קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תוכנה] מפרטת על הפאב! חובה לכל אלה שמביאים פאבים
    על ידי Ebug בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 11:45
  2. בקשה לכל אלה שמביאים פאבים
    על ידי morventura בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 16:29
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 22:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

לכל אלה שמאמינים שרק מראה קובע. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

פאק !! אני לא מאמין שאתה פאקינג אומר שלא היית רוצה מישהי כמו אסתי גינזבורג עזוב את זה שלא היית משיג אותה בחיים כן .
    אבל אני חותך תזין עכשיו אם אסתי גינזבורג מציעה לך חברות או נישואים ואתה מסרב חח ומאיפה בכלל שהיא טיפשה מאיפה הדעות הפרימיטיביות האלה על מי טיפשה ומי לא ?
    אז היא דוגמנית היא צריכה להיראות טוב וזאת גם העבודה שלה יש לי אליה יותר כבוד מלרוב האנשים הממוצעים בעולם שרק מתרצים הצלחות של אחרים בזה שהם בטח טיפשים או לא מתעסקים בדברים חשובים .

2. קישורים ממומנים

פאקינג אוברייטד
    עד מתי ישראל?
    ותפסיקו להשתמש במילה ממוצע זה מביא לי פלאשבקים מסטטיסטיקה

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    פאק !! אני לא מאמין שאתה פאקינג אומר שלא היית רוצה מישהי כמו אסתי גינזבורג עזוב את זה שלא היית משיג אותה בחיים כן .
    אבל אני חותך תזין עכשיו אם אסתי גינזבורג מציעה לך חברות או נישואים ואתה מסרב חח ומאיפה בכלל שהיא טיפשה מאיפה הדעות הפרימיטיביות האלה על מי טיפשה ומי לא ?
    אז היא דוגמנית היא צריכה להיראות טוב וזאת גם העבודה שלה יש לי אליה יותר כבוד מלרוב האנשים הממוצעים בעולם שרק מתרצים הצלחות של אחרים בזה שהם בטח טיפשים או לא מתעסקים בדברים חשובים .
    הייתי רוצה שהיא תבוא אליי במסיבה, תכנס לי יד לתוך הג'ינס ולפרק אותה על כיסא מסתובב של אחד הברים, לא יותר מזה.
    "עזוב את זה שלא היית משיג אותה בחיים כן." כן. לא רוצה גם להשיג ולא מחפש להשיג אחת כזאת.
    אם תציע לי נישואים אני יבעט לה במצח, אני בן 21 לא רוצה להתמרמר כל החיים שלי, אבל אם היא תציע לצאת אני ילך על זה ואני מוכן לחתום איתך על חוזה של כמה מליארדי דולרים שאחרי תקופה של חצי שנה +- אני יברח ממנה כמו מגימל יפית.

בקשר לדעות הפרימיטיביות- יצא לי לשבת ולדבר עם כוסיות ופצצות על למיניהם, ולפי הנסיון שלי רוב הכוסיות האלה פשוט מטומטמות. מרוב שהן מתעסקות ביופי שלהן הן שוכחות שגם הן קיבלו קצת שכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

חחח מה זה באמת די כבר אם כבר לפי ההיגיון ובאמת מה שאפשר לראות זה שבדרך כלל דווקא בחורות יפות וכוסיות כמו שאתה קורא להן הן יותר חכמות ובעלות אופי וחיים מענינים.
    תחשוב על זה ככה בחורה יפה = מוקפת בהרבה חברה = מסיבות = רצוייה בכל מקום מזמינים אותה לכל מקום חייה את החיים בכיף כבר יש סיכוי טוב שהיא בחורה זורמת שיודעת לחיות.
    עכשיו נשבע באמא שלי שחברה שלי הבחורה הכי יפה שאני מכיר והכי חכמה גם מאיפה אתה מביא את זה מאיפה את השטויות של בחורות כוסיות הן טיפשות זה תירוץ ללמה לא ללכת על איכות זה הכל .
    צאו מהסרט כבר

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    עכשיו נשבע באמא שלי שחברה שלי הבחורה הכי יפה שאני מכיר והכי חכמה גם מאיפה אתה מביא את זה מאיפה את השטויות של בחורות כוסיות הן טיפשות זה תירוץ ללמה לא ללכת על איכות זה הכל .
    צאו מהסרט כבר
    אין פשוט אתה לא מבין כלום ממה שאני אומר, אין לי כבר כח להתווכח איתך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מבין טוב מאוד ואם לדעתך לא הבנתי אז תסביר לי

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

המאמין אתה מהיחידים פה שלא חיים בסרט.

