קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] דרגו את חברות הסלולר !!
    על ידי iToucher בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-10-2011, 18:55
  2. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 23-07-2011, 13:43
  3. [כתבה] [פרסום]כך מבלבלות חברות הסלולר את הצרכן
    על ידי Slavic בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 12:48
  4. אזהרה|חברות הסלולר
    על ידי sapir1111 בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-08-2008, 22:36
  5. [דיון]חברות הסלולר
    על ידי nArK0mAn2 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-11-2007, 15:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

איך חברות הסלולר עובדות עלינו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צדק צדק תרדוף.

Exclamation איך חברות הסלולר עובדות עלינו.

כל חברות הסלולר, שמציעות לנו תכניות 'משתלמות' לקניית סמארטפון, גוררות אותנו להיות לקוחות שלהם ל-3 שנים כל פעם.
    במהלך ה-3 שנים האלה אנחנו רוצים להשתדרג מן הסתם, והן מציעות מכשירים חדשים ותכניות חדשות. רובנו נכנסים לתכניות החדשות האלה ומאבדים את הזיכוי שאנחנו מקבלים כל חודש כדי לא לשלם מלכתחילה על המכשיר הקודם. ככה בחשבון בנק אנחנו ממשיכים לשלם על המכשיר הישן וגם על מכשיר חדש, כל פעם ב-36 תשלומים.
    ובכלל לא ציינתי שצריך להגיע לרמת שימוש מסויימת כדי לקבל את הזיכוי.

בקיצור, מה שאני רוצה להגיד זה שלא כדאי לקנות מכשירים מחברות הסלולר כי הם רמאים מתוחכמים. הם מנצלים את זה שאנחנו רוצים עסקה פשוטה, בזמן שהם דוחפים תנאים באותיות הקטנות ומחייבים אותנו להיתקע איתם.
    לא שווה ולא כדאי.

מה דעתכם?

אורן.
    נערך לאחרונה על ידי Soothing; 12-12-2012 בשעה 13:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

אתה יודע כמה פעמים הם שיקרו לי והלכתי למנהל בתלונה על הנציג?
    בלי להשוויץ או משהו, אני קצת יותר מבין מהנציגים המפגרים שם בסלולריים, הם מתחילים להגיד לאמא שלי "יש באייפון 4 8MP במצלמה" ומלא חרטות כאלה, במקום הוחכתי להם שהם טועים, ובגדול!

משתמש ותיק האוואטר של Eyalnet
    לייקים
    31
    נקודות
    -38
    משפט מחץ
    משרד החיוך קובעה: השמחה מזיקה לעצבות

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Bean צפיה בהודעה
    אתה יודע כמה פעמים הם שיקרו לי והלכתי למנהל בתלונה על הנציג?
    בלי להשוויץ או משהו, אני קצת יותר מבין מהנציגים המפגרים שם בסלולריים, הם מתחילים להגיד לאמא שלי "יש באייפון 4 8MP במצלמה" ומלא חרטות כאלה, במקום הוחכתי להם שהם טועים, ובגדול!
    צודק ב100% אפילו בויקיפדיה בעברית כתוב שלאייפון 4 יש מצלמה 5 מגה ולא 8.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

