נכתב במקור על ידי MaoReal כי עכשיו 1:03 , שיקרת כי אתה סתם מחפש דרכים להתחרות בי. עוד מעט תשאל מה אורך השיער שלי ותאמר ששלך יותר ארוך\ קצר, מה שיהיה נכון..
תודו שהוא אדיר אה, דרך אגב- תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה. זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.
נכתב במקור על ידי אילריה כי אתה סתם מחפש דרכים להתחרות בי. עוד מעט תשאל מה אורך השיער שלי ותאמר ששלך יותר ארוך\ קצר, מה שיהיה נכון.. כי סתם נגמרו לי הסיבות לתת לך באן , אז ניתן לך באן
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי MaoReal כי סתם נגמרו לי הסיבות לתת לך באן , אז ניתן לך באן כי אני לא מכירה אותו והוא כבר מחפש סיבות לתת לי באן
נכתב במקור על ידי אילריה כי אני לא מכירה אותו והוא כבר מחפש סיבות לתת לי באן כי שוב יצאת יותר חכמה ממני ! טוב עייפת אותי , אני יבוא מחר בבוא מפוקס ונמשיך
נכתב במקור על ידי MaoReal כי שוב יצאת יותר חכמה ממני ! טוב עייפת אותי , אני יבוא מחר בבוא מפוקס ונמשיך כי הוא הזכיר לי שאני הבת של אבא שלי (לא שזה רע, אבל כולם אומרים) לילה טוב
כי כל תגובה שנייה פה היא שלו
כי הוא מהמר באטרף
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
כי הוא היה מפקח
כי היא מפקחת
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
כי התדרדרת ממפקח לבאן אז נחזיר אותך
נכתב במקור על ידי MaoReal כי התדרדרת ממפקח לבאן אז נחזיר אותך כי "בזכותך" נשארתי ערה עד אחרי אחת בלילה
נכתב במקור על ידי אילריה כי "בזכותך" נשארתי ערה עד אחרי אחת בלילה כי היית מביאה לי באן כי בזכותי נשארת ערה עד 1 בלילה THINK BEFORE YOU ACT GIRL
נכתב במקור על ידי MaoReal כי היית מביאה לי באן כי בזכותי נשארת ערה עד 1 בלילה THINK BEFORE YOU ACT GIRL זה לא טוב, עכשיו אני עייפה רצח ויש לי עוד דברים לעשות היום. כי הוא היה מביא לי באן בגלל שאני עייפה
נכתב במקור על ידי אילריה זה לא טוב, עכשיו אני עייפה רצח ויש לי עוד דברים לעשות היום. כי הוא היה מביא לי באן בגלל שאני עייפה כי המצאת לבד שהייתי מביא לך באן בגלל שאת עייפה
נכתב במקור על ידי MaoReal כי המצאת לבד שהייתי מביא לך באן בגלל שאת עייפה כי הוא לא מבין למה התכוונתי
חוקי הפורום