נכתב במקור על ידי אילריה כי הוא חושב שפשוט מגיע לי באן- פרט, הסבר ונמק בפרטי. דחוף! קיבלת הסבר בפרטי
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי אילריה כי הוא חושב שפשוט מגיע לי באן- פרט, הסבר ונמק בפרטי. דחוף! כי היא מעתיקה מימני משפטים
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי MaoReal קיבלת הסבר בפרטי אוו, סיבה ממש חמודה נכתב במקור על ידי Sex Devil כי היא מעתיקה מימני משפטים כי מה לעשות שהוא צודק
נערך לאחרונה על ידי אילריה; 15-12-2012 בשעה 23:34.
תודו שהוא אדיר אה, דרך אגב- תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה. זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.
נכתב במקור על ידי Sex Devil כי היא מעתיקה מימני משפטים כי אני עד עכשיו צוחק מאתמול ! חחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי אילריה כי מה לעשות שהוא צודק הי התעלמת ממני סתם אבל לא , זכותך .. לא .. את יודעת
נכתב במקור על ידי MaoReal כי אני עד עכשיו צוחק מאתמול ! חחחחחחחחחח הי התעלמת ממני סתם אבל לא , זכותך .. לא .. את יודעת כי הוא אונס חמורים!
נכתב במקור על ידי Sex Devil כי הוא אונס חמורים! כי אתה זה שיש לו הוראות לאונס חמורים בחתימה.
כי בחיים לא ראיתי אותו עם תת ניק אחר.
נכתב במקור על ידי Sex Devil כי הוא אונס חמורים! כי בילבלת אותי עם שקד
נכתב במקור על ידי MaoReal כי בילבלת אותי עם שקד כי עוד מאתמול הוא מנסה להביס אותי..
נכתב במקור על ידי אילריה כי עוד מאתמול הוא מנסה להביס אותי.. כי את טועה
נכתב במקור על ידי MaoReal כי את טועה כי הוא חושב שאני טועה
כי היא חושבת שהחתימה שלה אדירה.
נכתב במקור על ידי .Dor. כי היא חושבת שהחתימה שלה אדירה. כי הוא לוקח את הדברים שאמרתי ומעוותת אותם. זה לא החתימה אדירה, אלא מי שבחתימה. ללהרבה אנשים יש אותו.
כי היא חושבת שמי שבחתימה שלה אדיר.
נכתב במקור על ידי .Dor. כי היא חושבת שמי שבחתימה שלה אדיר. ומה, הוא לא אדיר?
חוקי הפורום