האמת שהחברה, כחברה, לא עובדת עליך. ידוע לכולם שנציגים מקבלים בונוסים על מכירות, ולכן המון פעמים נוהגים 'לשכוח' דברים, ולצערי גם לשקר.
    אז למה בתכלס החברה לא עובדת עליך? מאוד פשוט. אתה לא חייב לרכוש מכשיר ב36 תשלומים, אתה יכול לרכוש אותו בתשלום אחד ולקבל זיכוי כל חודש בהתאם לתוכנית אליה הצטרפת. חילוק התשלומים ל3 שנים זה כמובן טריק שיווקי, אבל מצד שני לא כולם יכולים להרשות לעצמם להוציא סכומים גדולים במעמד הרכישה ואפשרות התשלומים בהוראת קבע זה הפתרון בשבילם.
    מעבר לכך, אני חושב שמן הראוי שהלקוח יקח אחריות גם על עצמו ויקרא לפחות את העמוד הראשון של ההסכם שמתמצת את כל תנאי העסקה ללא כל קשר למה שהנציגים אומרים. כל מה שנאמר ע"י הנציגים חייב להיות רשום. אם הצטרתם לתוכנית (עם או בלי רכישת מכשיר) כל פרטי העסקה רשומים בפשטות בעמוד הראשון של ההסכם. מה שרשום שם - זה מה שיהיה בפועל. אם נציג אומר לכם שיש לכם עוד נניח 20 ש"ח הנחה, גם לזה חייב להיות טופס כיוון שהטבות כאלה הן בד"כ בהתחייבות לחברה או בתנאי מסויים (לדוגמא להשאר באותה תוכנית או דברים דומים) - לכן חייב להיות טופס או הסכם שבעמוד הראשון שלו רשום במפורש על ההטבה המדוברת (ככה זה בכל החברות).
    לגבי ההערה על הידע הטכני של הנציגים - האמת שזו בעיה שלא צריך להאשים בה את הנציגים אלא את החברות. אני חושב שלא משקיעים מספיק בהיכרות של הנציגים עם הטכנולוגיות בחברה וזה יותר קשור למחלקות הטכניות וחבל כי הרבה פעמים נציגים טועים ומטעים שלא בדיוק באשמתם - הם פשוט לא יודעים. כמובן שבכל חברה יש אינדקס של כל המכשירים והתכונות והתפעול של המכשירים אבל זה ממש לא אותו דבר כמו להכיר את המכשירים מקרוב.
    ואני לא בא להתווכח, אני נציג שירות בעצמי אז אני די יודע מה אני אומר חחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צדק צדק תרדוף.