רודני, יש אנשים שמגרבצים ומדברים עם בחור או שניים ומקבלים מליונים. משמע הם עושים פחות מהדוגמניות ומקבלים הרבה יותר מהן. ואני בטוח שהם יותר חכמים ממך ומכל אחד אחר פה, עם כל הכבוד להישגים המרובים שלכם בחיים (גם אם אתם עדיין בצבא וגרים עם ההורים יש לכם פול הישגים בחיים איכשהו!). forever mirin the average israelis brah!

יש אנשים שכל מה שהם עושים זה לטעום יין או וויסקי או בירה או מה שזה לא יהיה ומקבלים על זה כסף (ולא מעט). גם הם טיפשים?
    יש מלא בחורים שנראים טוב (NO HOMO) שמרווחים מהצד בתור חשפנים או משהו בסגנון - ואני בטוח שהם עשו ב20 שנה דברים שאתם לא תעשו ב100 שנה. אבל הם טיפשים ומשעממים לפי ההגדרה שלכם!!!!!!!!!!!111111111111

לפי ההגדרה שלכם, כל מי שלא קורע את התחת כמו חמור מצאת החמה עד צאת הנשמה הוא טיפש שטחי או מה שזה לא יהיה?
    או כל אישה שמתנהגת כמו אישה ולא מגעילה שאחרי חודש במערכת יחסים מפסיקה לגלח רגליים ורושמת סטטוס בפייסבוק "סוף סוף חורף ואני לא צריכה לגלח" ומקבלת 1000 לייקים מהכונפות הישראליות שחושבות שהן מינימום אנג'לינה ג'ולי??

I think u just jelly bro
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-12-2012 בשעה 08:49.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה נראה לך שאיכפת לי מגברים שעושים כסף מטעימה של יין?

אתה יודע שיש 3 גברים שנוהגים ברכבים מדהימים, מזיינים תמח כמה שעות על הרכב שהם נוהגים ואומרים כמה שהוא טוב, איזה מנוע זה, נהנים מהחיים, נוהגים בכל העולם ועושה מיזה בוכטות של כסף (TopGrear) אבל איך זה קשור?

אני לא שם זין על זה שהבחורה עושה כסף מזה שהיא כוסית, מפריע לי שבגלל שהיא כזאת כוסית אנשים מסתכלים עלייה כאילו היא אלילה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אבל................. בשבילך היא לא אלילה. בשבילי היא לא אלילה.
    בשביל מישהו בן 18 עם פרצוף פיצה ו1.65 היא אלילה מהאגדות. הרי הוא יודע שהוא לא ישיג אותה לא משנה מה.

אבל היא גם אלילה בשבילי, לעשות כסף מהמראה שלך זה משהו שכולם היו רוצים. במיוחד כשהיא לא אנורקטית שנראת כמו פליטה סודנית..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כל מי שהגיע למשהו בחיים הוא אליל בשבילי. בין אם הוא דוגמן או מכוער. יש דבר כזה שנקרא הצלחה, מכיר את המילה?

יש לי יותר כבוד לדוגמנית מפורסמת שעושה כסף מהמראה שלה ויש לה המון כוח והשפעה בידיים (לא כמו לאנשים מעליה אבל עדיין מספיק) מאשר לאיזו תימניה בעלת עודף משקל שנשואה לנהג מונית. או לכל בחורה ממוצעת אחרת שחושבת שהיא אלילה כי כמה מסכנים הזמינו אותה לוודקה רדבול בבר נידח באלנבי.

אני מעריץ מישהו שהגיע למשהו בחיים, לא משנה איך ובזכות מה. כל עוד הבנאדם מעלי אין לי זכות לשפוט אותו ולפתוח עליו תפה כי אני לא ברמה שלו. אם יש משהו שלמדתי בחיים זה לתת כבוד למי שעשה יותר ממני.

למה היא טיפשה לדעתך? כי אכפת לה מהמראה שלה והיא נשית, להבדיל מכאלה שלא מגלחות רגליים בחורף? כי היא לא יודעת מה היא בירת סודן ומי היה המפקד של גולני בשנת 1956? בחיית אחי...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect