|
|
אז תגדיר מה אתה צריך ומה לא, וכמה אתה רוצה לבזבז על הכל + חריגה קלה ?
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
תראה אני לא אשקר לך, כרגע אין לי את כל הכסף לקנות מחשב קטלני אבל אני חוסך לאט לאט, בכל מקרה אפשר לומר שכולל חריגה זה גג 6,000 ש"ח אבל שוב, לצורך העניין בלבד. מה שאני צריך שיהיה כלול במפרט זה המסך DELL, הרמקולים X16 והסט האלחוטי MK520.
עכשיו אשמח אם תענה על השאלות ששאלתי, אני אחזור עליהן:
אני לא מעריץ של GIGABYTE אני רק שאלתי למה עדיף את MSI, כי הם יותר זולים? כי מה? גם בלוח אם וגם בכרטיס מסך.
בקשר לצורב, לפי ההיגיון X24 מהיר יותר לא?
שמתי לב שיש לך גם את הרמקולים X16, איך הם?
אז בניצול מלא של התקציב שלך המפרט הבא יהיה מושלם, כולל הכל.
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל
מעבד:
Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray
כמות: 1 - מחיר: ₪1140
קירור למעבד:
Scythe MUGEN 3 REV B
כמות: 1 - מחיר: ₪216
לוח אם:
MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI
כמות: 1 - מחיר: ₪528
מארז:
באנדל מארז TMS וספק כח Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש
כמות: 1 - מחיר: ₪550
זיכרון:
Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V
כמות: 2 - מחיר: ₪116
קשיח למחשב שולחני:
WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter
כמות: 1 - מחיר: ₪414
כרטיס מסך:
MSI GTX660 2GB GDDR5 Retail
כמות: 1 - מחיר: ₪1159
כונן אופטי:
LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
כמות: 1 - מחיר: ₪107
מקלדת:
MK520 Cordless Desktop ENG/HEB Unifying
כמות: 1 - מחיר: ₪219
רמקולים:
Microlab X-16 2.1(SUB + 2way) Black 72W RMS LCD + Remote
כמות: 1 - מחיר: ₪574
מסך:
DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM
כמות: 1 - מחיר: ₪895
הרכבה:
הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח
כמות: 1 - מחיר: ₪0
המהרת מערכת מחשב:
אני מעוניין בהמהרת המעבד
כמות: 1 - מחיר: ₪0
סה"כ: ₪6034
מתחרים בכל הצעה בפורומים!
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.
תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5914 ₪
http://www.tms.co.il/preview/spec/upezn3l1
מפרט מעולה לגיימינג כבד + אפשרות לOC בעתיד.
לגבי השאלות שלך, בחרתי בMSI בגלל העלות\תועלת שלו תקרא קצת על הלוח ואתה תבין למה,
מבחינת הכרטיס מסך כנ"ל תקרא על המוצר ותבין, בקשר לצורב היום בחנויות רוב הדיסקים עד X22 אז בשביל מה ?.
ולגבי הרמקולים, לא אין לי אותם עכשיו הם בקופסה, במקומם לקחתי את הSOLO 7C ואני מרוצה עד השמיים![]()
תקשיב אחי, הולכים להביא לי מחשב מאייבורי שנקנה לפי שנתיים +- אז לא נראה לי שאני יקנה מערכת שלמה (כי אין מקום ל3 מחשבים בבית), הוא יגיע עם מסך LCD דק משהו סבבה, יש לך אופציות בשבילי לשדרוג? אני הולך לקנות לו את הרמקולים X16 ועוד תוספות או שדרוגים שאני יצטרך, אשמח לטיפים ממך.
מסך ישן ולא מוצלח במיוחד, אז לא הבנתי בדיוק, תקציב עד 6000 שקל ולקחת מחשב יד שנייה מקולקל ?
חלק מהמערכת שלי עכשיו למכירה, יכול מאוד להיות אני ירכיב מימנה מערכת שלמה למכירה.
מה נמכר בעצם.
מעבד I7 2600K ללא בדיקת OC גבוה אחריות לשנתיים, וקירור מים למעבד ANTEC KUHLER 920 לOC גבוה ככל שניתן עד כ5.5GHZ אחריות לשנתיים, שניהם מביאים לשדרוג רציני בהשוואה למערכות אחרות וכל זה ב1400 שקל או בעד I7 3770K יד שנייה בעל אחריות\ללא אחריות.
מי שמחפש מעבד עבודה רציני, מוכן להחלפה רק מעבד הI7 2600K שלי + קולר לבחירתכם בעד I5 3570K בעל אחריות\ללא אחריות במצב מעולה ללא פאקים.
נמכר בנוסף לוח אם ASROCK Z77 PRO4 לוח בינוני + בעל מאפיינים גבוהים לOC בינוני-גבוה, זיכרונות 2 סטיקים של KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ
בנפח כולל של 8GB ובOC לזיכרונות עד 1600MHZ בלי בעיות וכל זה ב600 שקל שכוללים לוח אם וזיכרונות ואחריות של שנתיים.
בנוסף נמכר עוד ציוד שאמור להביא ליציבות מוחלטת של המערכת, נמכר "כרטיס מסך, כונן SSD ב64GB, כונן קשיח 1TB, ספק כוח 700W איכותי".
כל השאר אני מוכן להביא במחיר הבא ולסגור עניין.
הפריטים הבאים, מעבד I7 2600K מסדרת הSB ללא עבר OC גבוה + קירור מים למעבד בדגם הKUHLER 920
כרטיס מסך GTX580 של ASUS גרסת OC כבד בדגם הDCII + קירור מיוחד של ARACTIC בעל 3 מאווררים שקטים במיוחד,
2 כוננים קשיחים, אחד כונן SSD בעל נפח 64GB למערכת ההפעלה והתוכנות מהיר במיוחד, וכונן קשיח 1TB מהיר לאחסון במצב סביר במיוחד,
ובנוסף לכל זה, ספק כוח חזק ואיכותי דגם פשוט בהספק 700W ברונזה 80+ שקט וכבלים ארוכים, ספק שהחזיק בקלות HD6990 בזמנו.
כל זה יוצא ככה, הכל ב2850 שקל, + בנוסף מארז פשוט בעל USB3 קדמי בעל מודינג בגלל מצבו, הכל ביחד ב3000 שקל כולל אחריות חלקית.
מה דעתך, אתה רוצה שאני יגיע אליך עם המחשב המורכב ומערכת הפעלה מותקנת עליו חדשה, והכל ב3000 שקל מזומן ?
אז לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות, תכתוב יותר ברור כי לא הבנתי כלום.
תראה אני כרגע מנסה לאסוף כסף מהמשכורת הצבאית ואולי להוציא אישור עבודה ולעבוד במקביל בינתיים יש לי 2500 ש"ח (סוף החודש יהיה לי בערך 3000 ש"ח) אבל בשביל מחשב החלומות שלי אני מבין שצריך 6000 ש"ח שזה פשוט המון כסף להשקעה על מערכת מחשב, מה אתה מציע לי לעשות? כי אנשים אומרים לי שאם אני חוסך ל6000 עדיף כבר שאני יחסוך לאוטו או משהו וזה משאיר אותי ללא דעה..
אתה יכול לעשות פשוט יותר, ואני מוכן לעזור לך בנסיעה עד אליך.
אני יכול למכור לך את החלקים הבאים שיהיו מעל ומעבר בשבילך, באחריות אצל TMS ו RSM.
מעבד I7 2600K 3.4GHZ TURBO HT + קירור למעבד NINJA3, מעבד שנתיים אחריות וקירור שנה אחריות, שניהם ב1300 שקל.
לוח אם ASROCK Z77 PRO4 + זיכרון 8GB בערוץ כפול מהיר DDR3, לוח אחריות שנתיים וחצי וזיכרונות לשנתיים וחצי, שניהם ב600 שקל.
כרטיס מסך ASUS GTX580 DCII + קירור האוויר החזק ביותר של ARCTIC, לכרטיס יש אחריות בחו"ל, והכרטיס ב1200 שקל.
סה"כ הכל ביחד 3100 שקל במזומן.
אם תרצה יש ברשותי כונן SSD בנפח 64GB מעולה, ויש ברשותי ספק כוח 700W איכותי של FSP.
על הSSD אני מוכן ב250 שקל, ועל הספק כוח גם כן מוכן ב250 שקל, גם כן בעלי אחריות.
אני יכול להגיד ככה, שאין סיכוי שבעולם שתקנה שדרוג כזה במחיר כזה.
תראה אני מעריך את העזרה שלך, אבל כמו שכבר אמרתי אני לא מעוניין לקנות ביד שניה אלא לקנות מערכת חדשה יד ראשונה, אפילו שזה הכי זול, פשוט אני רוצה הכל חדש מסך LED FHD, רמקולים X16, מעבד IB, כרטיס מסך GTX660, לוח Z77, סט מקלדת ועכבר, פשוט הכל חדש, מבין אותי אחי? אני יודע שאתה רוצה למכור את שלך, אבל אני מעדיף לקנות מערכת חדשה יד ראשונה עם כל הצרכים שלי, ככל הנראה צריך 6000 ש"ח בשביל זה, אבל אם זה שווה את זה אז אני אחסוך.
בסדר, אז תתחיל לחסוך וכשיהיה לך את הסכום נרכיב לך מפרט חדש, אולי עד אז כבר יצאו "מעבדים, לוחות אם, כרטיסי מסך" חדשים.