נכתב במקור על ידי אילריה כי הוא מעצבן אותי, ועושה את זה יותר טוב מאחותי.. זאת מחמאה ? כי את אומרת שאני מעצבן !
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי MaoReal זאת מחמאה ? כי את אומרת שאני מעצבן ! כי הוא לא הבין נכון את מה שאמרתי - אתה עושה משהו, ואתה עושה את זה טוב- למי אכפת מה זה?
תודו שהוא אדיר אה, דרך אגב- תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה. זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.
נכתב במקור על ידי אילריה כי הוא לא הבין נכון את מה שאמרתי - אתה עושה משהו, ואתה עושה את זה טוב- למי אכפת מה זה? כי דווקא כן הבנתי
נכתב במקור על ידי MaoReal כי דווקא כן הבנתי כי הוא מחפש בכוונה דברים להיעלב מהם
נכתב במקור על ידי אילריה כי הוא מחפש בכוונה דברים להיעלב מהם כי עכשיו באמת נעלבתי ! חכי רגע אני מתאבד
נכתב במקור על ידי MaoReal כי עכשיו באמת נעלבתי ! חכי רגע אני מתאבד תרגיע- זה לא שפרסמו את הציצים שלך באינטרנט.. כי הוא ציני
נכתב במקור על ידי אילריה תרגיע- זה לא שפרסמו את הציצים שלך באינטרנט.. כי הוא ציני כי עכשיו הזכרת לי מורה הומו שתמיד אמר לי "בלי ציניות העולם היה טוב "
נכתב במקור על ידי MaoReal כי עכשיו הזכרת לי מורה הומו שתמיד אמר לי "בלי ציניות העולם היה טוב " מה הקשר הומו? אולי זאת הייתה הנטייה המינית שלו, אבל לא נראה לי שזה קשור. לי הייתה מורה הומופובית וסטרייטית לחלוטין שאמרה בדיוק את אותו הדבר.. כי יש לו בעיה איתי
נכתב במקור על ידי אילריה מה הקשר הומו? אולי זאת הייתה הנטייה המינית שלו, אבל לא נראה לי שזה קשור. לי הייתה מורה הומופובית וסטרייטית לחלוטין שאמרה בדיוק את אותו הדבר.. כי יש לו בעיה איתי כי אין לי מושג מה רשמת עכשיו
נכתב במקור על ידי MaoReal כי אין לי מושג מה רשמת עכשיו כי הוא לא מבין מה רשמתי
נכתב במקור על ידי אילריה כי הוא לא מבין מה רשמתי כי החזרת לי בחכמה , ואני תמיד אוהב לצאת יותר חכם מאחרים
נכתב במקור על ידי MaoReal כי החזרת לי בחכמה , ואני תמיד אוהב לצאת יותר חכם מאחרים כי סופסוף הצלחתי להחזיר בחכמה וזה בזכותו
נכתב במקור על ידי אילריה כי סופסוף הצלחתי להחזיר בחכמה וזה בזכותו כי אשכרה היית מביאה לי באן כי הצלחת להחזיר בחכמה
נכתב במקור על ידי MaoReal כי אשכרה היית מביאה לי באן כי הצלחת להחזיר בחכמה כי הזכרת לי שהלוגיקה שלי דפוקה באחד בלילה..
נכתב במקור על ידי אילריה כי הזכרת לי שהלוגיקה שלי דפוקה באחד בלילה.. כי עכשיו 1:03 , שיקרת
חוקי הפורום