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    האמת שהחברה, כחברה, לא עובדת עליך. ידוע לכולם שנציגים מקבלים בונוסים על מכירות, ולכן המון פעמים נוהגים 'לשכוח' דברים, ולצערי גם לשקר.
    אז למה בתכלס החברה לא עובדת עליך? מאוד פשוט. אתה לא חייב לרכוש מכשיר ב36 תשלומים, אתה יכול לרכוש אותו בתשלום אחד ולקבל זיכוי כל חודש בהתאם לתוכנית אליה הצטרפת. חילוק התשלומים ל3 שנים זה כמובן טריק שיווקי, אבל מצד שני לא כולם יכולים להרשות לעצמם להוציא סכומים גדולים במעמד הרכישה ואפשרות התשלומים בהוראת קבע זה הפתרון בשבילם.
    מעבר לכך, אני חושב שמן הראוי שהלקוח יקח אחריות גם על עצמו ויקרא לפחות את העמוד הראשון של ההסכם שמתמצת את כל תנאי העסקה ללא כל קשר למה שהנציגים אומרים. כל מה שנאמר ע"י הנציגים חייב להיות רשום. אם הצטרתם לתוכנית (עם או בלי רכישת מכשיר) כל פרטי העסקה רשומים בפשטות בעמוד הראשון של ההסכם. מה שרשום שם - זה מה שיהיה בפועל. אם נציג אומר לכם שיש לכם עוד נניח 20 ש"ח הנחה, גם לזה חייב להיות טופס כיוון שהטבות כאלה הן בד"כ בהתחייבות לחברה או בתנאי מסויים (לדוגמא להשאר באותה תוכנית או דברים דומים) - לכן חייב להיות טופס או הסכם שבעמוד הראשון שלו רשום במפורש על ההטבה המדוברת (ככה זה בכל החברות).
    לגבי ההערה על הידע הטכני של הנציגים - האמת שזו בעיה שלא צריך להאשים בה את הנציגים אלא את החברות. אני חושב שלא משקיעים מספיק בהיכרות של הנציגים עם הטכנולוגיות בחברה וזה יותר קשור למחלקות הטכניות וחבל כי הרבה פעמים נציגים טועים ומטעים שלא בדיוק באשמתם - הם פשוט לא יודעים. כמובן שבכל חברה יש אינדקס של כל המכשירים והתכונות והתפעול של המכשירים אבל זה ממש לא אותו דבר כמו להכיר את המכשירים מקרוב.
    ואני לא בא להתווכח, אני נציג שירות בעצמי אז אני די יודע מה אני אומר חחח
    מצד אחד אתה צודק, הנציגי מכירה רוצים לדפוק מכירות ולקבל בונוסים. מצד שני אני יכול להגיד שנתקלתי בנציג או שניים שממש רצו לעזור לי והיו נחמדים.
    ולמה שכתבת- אתה אומר שכל בנאדם צריך לקרוא את העמוד הראשון- תכלס לכמה מהאנשים יש כוח בכלל לזה? זאת בדיוק המטרה בכל הדפים המלאים בתנאים- שהלקוח פשוט יגיד כן ולא יידע לגמרי על מה הוא חותם וכמה הוא יישלם. צריך להיות ממש מדען מול החברות פלאפון, למרות שזה השתפר לאחרונה.
    אני לא מהאדישים, אני מתמצא בתכנית שאני נמצא בה, מה התעריפים, והבנתי את העניין של הזיכוי בתמורה לתשלום שיורד מהאשראי שלי כל חודש.בדיעבד הייתי צריך לבקש 12 תשלומים.
    ורציתי לשאול, קצת בלי קשר, אני נמצא כרגע בתכנית של אורנג' כי רכשתי מכשיר לפני שנה וחצי. בכל מקרה, אני כל חודש מגיע לרמת שימוש ואז מקבל החזר בחשבון פלאפון שמאזן את מה שיורד באשראי כל חודש.
    רציתי לדעת אם אני קונה עכשיו מכשיר מחנות פרטית, אני יכול להחזיר לאורנג' את המכשיר הנוכחי ולקבל זיכוי נוסף? או שאני צריך להיכנס לתכנית חדשה ורק אז הם יקבלו את המכשיר הנוכחי שלי?
    (קצת מסורבל, מקווה שהבנת)
    נערך לאחרונה על ידי Soothing; 15-12-2012 בשעה 15:46.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי Soothing צפיה בהודעה
    מצד אחד אתה צודק, הנציגי מכירה רוצים לדפוק מכירות ולקבל בונוסים. מצד שני אני יכול להגיד שנתקלתי בנציג או שניים שממש רצו לעזור לי והיו נחמדים.
    ולמה שכתבת- אתה אומר שכל בנאדם צריך לקרוא את העמוד הראשון- תכלס לכמה מהאנשים יש כוח בכלל לזה? זאת בדיוק המטרה בכל הדפים המלאים בתנאים- שהלקוח פשוט יגיד כן ולא יידע לגמרי על מה הוא חותם וכמה הוא יישלם. צריך להיות ממש מדען מול החברות פלאפון, למרות שזה השתפר לאחרונה.
    אני לא מהאדישים, אני מתמצא בתכנית שאני נמצא בה, מה התעריפים, והבנתי את העניין של הזיכוי בתמורה לתשלום שיורד מהאשראי שלי כל חודש.בדיעבד הייתי צריך לבקש 12 תשלומים.
    ורציתי לשאול, קצת בלי קשר, אני נמצא כרגע בתכנית של אורנג' כי רכשתי מכשיר לפני שנה וחצי. בכל מקרה, אני כל חודש מגיע לרמת שימוש ואז מקבל החזר בחשבון פלאפון שמאזן את מה שיורד באשראי כל חודש.
    רציתי לדעת אם אני קונה עכשיו מכשיר מחנות פרטית, אני יכול להחזיר לאורנג' את המכשיר הנוכחי ולקבל זיכוי נוסף? או שאני צריך להיכנס לתכנית חדשה ורק אז הם יקבלו את המכשיר הנוכחי שלי?
    (קצת מסורבל, מקווה שהבנת)
    בגלל זה אמרתי לקרוא רק את העמוד הראשון. הגיעו המון תלונות לחברות בגלל מה שציינת, ולכן כשכחלון עשה את הרפורמה החברות חויבו לתמצת את תנאי העסקה בעמוד הראשון של ההסכם. רשום שם בצורה הכי מתומצתת ופשוטה שיש את עיקרי העסקה, בלי כוכביות או אותיות קטנות.

לשאלתך,
    אתה לא יכול להחזיר את המכשיר שלך ולקבל עליו זיכוי. זה כמו שתקנה טלויזיה ותפרוס אותה לתשלומים, אתה לא יכול להחזיר אותה ולקבל עליה זיכוי, זה משהו שכבר קנית. אני יודע שספציפית באורנג' יש הטבות מהסוג הזה, אבל זה רק אם רוכשים את המכשיר מהם (טרייד אין, או משהו דומה).
    אתה יכול לקבל זיכוי רק על אחד המכשירים שברשותך. היום, בגלל כל התוכניות החדשות כבר לא מציעים זיכוי על המכשיר, לכן אני לא יודע עד כמה משתלם לך לעבור מסלולים עכשיו כי כל הזיכויים שלך פשוט יתבטלו.
    בלי קשר, גם אם תקנה מכשיר חדש מחנות פרטית, אתה תמשיך לקבל זיכוי מאורנג' על המכשיר שקנית מהם (במידה ולא תשנה את התכונית).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צדק צדק תרדוף.

בגלל זה אמרתי לקרוא רק את העמוד הראשון. הגיעו המון תלונות לחברות בגלל מה שציינת, ולכן כשכחלון עשה את הרפורמה החברות חויבו לתמצת את תנאי העסקה בעמוד הראשון של ההסכם. רשום שם בצורה הכי מתומצתת ופשוטה שיש את עיקרי העסקה, בלי כוכביות או אותיות קטנות.

לשאלתך,
    אתה לא יכול להחזיר את המכשיר שלך ולקבל עליו זיכוי. זה כמו שתקנה טלויזיה ותפרוס אותה לתשלומים, אתה לא יכול להחזיר אותה ולקבל עליה זיכוי, זה משהו שכבר קנית. אני יודע שספציפית באורנג' יש הטבות מהסוג הזה, אבל זה רק אם רוכשים את המכשיר מהם (טרייד אין, או משהו דומה).
    אתה יכול לקבל זיכוי רק על אחד המכשירים שברשותך. היום, בגלל כל התוכניות החדשות כבר לא מציעים זיכוי על המכשיר, לכן אני לא יודע עד כמה משתלם לך לעבור מסלולים עכשיו כי כל הזיכויים שלך פשוט יתבטלו.
    בלי קשר, גם אם תקנה מכשיר חדש מחנות פרטית, אתה תמשיך לקבל זיכוי מאורנג' על המכשיר שקנית מהם (במידה ולא תשנה את התכונית).
    תודה אחי, זה מה שחשבתי.
    עדיף לי בהרבה לקנות מכשיר בזול מחנות פרטית ולא להיכנס לעוד תכנית מעצבנת להרבה זמן.
    אחרי שייגמרו השלוש שנים זיכוי עם המכשיר הנוכחי אני מתכנן לעבור לתכנית פשוטה שתתאים לי.
    נערך לאחרונה על ידי Soothing; 15-12-2012 בשעה 18:08.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

לשאלתך,
    לפני שנקנה לי ה-Xperia Arc כמובן, רציתי לשבת ולקרוא את החוזה, הנציגה אמרה לי שיש לקוחות בתור ואם אני רוצה אמא שלי תחתום ואז אני יכול לשבת בצד ולקרוא, אבל כמובן, אני לא טיפש, מיד עניתי לה בתשובה כזאת: "ואז מה יקרה בדיוק? אני אגלה שעבדתם עליי, אני אפנה אלייך, את תגידי לי ללכת למנהלת, המנהלת תגיד לי להמתין מעט, בינתיים יעברו 5 דקות (שאחריהם אי אפשר לבטל את החוזה) ואני נדפק מכל הכיוונים...

תודה אחי, זה מה שחשבתי.
    עדיף לי בהרבה לקנות מכשיר בזול מחנות פרטית ולא להיכנס לעוד תכנית מעצבנת להרבה זמן.
    אחרי שייגמרו השלוש שנים זיכוי עם המכשיר הנוכחי אני מתכנן לעבור לתכנית פשוטה שתתאים לי.
    אני ממליץ לך לבדוק מה נותנים לך בחבילה של המכשיר (אריזה), יש חנויות עושות לך "סבסוד" של 300 שקל אבל לוקחות לך מהאריזה דברים ששווים הרבה יותר!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צדק צדק תרדוף.

אני ממליץ לך לבדוק מה נותנים לך בחבילה של המכשיר (אריזה), יש חנויות עושות לך "סבסוד" של 300 שקל אבל לוקחות לך מהאריזה דברים ששווים הרבה יותר!
    אתה מתכוון כשקונים מחנות פרטית?
    אני אשים לב לזה.
    בד"כ ממה שראיתי הם כותבים בדיוק מה מקבלים, ויש דברים שאפשר להוסיף כסף ולקבל כמו מגנים, מגני מסך וכדו'..

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

אתה מתכוון כשקונים מחנות פרטית?
    אני אשים לב לזה.
    בד"כ ממה שראיתי הם כותבים בדיוק מה מקבלים, ויש דברים שאפשר להוסיף כסף ולקבל כמו מגנים, מגני מסך וכדו'..
    אוקיי, אז אני אעשה לך סדר.

אתה אמור לקבל את זה:
    מכשיר,
    מגן מסך,
    כבל HDMI,
    כרטיס זיכרון של 8GB,
    מדריכי הפעלה,
    אוזניות סיליקון,
    מטען+כבל USB,
    סוללה.
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Bean; 15-12-2012 בשעה 19:53. סיבה: הוספת פרטים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צדק צדק תרדוף.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Bean צפיה בהודעה
    אוקיי, אז אני אעשה לך סדר.

אתה אמור לקבל את זה:
    מכשיר,
    מגן מסך,
    כבל HDMI,
    כרטיס זיכרון של 8GB,
    מדריכי הפעלה,
    אוזניות סיליקון,
    מטען+כבל USB,
    סוללה.
    אני אמור לקבל את אלה מכל אתר באינטרנט, בערכה עם כל מכשיר סמארטפון, לא משנה איזה רמה הוא וכמה הוא עולה?
    כי בכמה אתרים שראיתי הם מביאים עם הערכה רק את הדברים היותר בסיסיים, ולפעמים מציעים באקסטרה כסף מגן מסך ומגן רגיל. הם גם מציעים כרטיס זיכרון SD בגדלים שונים במחירים שונים בהתאם.
    נערך לאחרונה על ידי Soothing; 17-12-2012 בשעה 20:42.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

אני אמור לקבל את אלה מכל אתר באינטרנט, בערכה עם כל מכשיר סמארטפון, לא משנה איזה רמה הוא וכמה הוא עולה?
    כי בכמה אתרים שראיתי הם מביאים עם הערכה רק את הדברים היותר בסיסיים, ולפעמים מציעים באקסטרה כסף מגן מסך ומגן רגיל. הם גם מציעים כרטיס זיכרון SD בגדלים שונים במחירים שונים בהתאם.
    לפי היבואנית הרשמית, זה מה שאתה אמור לקבל, אלה שמוכרים בזול, עושים עליך פשוט קופה, כל החבילה שאתה צריך לקבל, זה לפי סדר כזה (מספרים אומדניים)
    מכשיר עולה - 1350 ש"ח (בערך)
    כבל HDMI - כ-130 ש"ח.
    כרטיס זיכרון - 50 ש"ח
    מגן מסך - 30 ש"ח

ככה הם מורידים לך כסף, אבל בעצם הם רק מרוויחים על זה, "לנו זה עולה יותר"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ~~Alice~~
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "I Found Myself in Wonderland"

אין על איפון 5 יש לאבא שלי הוא לא מאוכזב!

^^

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AliceInWonderland צפיה בהודעה
    אין על איפון 5 יש לאבא שלי הוא לא מאוכזב!
    אבל הוא יקר ויש מכשירים שטובים ממנו פי 3 והם גם יותר זולים...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect