נכתב במקור על ידי PureToxic לא פרסי המצחיק של הפורום תאחלס כן
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil תאחלס כן אתה אוכל גונדי?גם אני..אורז זה הדאבסט שלנו אה
נכתב במקור על ידי ShaharCohenTC חחחח השנאה שלך הגאווה שלנו ואל תדאג אני לא מהאוהדים שצועקים בשער 5 שואה למכבי..ציוני בנשמתי אבל ביתר הכי אחי!! אתה יכול לחזור מאיפה שצצת או שאתה יכול להישאר
נכתב במקור על ידי dOrBh אבל ביתר הכי אחי!! אתה יכול לחזור מאיפה שצצת או שאתה יכול להישאר חחחח תאמינו לי אתם..
נכתב במקור על ידי ShaharCohenTC חחחח תאמינו לי אתם.. בן כמה אתה? ופירקנו לכם תצורה
נכתב במקור על ידי eriK וואו ותק של בעלים ממש! כן אה 2010 פזם אתה מ2004 ואוו זה באמת וואו. ולא התנגד להיות בעלים כן ?
נכתב במקור על ידי ShaharCohenTC כן אה 2010 פזם אתה מ2004 ואוו זה באמת וואו. ולא התנגד להיות בעלים כן ? תהיה בשקט צעיר!
נכתב במקור על ידי dOrBh בן כמה אתה? ופירקנו לכם תצורה עוד מעט 17 ומי מקום ראשון גבר?
נכתב במקור על ידי Mr. Bean תהיה בשקט צעיר! חחחחחחח אתה לא הכי פזמניק.. אתה קרוב לוותק שלי
נכתב במקור על ידי ShaharCohenTC עוד מעט 17 ומי מקום ראשון גבר? להזכיר לך שביתר לא במצב טוב בשנים האחרונות? אחרת היינו פותחים אתכם
נכתב במקור על ידי ShaharCohenTC אתה אוכל גונדי?גם אני..אורז זה הדאבסט שלנו אה חורשט
נכתב במקור על ידי dOrBh להזכיר לך שביתר לא במצב טוב בשנים האחרונות? אחרת היינו פותחים אתכם עוד תירוצים ושלל חירטוטים? נכתב במקור על ידי gal.dahan חורשט אני פרסי ולא שמעתי על חורטש מה זה בדיוק?
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 18-12-2012 בשעה 18:07.
נכתב במקור על ידי ShaharCohenTC עוד תירוצים ושלל חירטוטים? אני פרסי ולא שמעתי על חורטש מה זה בדיוק? אל תעשה יותר דאבלים וזה לא תירוצים בגלל שאין כסף מוכרים שחקנים ואז אין הרבה שחקנים טובים
נכתב במקור על ידי dOrBh אל תעשה יותר דאבלים וזה לא תירוצים בגלל שאין כסף מוכרים שחקנים ואז אין הרבה שחקנים טובים אז בנתיים תשבו בשקט בקוח שלכם ותנו לאדומים לקחת תצלחת
נכתב במקור על ידי ShaharCohenTC עוד מעט 17 ומי מקום ראשון גבר? תכלס זה שעם יכולת כזו גועלית בכמה מחזורים האחרונים אתם מקום ראשון , רק מראה כמה גרועה הליגה שלנו
Welcome back Carvajal ♥
חוקי הפורום