קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] מצב מסובך
    על ידי משתמש אנונימי בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-03-2011, 15:43
  2. [בעיה]מצב מסובך
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-09-2009, 17:08
  3. המ..תמיד בסוף אני יוצא החרא..*אזהרה - מצב מסובך וארוך לפניך!*
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-02-2008, 10:27
  4. [שאלה]יש מצב שתאפסו
    על ידי Fabio בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 19:08
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מצב מסובך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ברירת מחדל מצב מסובך

אז ככה אני בן 15 , אף פעם לא הייתה לי חברה ואף פעם לא התנשקתי...
    קודם כל אני לא מכוער או משהו אני לדעתי ניראה דיי טוב וגם בנות לפעמים אומרות לי שאני חתיך ואני גם משקיע בעצמי (לא מוזנח שם דאורדורנט בושם קיצר אתם כבר מבינים.) וכו'....
    לדעתי הפאק היחיד בי הוא שאני קצת נמוך (1.64 קצת פחות מהממוצע אבל לא מרגישים הבדל ענקי ביני לבין אחרים ממוצעים (הממוצע בערך 1.68)

אני לא גר בעיר אז ככה שבנות בגיל שלי אין שם...

בביצפר אני לא נחשב "מקובל" אבל אני גם לא חנון בסה"כ יש לי הרבה חברים (גם מקובלים) יש לי כמה ידידות (שרואות אותי בתור ידיד ולא יותר וזאת הבאסה) רוב הידידות שלי הן מהכיתה שלי ואני כמעט ולא בקשר עם בנות מכיתות אחרות)
    אני גם דיי חצוף לבנות בקטע הטוב כאילו לא מתבייש לענות להם ולעקוץ אותם ולצחוק איתם וזה..
    שנה שעברה מישהי רצתה אותי אבל היא הייתה מכוערת כזה אז לא רציתי...

עכשיו שקיבלתם עליי קצת רקע השאלה שלי היא מה אני עושה לא נכון איפה אני טועה שאין לי חברה , או לפחות לא אף פעם לא התנשקתי , אני כבר מתחיל לחשוב שאני יישאר בתול לנצח מה יש לי לעשות ..?

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קודם כל אתה בן 15, זה לא נורא.
    אתה יכול לגרום לידידות שלך לשדך לך מישהי, וככה תכיר בנות משאר בית הספר.
    אני מציע לך להתחיל לחשוב איך היית רוצה להתנהג לבחורות (לא בקטע מגעיל, אלא איך ה"אני המושלם" שלך היה ממתנהג)- ולהתנהג ככה, גם אם קשה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -anonymos- צפיה בהודעה
    אז ככה אני בן 15 , אף פעם לא הייתה לי חברה ואף פעם לא התנשקתי...
    קודם כל אני לא מכוער או משהו אני לדעתי ניראה דיי טוב וגם בנות לפעמים אומרות לי שאני חתיך ואני גם משקיע בעצמי (לא מוזנח שם דאורדורנט בושם קיצר אתם כבר מבינים.) וכו'....
    לדעתי הפאק היחיד בי הוא שאני קצת נמוך (1.64 קצת פחות מהממוצע אבל לא מרגישים הבדל ענקי ביני לבין אחרים ממוצעים (הממוצע בערך 1.68)

אני לא גר בעיר אז ככה שבנות בגיל שלי אין שם...

בביצפר אני לא נחשב "מקובל" אבל אני גם לא חנון בסה"כ יש לי הרבה חברים (גם מקובלים) יש לי כמה ידידות (שרואות אותי בתור ידיד ולא יותר וזאת הבאסה) רוב הידידות שלי הן מהכיתה שלי ואני כמעט ולא בקשר עם בנות מכיתות אחרות)
    אני גם דיי חצוף לבנות בקטע הטוב כאילו לא מתבייש לענות להם ולעקוץ אותם ולצחוק איתם וזה..
    שנה שעברה מישהי רצתה אותי אבל היא הייתה מכוערת כזה אז לא רציתי...

עכשיו שקיבלתם עליי קצת רקע השאלה שלי היא מה אני עושה לא נכון איפה אני טועה שאין לי חברה , או לפחות לא אף פעם לא התנשקתי , אני כבר מתחיל לחשוב שאני יישאר בתול לנצח מה יש לי לעשות ..?
    אתה לוקח איתך את החבר הכי טוב שלך , זה שאתה מחובר אליו כמו אח - אחד שיודע עליך הכל , שאתם זורמים ביחד הכי טוב.
    אתה או הוא ( לא משנה מי ) קובעים להיפגש עם ידידות - הכי טוב הוא להיפגש עם 2 בחורות ככה יש מצב לצב

בקיצר בפגישה תנסה להזרים , לדבר , להכיר ... בהתחלה סתם תזרוק כל מה שיש לך , מה שעולה בראש - חוץ מלנפח לעצמך את האגו יותר מדי כי אז יקלטו שאתה סתם חאפר.
    בוא נגיד ויצאתם עם 2 ידידות וחבר שלך זרום עם מישהי .. אז פעם הבאה שאתם יוצאים הוא מדבר עם ההיא שהוא זרם ואומר לה להביא חברה בשבילך , מבין ?!

וככה גם פעם הבאה .. אחד זורם ואז הוא מביא לחבר מישהי באמצעות זאת שהוא זרם איתה.

תשבו על נרגילה , שתייה בסבבה .. אל תצאו למועדונים , פאבים וכל השטויות האלה כי אתם יכולים לראות ידידים, אקסים ואנשים שהבנות מכירות וזה יכול לבאס.
    תמיד תשבו בסבבה שלכם , באיזה מקום נחמד , שקט.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמה דברים:
    הפעם הראשונה שאני התנשקתי זה היה בגיל 18, והפעם הראשונה זיינתי גם בגיל 18 (אם אותה אחת), אז צא מהסרט שלהיות בן 15 בתול שפתיים זה ביג דיל. אל תשים זין על מה אחרים חושבים.
    חוץ מזה כשהגעתי לגיל 17 בערך והתחלתי קצת להבין שזה לא באמת כזה נורא שאני עדיין לא מזיין, הייתי גם צוחק על עצמי ומדבר על זה בכיף. אף פעם זה לא היה לי לחוץ

זכור משפט זה: "אישה תשכב עם גבר שלא עושה עניין מלשכב איתה".

לגבי המראה- תמיד יש מקום לשיפור. תמיד! אז תסתכל על עצמך במראה, תחייך, תזכר במשהו מצחיק שקרה לך או סוטיאציה שהצחקת מלא אנשים וחייכת חיוך אמיתי, תחייך חיוך רציני, ואז תסתכל על הגוף שלך ובכלל על המראה הכללי ותגיד לעצמך בכנות מה אתה לא אוהב במה שאתה רואה ומה אתה רוצה לשנות.
    אם אתה רזה \שמן מידי, כנס לחדר כושר או שתעסוק בכל סוג של ספורט באופן רציני. אם אתה אוהב לשחק כדורגל, אל תזניח את זה..כנס לספורט הזה בכל הכח ותתחיל להשקיע בעצמך. ברגע שאתה משקיע בעצמך (בעצמך הכוונה להשקיע בתחביב שגם משפיע עלייך באופן עקיף) זה משפיע עליך בצורה חיצונית ואז נשים ימשכו אליך.

-לגבי הגובה- מה הגובה של אבא שלך ומה של אמא שלך? אם יש לך אחים או אחיות גדולים אז ככה תדע אם יש לך עוד לאן לגבוה או שזה הולך להיות הגובה שלך. בכל מקרה, עד גיל 18 (אם אני לא טועה) אתה עדיין גודל, אז אתה עדיין יכול להשאר שמח, יש לך עוד לאן לגדול, ואם תתמיד בפעילות גופנית אז יש סיכוי אפילו לגבוה בצורה דרסטית ומהירה.

- בקשר לעיר - יש לי חברים טובים (זוג) שהגבר גר בחיפה וחברה שלו גרה בקרית גת (דרום, ליד באר שבע) מה תגיד על זה?

- בקשר לידידות. ידידות זה דבר מבורך כל עוד אתה יודע איפה אתה עומד ביחס לידידות שלך ומה אתה רוצה מהן. אם אין לך שליטה על המערכת יחסים שלך עם ידידה שלך, זה גרוע. אבל אם יש לך ידידה כוסית שבאמת כיף לך איתה, אל תהרוס את הידידות, להפך...תיהיה החבר הכי טוב שלה וככה אתה יכול לגרום לה לשדך בינך לבין חברות כוסיות אחרות שלה.

כדי שלא תהפוך כל בחורה לידידה אתה צריך להבדיל את עצמך משאר הידידים שלה. אני לא מתכוון להרחיב יותר כי (http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=895790) כבר עשיתי על זה מאמר, אתה מוזמן לקרוא.
    אצלי, כל בחורה שאני מתחיל איתה קשר וזאת בחורה שווה ולא סתם עוד אחת לפייסבוק, אני עושה איתה מהלכים שונים לגמרי משאר הבחורות.
    איזה? אני מחבק אותה בגב התחתון, מסדר לך השיער מאחורי האוזן, אומר לה שיש לה ריח טוב...והכי חשוב- מנשק אותה.

-בקשר לחצוף...מצויין. חוצפה זה דבר טוב אבל צריך להיזהר עם זה. אל תיהיה חצוף מידי ותדע לשחק ברמות של זה...אם ידידה שלך מתכופפת להרים משהו, שלא תעיז לתת לה כאפה בתחת, כי זה לא לעניין...אבל אם בחורה עושה לך "שמע..איזה חום..." אז אתה יכול בכיף לענות "עד כדי כך אני משפיע עלייך..? "

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect