קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 70 טריקים לקיצורי דרך במחשב
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 02:12
  2. [מדריך]טריקים לצ'אט של נענע
    על ידי BlackCrow בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 22-06-2007, 06:28
  3. [טריקים]70 טריקים לאינטרנט, מומלץ
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 74
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 11:26
  4. [טריקים]כמה טריקים לאינטרנט...
    על ידי Anad בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 75
    הודעה אחרונה: 09-03-2007, 15:57
  5. כמה טריקים ותוכנות לאינטרנט... כנסו כנסו
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 13-01-2007, 23:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

טריקים וצעדים :)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל טריקים וצעדים :)

שלום,
    חשבתי על דיון שיכול להיות מעניין, מצחיק וממששששש תורם..אחושרמוטה תורם
    אז ככה, כל אחד מנסה להזכר בסיטואציה שהייתה לו עם בחורה הוא עשה לה איזה שהוא צעד שהוא שלף מהשרוול שגרם לבחורה בעצם להתחרמן או להכנס לאטרף או פשוט לעצום את העיניים בחצי עין כזה של עונג של כמה שניות...(If you know wha' I mean..)

כמה משלי:
    צ
    עד שלי שאני מאד אוהב לעשות- בזמן שאני יושב ליד בחורה על ספה או ספסל, בזמן שמדברים לדפוק יציאה "שמעי הבושם שלך מסמם אותי לגמרי..", ואז להתקרב עם האף לכיוון הצוואר שלה ולשים את היד על הלחי השנייה (יענו לתפוס קונטרה) להסניף לה תצוואר בזמן שאתה עושה תצעד להגיד "מה שמת?".
    הדברים האלה גורמים למתח מיני בערמות. עצם זה שזה נראה לך כאילו שאתה הולך לנשיקה, זה נראה גם לה כאילו שאתה הולך לנשיקה וזה מעורר אצלה דברים.

עוד צעד- כשאני במסיבה ואני לא שומע בחורה, אני לא עוקף את הפנים של הבחורה ומתקרב לאוזן שלה לדבר, אני מתקרב עם הפנים שלי לכיוון הפנים שלה (אשכרה כמו נשיקה) ואז בשנייה האחרונה שובר חזק ימינה ומדבר איתה. בדרך כלל שאני עושה את זה ואז אני מתרחק קצת כדי לראות מה ההבעת פנים שלה לגבי מה שאמרתי, היא מסתכלת לי על השפתיים וקצת "נתרעת" מהצעד שעשיתי. זה עושה לה משהו.
    שני אלה פשוט לקחתי מהודעה אחרת.

- להתלבש עם שתי השפתיים (עליונה ותחתונה) על השפה התחתונה של הבחורה ולמצוץ לה אותה..יש בנות שמאד התלהבו מזה, ויש כאלו שאפילו אוהבות שמוסיפים קצת נשיכות.

-למצוץ את הלשון של הבחורה בצרפתית. זהירות, לפעמים זה קצת מגעיל..לא להקיא.

-נשיקה בצוואר עם נשיכות עדינות.

-צעד שלי להכניס את הבחורה למוד של חירמונים - בזמן צרפתית, כשאני מלטף את הפנים שלה, להוריד את היד עם שתי אצבעות בעדינות על הצוואר ולאט לאט להגיע למחשוף וללטף את האיזור בין השדיים של הבחורה. אצלי זה טרן און מפחיידדדד.

-גירודים\ להחליק את האצבעות עם הציפורים על החלק הפנימי של הירך של הבחורה, לאט לאט להגיע לאיזור היותר אינטימי.

- יש בנות שאוהבות כאפות בתחת ויש כאלה שלא. הצעד שלי לדעת הן אוהבות או לא הוא כזה- כשהיא שוכבת מעלייך עם רגליים מקופלות, להחליק את הידיים על הגב שלה ולהגיע לתחת ואז פשוט לתפוס לה את התחת בעדינות ואז להגיע לרמה שאתה תופס לה את התחת בכחחח אשכרה תופס..ואז אפשר להגיד "סליחה מאמי..פשוט התחת שלך מממששש עושה לי את זה.." ואם היא תזרום או תגיד "דווקא זה ממש כיף.." אז אפשר לעבור הלאה

- להראות לבחורה שיש לך כח בידיים. - צעד שאני אוהב לעשות כדי ללטף לעצמי את אגו - אם הבחורה שוכבת בצורה שלא נוחה לך על המיטה או עליך, פשוט להרים לה את שתי הרגליים, להשתמש בכח ולהרים אותה. בדרך כלל שאני עושה את זה הבחורה צוחקת ועושה לי משו כמו "פששש..החדר כושר עוזר לך אה?"

- עוד צעד שיש נשים שאוהבות- נשים לפעמים אוהבות שהגבר מראה על כוחניות ושליטה. אני אוהב פשוט לקחת את שתי הידיים של הבחורה מעל לראש ולתפוס לה את שתי הידיים עם יד אחת ואז לבצע בה את זממי

עריכה: לא יאמן אבל הצלחתי לחשוב על עוד צעדים שעשיתי פעם..
    - צעד שגורם למשיכה- כשהבחורה יושבת עלייך ומתסכלת עלייך (ועדיין לא התנשקתם), להעביר ככה 2 אצבעות מעל האוזן של הבחורה כאילו לסדר לה את השיער מעבר לאוזן בזמן שאתם קרובים אחד לשני ויש תחושה וצורך לנשיקה.

-צעד שאפשר לעשות אחרי שהתנשקתם- ללכת כאילו לנשיקה ואז בשנייה האחרונה לעצור כשהשפתיים כבר פתוחות, לקחת סנטימטר או שניים אחורה, להסתכל לה על השפתיים, לחייך, להסתכל לה בעיניים ולהגיד "כמה שאת יפה.. ", מהנסיון שלי זה פשוט ממיס...

זהו, זה בנתיים הצעדים שלי..
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 17-12-2012 בשעה 15:18.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תלוי בסיטואציה (יש הרבה בנות שזה לא יעבוד איתן כי הן פשוט ינשקו בקטע כזה), אבל אני אוהב לעשות משהו מזה מחרמןן... כשאתה בא לנשיקה, היא כבר עוצמת עיניים, השפתיים שלכם נוגעות... ואתה לא מנשק. אתה רק מעביר לה את השפתיים שלך על שלה (אני לא מצליח לתאר טוב כל כך, סורי), אבל לא באמת מנשק... כעבור כמה שניות אתה כבר שומע את הנשימות העמוקות האלה של שניכם ואתה מתחרמן מזה שהיא חרמנית ואתה מנשק באמת.
    זה כמו פורפליי לפני הנשיקה, שמוסיף מתח ענק לנשיקה וחשק... סטייל "מגיע לבאר ולא שותה".

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מכיר אחי
    בדרך כלל אני אוהב פשוט לעשות משחקי אגו עם הבחורה..פשוט לשחק משחק של אסור לנשק עד שמישהו נשבר ראשון, אז כל הזמן הזה פשוט נמצאים אחד קרוב לשני בצורה מפחייידדדההה ששתי השפתיים קרובות אחד לשני אבל לא מתנשקים..זה פשוט מטמטם חחחח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

האא נזכרתי בעוד משהו כשקראתי את הקטע של הבושם... אני עושה אותו דבר רק עם בד של החולצה (או המכנסיים אבל פחות), כשאתה אומר איזה בד נעים, ומלטף אותו בקצה החולצה כזה... ותוך כדי מעביר לה ליטוף בבטן (מתחת לחולצה, כמובן כשאתם במצב אינטימי) עם חיוך...
    בואנה איך קשה להסביר את הדברים האלה.

דיון מעולה (:

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

50 צפיות ורק טום עונה? נו בחייאת אנשים..כיף לקרוא ומהניסיון של אחרים אבל תשתפו גם אתם!

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

היה לי ולאקסית שלי משחק, בעיקר שהייתי שיכור והיה לי בעיה...
    היא הייתה צריכה לחרמן אותי עד שיעמוד לי (על האמצעים כשרים). אשכרה עשינו מזה "תחרות" עם שיאים יעני היא הייתה צריכה לשבור תשיא של עצמה מהפעמים הקודמות.

אני מדמיין אותה עושה את זה לכובע אקראי, מיד כל השיאים שלה נשברים. זה אשכרה צ'יטינג.

עוד משהו שאהבתי לעשות זה לשקר למישי שאין לי קונדום (לפני אני מברר שאנחנו נמצאים במקום מרוחק בשעה שהכל סגור ואי אפשר לקנות ושלה אין קונדומים).
    מחרמן אותה עד שימאס לי תוך כדי שאני מזכיר לה את הבאסה שאין קונדום ואז בשלב שנמאס לי להתעלל בה שולף אותו ומקבל הרבה צעקות ומכות על זה.

יש עוד אבל אני חייב לעוף כרגע

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    היה לי ולאקסית שלי משחק, בעיקר שהייתי שיכור והיה לי בעיה...
    היא הייתה צריכה לחרמן אותי עד שיעמוד לי (על האמצעים כשרים). אשכרה עשינו מזה "תחרות" עם שיאים יעני היא הייתה צריכה לשבור תשיא של עצמה מהפעמים הקודמות.
    חחח אהבתי אחי..אבל לא ממש הבנתי איך היא הייתה מצליחה.
    האמת שגם לי לפעמים יש בעיה להעמיד את השלומו שלי כשאני מסטול ברמות..אני ישמח לשמוע אם יש לך כמה טיפים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחח אהבתי אחי..אבל לא ממש הבנתי איך היא הייתה מצליחה.
    האמת שגם לי לפעמים יש בעיה להעמיד את השלומו שלי כשאני מסטול ברמות..אני ישמח לשמוע אם יש לך כמה טיפים.
    הוא מתכוון, ממה שאני מבין, שהבחורה צריכה לעשות כל מיני דברים כמו לרקוד עליו, לדבר איתו מלוכלך או כל דבר אחר שיחרמן אותו כדי לגרום לזין שלו לזנק כמה שיותר מהר.
    אני זוכר שכשהייתי בנאפה והיינו בFANTAZY BOAT הייתה תחרות כזו, הבחורות התחרו מי תעמיד לגבר שלה את הזין הכי הרבה, והייתה בחורה שקיבלה את תפקיד ה- "Cock checker", ולגבר שעמד הכי הרבה הזין הבחורה שאיתו ניצחה.

יש לי חור בהשכלה אה... מה זה הFANTASY BOAT הזה? חחח מה יש שם אשכרה פורנו שאנשים עושים בלייב? או שזה סתם זונות שמשלמים להם על זה חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    יש לי חור בהשכלה אה... מה זה הFANTASY BOAT הזה? חחח מה יש שם אשכרה פורנו שאנשים עושים בלייב? או שזה סתם זונות שמשלמים להם על זה חחחח
    יש כל מיני משחקים כאלה
    במאליה אני זוכר היה גם משהו כזה
    אבל אם דיברת על פורנו הבנתי מחברים שבמגאלוף מצצו במועדון עצמו לא שירותים ולא כלום

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    במקום לבלבל תמח...אולי תיתן פה איזה צעד שלך מהניסיון שלך

אממ זה קצת קשה לי תאמת לחשוב על משו כזה...יש דוגמאות אבל הן מפגרות וידועות מראש... גרמתי לבחורה לגמור תוך איזה 5 דקות בערך אבל זה כי הכנסתי לה אצבעות (ולפני זה אותה פעולה התחילה גם בתוך המועדון) חחח אבל זה לא נחשב ממש טריק או צעד... רוב הפעמים שפשוט נישקתי בנות הן התחרפנו מזה והתחילו לבלוע אותי אחת גם אהבה לנשוך לי את השפה התחתונה... בכללי נראה לי שאין לי בעיה לחרמן בחורות אבל מה שכן לא עשיתי את זה באיזה דרכים מיוחדות ולא עולה לי משהו פיקנטי כל כך לראש חח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

האמת האשכול נשמע לי קצת מפגר , כל בחורה והנקודות הרגישות שלה , הדברים שהיא אוהבת.
    אחת אוהבת שמקללים אותה ומתנהגים אליה כמו לזונה , השנייה אוהבת שמלטפים אותה , מנשקים ומחבקים אותה - אי אפשר להכליל.

הקטע הוא לא להשתמש בטריקים שיהיה בא לה עליך - הקטע הוא להגיד לה " בחיים לא אזיין אותך" ושהיא תוכיח לך שאתה כן תזיין אותה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    האמת האשכול נשמע לי קצת מפגר , כל בחורה והנקודות הרגישות שלה , הדברים שהיא אוהבת.
    אחת אוהבת שמקללים אותה ומתנהגים אליה כמו לזונה , השנייה אוהבת שמלטפים אותה , מנשקים ומחבקים אותה - אי אפשר להכליל.

הקטע הוא לא להשתמש בטריקים שיהיה בא לה עליך - הקטע הוא להגיד לה " בחיים לא אזיין אותך" ושהיא תוכיח לך שאתה כן תזיין אותה.
    - נכון, כל בחורה אוהבת משהו אחר, בגלל זה צריך שיהיו לך המון אופציות, כלים, וטריקים לשלוף מהשרוול במידה והיא תשלול טריק ששלפת. ככה שתמיד תוכל לנסות לעשות לבחורה שלך משהו שיטריף אותה...

הרעיון הוא שכל אחד יתן צעד שהוא עשה פעם על בחורה, במיטה, או לא, אפילו צעד שבריקוד שגרם לבחורה להתחרמן או לחשוב עליו בצורה שונה ממקודם..בלי קשר לאם זה עושה את זה לכולן או לא, בכל מקרה, זה הבחירה שלנו ושלך אם לקחת את הטריקים אליך או סתם פשוט לקרוא ולזרוק לפח.

-לא הבנתי מה הקטע בלהגיד לה "בחיים אני לא יזיין אותך" ושהיא תוכיח שכן...אתה יכול להראות לה שלא באלך עלייה באותו הרגע ואז לראות אותה בכל מיני תנוחות מנסה לשגע אותך..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחח אלה שלא מראים שבא להם להיות עם מישהי הם אלה שלוקח להם הרבה זמן להיות איתה... מי שלא מראה בשלב מסויים שהוא רוצה את הבחורה, סתם משחק משחקים שלא צריך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect