מעניין אותם. הם מדברים על ההצלחה שלהם. אני גם לא נוטה לחלוק איתם סיפורים אישיים, אלא אם זה למטרת דוגמה (וגם זה נדיר מאוד).

ל-יטינגר, שינטן ועוד כמה אנשים פה, לחלוטין מגיע לשמוע את ההתנשאות הזאת. עד שילמדו לדבר בכבוד לאנשים. כי מה לעשות, הם לא נמצאים בעמדה של אפילו לגחך לעבר תלמידים שלי. שלא נדבר עליי.

מקווה שהתשובה ממצה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אגב, כן. יש לי את זה ביותר שחצן. אם אתה ממש רוצה לשמוע. לא מניתי את כל הצלחותיי עדיין. כנסים בינלאומיים שהייתי בהם לאחרונה, הזמנות VIP לכנסים עיסקיים, פגישות עם אנשים גדולים מכל העולם בנושא הסטרטאפ שלי... יש לי עוד רשימה ארוכה. רק תן להם להרוויח את הפליק הזה בטוסיק, ותקבל את זה ביותר שחצן.

לכן גם אמרתי: לאנשים שפויים אני ממליץ לא לקרוא את ההודעות הללו. הן מיועדות אך ורק לשונאי ומזילי הריר על ההודעות נגדי. כדי שיחנקו מאותו הריר.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אגב, כן. יש לי את זה ביותר שחצן. אם אתה ממש רוצה לשמוע. לא מניתי את כל הצלחותיי עדיין. כנסים בינלאומיים שהייתי בהם לאחרונה, הזמנות VIP לכנסים עיסקיים, פגישות עם אנשים גדולים מכל העולם בנושא הסטרטאפ שלי... יש לי עוד רשימה ארוכה. רק תן להם להרוויח את הפליק הזה בטוסיק, ותקבל את זה ביותר שחצן.

לכן גם אמרתי: לאנשים שפויים אני ממליץ לא לקרוא את ההודעות הללו. הן מיועדות אך ורק לשונאי ומזילי הריר על ההודעות נגדי. כדי שיחנקו מאותו הריר.

אתה אומר לאנשים להתעסק בעניינים שלהם לא?
    אז מה אכפת לך שיסתלבטו עלייך חופשי שים זין ..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    אתה אומר לאנשים להתעסק בעניינים שלהם לא?
    אז מה אכפת לך שיסתלבטו עלייך חופשי שים זין ..
    הם עושים את זה כל השנה. אני לא עונה להם, נכון?

פעם ב... אפשר לשטוף להם קצת את העיניים בסבון כואב של אמת. כפי שתיכף תראה, זה יהיה רגע מהנה ביותר. לא ההודעה שלי, התגובה שלהם.

עכשיו הם יענו על זה משהו בסגנון זה שאני שחצן או שהם לא מאמינים למשהו שאפשר לבדוק בלחיצת כפתור (אם באמת איכפת להם), אני אצחק ואמשיך להתעלם עוד כמה חודשים. אלא אם אחליט להעמיד אותם שוב מול האמת ולראות איך הם יגיבו. רוב הפעמים, התגובות דיי משעשעות. לא חושב שגם הפעם אתאכזב. תישאר גם אתה. אם יש לך קצת יכולת לנתח איזה רגש עומד מאחורי התגובות שלהם ומתי, אתה תמצא את זה למשעשע ביותר.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

פעם ב... אפשר לשטוף להם קצת את העיניים בסבון כואב של אמת.
    פעם ב? עד עכשיו לא ראינו הוכחה אחת לדוגמניות או לאקסיות או לא יודע מה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סניה, אני מצטער ואני לוקח את דבריי בחזרה. אתה צודק לגמרי.

אף פעם לא שמעתי אותך מתרפס על עצמך ומרים את האף למעלה ומדבר על עצמך בקולי קולות כמו שעשית פה, אבל כשמגיעים שני פוצים כמוהם שרק מתלוננים, אתה צודק. חובה לתת פליק עם הזין ולראות להם שהם טועים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אהובי היקר...
    אני יודע שאתה חד וחכם מדי מכדי לשים לזה לב, והמודעות העצמית שלך לא מסוגלת לקבל את המתנה שאתה הולך לקבל עכשיו, אבל...
    לידיעתך...

אני מתפרנס מחברת ההפקות ששייכת לי, שנקראת smovie. נעים להכיר, אני הבעלים של החברה הזאת. ה"פירמידה" שאתה קורא לה מרוב טיפשותך, זה התעסקות מהצד. כנ"ל הקורסים שאתה מדבר עליהם, שרצוי שגם אתה תיקח או או 2. המלצה אישית חמה

לחברת ההפקות הזאת יש אתר:
    www.smovie.co.il
    תוכל להתקשר ולהזמין הפקה, אם יש לך 20,000 ש"ח במינימום, כי פחות מזה אנחנו לא מדברים כמעט עם לקוחות. תוכל לראות אותי אף מופיע בפרסומות ואת הכובע המפורסם שלי מופיע בפרסומת שרצה עכשיו בכל העולם ל-forex.
    תחפש ביוטיוב: "סרט תדמית, פורקס" (הזה של ה-30 שניות, שניה 2. כובע סניה המפורסם).
    ברקורד שלנו יש גם את הקליפ MTV של סוזן ג'סטיס (eat dirt) ועוד כמה הפקות שאתה מכיר. על אחת הפרסומות שלי אפילו מרצים כיום בכל מכללה לשיווק (הזאת עם השמנה בפייסבוק).

כמו כן, חשוב לציין שאני עושה כסף גם משיווק רשתי מהצד, כי אני יכול. כי יש לי את זה. למעשה יש לי את זה בהרבה דברים שאני נוגע בהם. למשל בהקמת חברות וסטרטאפים שאני נכנס אליהם עכשיו. על אחד מהם כנראה תשמע בקרוב אם זה יצליח.

עד כה, הקמתי את דון ג'ואן יחד עם ניקולס ועכשיו יש לי מזה הכנסה פאסיבית בגלל שיש לי אחוזים מכל מי שבא דרכי.
    הקמתי חברת ההפקות שלי כמובן שמצליחה מאוד. טפו טפו.
    עזרתי לעוד כמה חברות בישראל לקום תמורת תשלום. החבר'ה של דיאטת HCG למשל, שכבר עברו את ה-5 ספרות של הלקוחות שלהם.
    עוד סטרטאפ בדרך.

על הדרך, ואתה תתחבר לזה... הספקתי לצאת עם כמה בחורות שוות. כולל הנכדה של צבי פישמן (תחפש בגוגל, אם תמצא את נטע פישמן), כמה דוגמניות וסתם כוסיות (תחפש בפייסבוק שלי, אתה תאהב.)

דיאטה HCG זה סקאם. אם יש לך חברת הפקות וזה העסק העיקרי שלך, תתחיל להשקיע בו ולעזוב את הרמאויות האחרות ואני אאחל לך הרבה בהצלחה.

אני עושה תואר ראשון במדעי המחשב כרגע וזהו בערך. אין זמן כרגע ליותר מזה. כשיגמרו הלימודים אני ואתה נדע כמה אני שווה (נקווה).
    אגב ראיתי בפייסבוק שלך שלמדת באת"א, איזה תואר עשית?

אחי, אני בעסקים כל יום. אתה לא צריך ללמד אותי מה קורה עם אנשים שחצנים. בגלל זה אני לא שחצן, למעט מקום אחד וזה הפורום הזה.

אבל אתכם, בפורום הזה, היכן שחלק מהמשתמשים יכולים להתאבד אם יקפצו מהאגו לשכל, מגיע לכמה אנשים שאני אוריד אותם. במיוחד כאשר הם נהנים לצחוק עליי ולהרגיש טוב עם עצמם בגלל זה. חלק גדול מהזמן אני לא מגיב, אבל כאשר מצטברת מאסה קריטית של טמטום, אני נהנה לרדת על אנשים כמו שינטן ויטינגר, ולשטוף להם קצת את הפה עם סבון ואמת.

מה קרה, לא יכולים להתמודד עם זה שיש לי קבלות והוכחות? חבל.
    כבר אמרתי להם כמה וכמה פעמים: תתעסקו בעצמכם. לא בי. מעולם לא ציינתי בעבר את העובדות הללו שציינתי כאן בפניהם, כי היה נורא מצחיק לקרוא איך הם משכנעים את עצמם לגביי בשטויות. הפעם החלטתי לפתוח קצת את הקלפים. כדי שהם לא ילכלכו עליי לאנשים אחרים שאני לא מצליח ולא עושה כלום בחיים.
    לא רוצה שישקרו עליי. בטח לא אנשים כמוהם, שאני בטוח שכיום משתמשים במשפטים, רוטינות או שיטות למשחק פנימי שאני המצאתי בשלב כלשהו. אמנם לא כתבתי ספר, אבל המאמרים שלי על פיקאפ היו בין הראשונים בארץ שהתפרסמו בתפוצה רבה באינטרנט. שלא נדבר על הסרטונים

עובדה שבפורומים אחרים אני לא נאלץ להתנהג ככה. כי אנשים שם נורמאליים. אף אחד שם בכלל לא יודע במה אני מתעסק בחיים כי זה לא מעניין אותם. הם מדברים על ההצלחה שלהם. אני גם לא נוטה לחלוק איתם סיפורים אישיים, אלא אם זה למטרת דוגמה (וגם זה נדיר מאוד).

ל-יטינגר, שינטן ועוד כמה אנשים פה, לחלוטין מגיע לשמוע את ההתנשאות הזאת. עד שילמדו לדבר בכבוד לאנשים. כי מה לעשות, הם לא נמצאים בעמדה של אפילו לגחך לעבר תלמידים שלי. שלא נדבר עליי.

מקווה שהתשובה ממצה
    בחייאת, כמה החברת הפקות שלך סוגרת בחודש (סופי אחרי קיזוז הוצאות והכנסות, כמו מה שמדווח למס הכנסה)? לא חייב מספר מדויק כמובן, תן הערכה.

סניה, אני מצטער ואני לוקח את דבריי בחזרה. אתה צודק לגמרי.

אף פעם לא שמעתי אותך מתרפס על עצמך ומרים את האף למעלה ומדבר על עצמך בקולי קולות כמו שעשית פה, אבל כשמגיעים שני פוצים כמוהם שרק מתלוננים, אתה צודק. חובה לתת פליק עם הזין ולראות להם שהם טועים.
    הלשון שלך חומה אחי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect