קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לsunz ולכל מי שלא התגייס לצה"ל
    על ידי Boom Shankar בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-06-2008, 16:18
  2. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 00:12
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 71

[שאלה] שאלה ל-DashBerlin[טיילר(?)] ולכל הדוגלים בהשקפתו .

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ברירת מחדל [שאלה] שאלה ל-DashBerlin[טיילר(?)] ולכל הדוגלים בהשקפתו .

לא יודע למה , משהו בך משך אותי חזק ! אתה נשמע משכנע ובא לי לנסות .
    בוא נדבר תאכלס - אני בן 17 נמוך מצב חברתי סביר (מדבר על חברים בקושי בנות) מראה סבבה ,
    בתול .

מה אתה ממליץ לנער בגילי לעשות (כמובן דברים ריאליסטים , לא כמו לטוס לאל.אי ולעשות ניתוח פלסטי) ?

ד"א את 'תחום הפיתוי' וכל מה שכלול בו - מושגים וכל השטויות ידעתי (הכל בתיאוריה אבל זה לא משנה עכשיו) . עכשיו אני רוצה לנסות משהו חדש .
    מה שאני רוצה להגיד פה שכולם יכולים לענות אבל לא מה שאני כבר מכיר , אלא מה שטיילר הביא לפה .

עוד שאלה קטנה שמופנה ל-DashBerlin, קצת אישי אבל אני רוצה לדעת - כשהיית נער בתיכון , איך היית מתאר את עצמך .?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

התיכון היו השנים הכי טובות בחיים שלי האמת עד עכשיו וכנראה ככה זה ישאר עד שאגיע להישגים גדולים באמת, אני עד עכשיו רוצה לחזור לתקופה הזאת שתבין כמה שהיה טוב חח אבל בגדול החרא שלי היה בחטיבה כי עברתי עיר.

הייתי מתאר את עצמי בתור אחד שמסתובב בסנטר עזריאלי עם ידידות (2007 המאוחרות-2009), יוצא לTLV והיינו שותים לפני זה באיזה גינה קבוצה מאוד מאוד מאוד גדולה של אנשים, מולטיליין ועוד מקומות עם הפקות טובות שהיו לנוער בזמנו. פעם היה תקופה אחרת לגמרי בעולם המסיבות לעומת מה שהיה שנה חצי שנה לפני שעזבתי, שיכור כל פאקינג סופש אם לא כל יום. התיכון היה מדהים. מי שהיה יוצא למקומות שאני הייתי יוצא ועם אנשים בסגנון שהייתי יוצא היה יודע שלהביא בנות זה היה שגרה, לא משהו שנחשב "וואו" כמו למשל במעגלים חברתיים של אנשים רגילים או חנונים. בגדול נכנסתי לכל העולם הזה בגלל קשרים לאיזה מפיק מסיבות אז אפשר לקרוא לזה מזל אבל זה קרה וזה העיקר.מה גם שעם כל החיים הפרועים שהיו לי איכשהו קיבלתי תעודת בגרות תעודת בגרות לא רעה בכלל חח

חטיבה לעומת זאת...היה זבל. אבל תכלס זה לא היה בשליטתי כ''כ...חברים מהיסודי לא היו לי כי עברתי עיר והם נשארו איפה בשכונה שגדלנו. ולהתחיל חטיבה מ0 זה לא מעשה קל חחח בייחוד בלי הידע מה לעשות ואיך. לא באמת הייתי איזה גיימר חנון אבל גם לא הייתי אחד שחי כמו שחייתי בתיכון. תכלס ידעתי שזה תקופה זמנית ושאלה לא החיים שאני צריך לחיות, אז באמצע כיתה ט' ככה התחלתי להשתנות, לשמוע מוזיקה טובה, להתעניין בחיי לילה, משקאות (הייתי ברמן אפילו אחרי התיכון), לעשות תספורות יפות, להתלבש בצורה יפה ולא כמו איזה ישראלי ממוצע, עד אז לא הייתי עושה את כל זה ואמרתי לעצמי שבתיכון אני מאמץ דמות אחרת לגמרי. אני לא אהיה עצמי. ותנחשו מה? זה עבד!!! אבל זה עובד רק כשאתה הדמות הזאת חיצונית.

לטוס לLA זה מאוד ריאליסטי אבל זה מטרה לטווח קצת יותר ארוך כי צריך כסף והרבה. איך עשיתי כסף אתם תשאלו? לא יכול לענות על זה, אני רק אגיד שזה היה קשור בעקיפין לחיים שלי בתיכון. ולא, זה לא יחצן או מפיק כי אף פעם לא הייתי כזה ולא שאפתי להיות.

עכשיו אני השתניתי אבל לא יותר מדי, אני חי סגנון חיים בריא יותר ובקושי יוצא למסיבות, מתאמן ומתאמן חזק לא כמו השחיפים שרוצים קוביות חח וכמובן אוכל בהתאם (האוכל זול בארה''ב אז אני מרשה לעצמי להתחרע, אם אני אגיד לכם תמחירים אתם פשוט לא תאמינו חח) הפסקתי לשתות אלכוהול כי תכלס זה זבל, יש תחליפים טובים יותר וזולים יותר כשיש קבוצה שמעוניינת בכך חח

בכל מקרה מה שהייתי ממליץ לך, זה ככה:

תעשה את מה שאני עשיתי (בגדים, לבוש, בושם, שיזוף, IMAGE כללי של "דמות" שהיית רוצה להיות) ותתחיל להתאמן זה תמיד טוב, אני רק מתחיל אבל בכ''ז הייתי ממליץ לך על SS עם דיאטה טובה (אם אתה שחיף) לי אישית זה עוזר ואני רואה תוצאות ותוצאות טובות. אם אתה שמן אז וואלה לאדע אף פעם לא הייתי אחד חח

אל תגיד לאף אחד במציאות לפחות שאתה מתאמן או קונה בגדים או משתזף או וואטאבר, תסתיר הכל מכולם ותכניס לעצמך מיינדסט של "אני לא הולך לגעת בבחורה 5-10 שנים גם ככה, אז נהפוך את עצמי לאלוהים". לא רק שיקרה ההפך, אלא גם אתה תמצא את עצמך במקומות שלא חשבת שתהיה. כשכולם עסוקים בלרדוף אחרי בחורות ולהשתכר עם 10 בנים במסיבה מעפנה, you are creating a MONSTER. אתה תהפוך לאלוהים, הם ישארו תתי אדם. שעסוקים בלרדוף אחרי ממוצעות ולהשתכר בחבורות של בנים. אתה, תהיה ההפך הגמור.

אני גרוע עם בנות, תמיד הייתי ותמיד אהיה. הפילוסופיה שלי היא תשיג דבר כזה או אחר שאין לאף גבר אחר בסביבה ותגרום לנשים לרדוף אחריך. אף פעם אל תשפיל את עצמך ואל תרדוף או אל תגרום לאף ממוצעת לשחק בך. תשחק בבחורות, תעשה מה שבא לך, צא החוצה תבנה את עצמך תשיג בחורות, אל תקח אף אחת ברצינות כי יש טובות יותר. כי ככה זה צריך להיות, ככה אתה באמת "חי" ולא מתקיים כמו איזה אובייקט, אנחנו הולכים למות בקרוב מאוד או לפחות אני אז שכל העולם יתפוצץ.

ואל תקשיב לאף אחד, מי שמנסה להוריד לך מוטיבציה או להוריד אותך למטה הוא לא חבר ולא כלום בשבילך, כולם יודעים את המשפט haters gonna hate, הם לא הגיעו לכלום בחיים ומנסים להוריד את אלה שכן, לפני שטסתי לארה''ב אתה יודע כמה קנאים ניסו להוריד אותי מזה?? אתה יודע כמה דברים הזויים ותלושים מהמציאות שמעתי? ובפועל כשאתה עושה את זה אתה מגלה שישך אופציות שלא היו לך לפני HATERS GONNA HATE BUT I'l be fucking models while they sit and masturbate. כשתגשים את עצמך תבוא לכל מי שניסה להוריד אותך עם בחורה שווה ותעשה לו פרצוף של U mirin ? עשיתי את זה לכאל מהחטיבה שראיתי במסיבות כשהייתי נכנס חינם בלי סלקציה והם היו רואים אותי והיו אכולים מקנאה, אין הרגשה טובה יותר מזה. הקנאים וההייטרים הם הסיבה למה אני בתכלס ממשיך לעשות את מה שאני עושה, הם הדלק הכי חזק להצלחה שלי.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-12-2012 בשעה 20:33.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קצת קיצוני, למה להפסיק לשתות, למה לא לצאת למסיבות? זה מהדברים שכיף לעשות בסופשבוע עם החבר'ה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    קצת קיצוני, למה להפסיק לשתות, למה לא לצאת למסיבות? זה מהדברים שכיף לעשות בסופשבוע עם החבר'ה.
    יש דברים טובים יותר מאלכוהול. כמו שאמרתי, תחליפים כאלה ואחרים. הרבה יותר בריא ואני נהנה מזה הרבה יותר. והרבה פחות מסוכן בלי תופעות לוואי.
    אני מעדיף לצאת להופעות גדולות ורציניות (ופה לא חסר כאלה) ולקחת משהו אחר ולהנות באמת, מאשר להיות שיכור כל סופש. זה נמאס מהר. מאוד מהר.
    וברגיל לעשן בבית של מישהו עם עוד אנשים ולאכול המון בגלל העישון, אני צריך לאכול הרבה ככה שזה בא לי בטוב.

ואני מדבר בתור שתיין הארדקור שהיה מפרק 2 בקבוקי טקילה עם עוד 2 חברים לבד. אפילו במסיבות בית פה כולם נכנסו לשוק שראו איך אני שותה חח
    כשאתה יכול לשתות ככה אתה לא מרגיש את אותו האפקט שאתה מרגיש כשבפעם הראשונה ניסית וודקה רדבול באיזה ישיבה והרגשת מינימום מלך העולם. ההרגשה הזאת גם ככה לא תחזור, אז למה לטרוח?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-12-2012 בשעה 20:48.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אולי כשאגיע לגיל שלך נדבר, כרגע אלכוהול זה הדבר היחיד שיכול לתת לי ראש..
    והאמת שאני מסכים שעוד לא הייתה לי סטלה טובה כמו הפעם הראשונה. אני זוכר את זה עד היום, חוויה אדירה

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

וואו !
    תשמע , אני בעקרון מחכה לגדול עוד קצת . אני חושב שזה משהו אחר בגיל 20-21 שיש לך כסף לקנות בגדים ויש לך כסף להשקיע בעצמך .
    בכללי אני מאוד מטופח ואוהב להתלבש 'מיוחד' , הבעיה היא שאין כל כך כסף להתחיל להשתנות מא' עד ת' .

אהבתי את החשיבה שלך וזה גורם למשהו בי לזוז .. תודה

אנשים , אתם מוזמנים להגיב ..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לגיל שלך חח כאילו אני איזה זקן כולה בן 21 (שגם נראה כמו בן 17 בלי ID לא מוכרים לי פה אפילו סיגריות)

בגדול הושפעתי מאיזה חבר אחד שלי עוד בישראל שהתחיל סגנון חיים כזה, הבנאדם נהנה הרבה יותר ככה והיה רק בן 19. אז חשבתי למה לא לתת לזה צ'אנס פה..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי bahurKAerez צפיה בהודעה
    וואו !
    תשמע , אני בעקרון מחכה לגדול עוד קצת . אני חושב שזה משהו אחר בגיל 20-21 שיש לך כסף לקנות בגדים ויש לך כסף להשקיע בעצמך .
    בכללי אני מאוד מטופח ואוהב להתלבש 'מיוחד' , הבעיה היא שאין כל כך כסף להתחיל להשתנות מא' עד ת' .

אהבתי את החשיבה שלך וזה גורם למשהו בי לזוז .. תודה

אנשים , אתם מוזמנים להגיב ..
    חח אחי התחלתי עם זה בתיכון. ואת רוב הכסף שלי עשיתי בתיכון. אני כרגע חי על הכנסות צדדיות שמכסות לי הוצאות כאלה ואחרות. אבל התקופה שהיה לי הכי הרבה כסף והרבה אשכרה חשבו שאני ילד שמנת בגלל זה זה היה בתיכון. ככה שאל תתרץ לעצמך.

אתה פשוט יכול ללכת לעבוד אתה לא צריך רווחים מטורפים כדי להשתנות מא' עד ת', יש לכם את פול אנד בר וTNT שהבגדים שם לא יקרים וממש יפים לדעתי יותר ממותגים יקרים אפילו. הכנסה של 2000 שקל בחודש זה יותר ממספיק.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    חח אחי התחלתי עם זה בתיכון. ואת רוב הכסף שלי עשיתי בתיכון. אני כרגע חי על הכנסות צדדיות שמכסות לי הוצאות כאלה ואחרות. אבל התקופה שהיה לי הכי הרבה כסף והרבה אשכרה חשבו שאני ילד שמנת בגלל זה זה היה בתיכון. ככה שאל תתרץ לעצמך.

אתה פשוט יכול ללכת לעבוד אתה לא צריך רווחים מטורפים כדי להשתנות מא' עד ת', יש לכם את פול אנד בר וTNT שהבגדים שם לא יקרים וממש יפים לדעתי יותר ממותגים יקרים אפילו. הכנסה של 2000 שקל בחודש זה יותר ממספיק.
    אחי 4200 זה לא מספיק לבן 18 איך 2000 זה יותר ממספיק?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אחי 4200 זה לא מספיק לבן 18 איך 2000 זה יותר ממספיק?
    אלא אם מישהו בן 18 גר לבד, 4200 אתה חי כמו מלך מצחצח שיניים עם גרייגוס.
    2000 שקל חודשי זה מספיק(ביטוח, רכב, יציאות ואוכל).
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל האוואטר של IceAge
    שם פרטי
    <שאל את אמא ש'ך>
    לייקים
    22
    נקודות
    38
    משפט מחץ
    כלי רוצה לדרוך אותו, מכשיר רוצה למשוך אותו, מנאייק ששופך לי ת'שתייה רוצה לשפוך אותו,

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    התיכון היו השנים הכי טובות בחיים שלי האמת עד עכשיו וכנראה ככה זה ישאר עד שאגיע להישגים גדולים באמת, אני עד עכשיו רוצה לחזור לתקופה הזאת שתבין כמה שהיה טוב חח אבל בגדול החרא שלי היה בחטיבה כי עברתי עיר.

הייתי מתאר את עצמי בתור אחד שמסתובב בסנטר עזריאלי עם ידידות (2007 המאוחרות-2009), יוצא לTLV והיינו שותים לפני זה באיזה גינה קבוצה מאוד מאוד מאוד גדולה של אנשים, מולטיליין ועוד מקומות עם הפקות טובות שהיו לנוער בזמנו. פעם היה תקופה אחרת לגמרי בעולם המסיבות לעומת מה שהיה שנה חצי שנה לפני שעזבתי, שיכור כל פאקינג סופש אם לא כל יום. התיכון היה מדהים. מי שהיה יוצא למקומות שאני הייתי יוצא ועם אנשים בסגנון שהייתי יוצא היה יודע שלהביא בנות זה היה שגרה, לא משהו שנחשב "וואו" כמו למשל במעגלים חברתיים של אנשים רגילים או חנונים. בגדול נכנסתי לכל העולם הזה בגלל קשרים לאיזה מפיק מסיבות אז אפשר לקרוא לזה מזל אבל זה קרה וזה העיקר.מה גם שעם כל החיים הפרועים שהיו לי איכשהו קיבלתי תעודת בגרות תעודת בגרות לא רעה בכלל חח

חטיבה לעומת זאת...היה זבל. אבל תכלס זה לא היה בשליטתי כ''כ...חברים מהיסודי לא היו לי כי עברתי עיר והם נשארו איפה בשכונה שגדלנו. ולהתחיל חטיבה מ0 זה לא מעשה קל חחח בייחוד בלי הידע מה לעשות ואיך. לא באמת הייתי איזה גיימר חנון אבל גם לא הייתי אחד שחי כמו שחייתי בתיכון. תכלס ידעתי שזה תקופה זמנית ושאלה לא החיים שאני צריך לחיות, אז באמצע כיתה ט' ככה התחלתי להשתנות, לשמוע מוזיקה טובה, להתעניין בחיי לילה, משקאות (הייתי ברמן אפילו אחרי התיכון), לעשות תספורות יפות, להתלבש בצורה יפה ולא כמו איזה ישראלי ממוצע, עד אז לא הייתי עושה את כל זה ואמרתי לעצמי שבתיכון אני מאמץ דמות אחרת לגמרי. אני לא אהיה עצמי. ותנחשו מה? זה עבד!!! אבל זה עובד רק כשאתה הדמות הזאת חיצונית.

לטוס לLA זה מאוד ריאליסטי אבל זה מטרה לטווח קצת יותר ארוך כי צריך כסף והרבה. איך עשיתי כסף אתם תשאלו? לא יכול לענות על זה, אני רק אגיד שזה היה קשור בעקיפין לחיים שלי בתיכון. ולא, זה לא יחצן או מפיק כי אף פעם לא הייתי כזה ולא שאפתי להיות.

עכשיו אני השתניתי אבל לא יותר מדי, אני חי סגנון חיים בריא יותר ובקושי יוצא למסיבות, מתאמן ומתאמן חזק לא כמו השחיפים שרוצים קוביות חח וכמובן אוכל בהתאם (האוכל זול בארה''ב אז אני מרשה לעצמי להתחרע, אם אני אגיד לכם תמחירים אתם פשוט לא תאמינו חח) הפסקתי לשתות אלכוהול כי תכלס זה זבל, יש תחליפים טובים יותר וזולים יותר כשיש קבוצה שמעוניינת בכך חח

בכל מקרה מה שהייתי ממליץ לך, זה ככה:

תעשה את מה שאני עשיתי (בגדים, לבוש, בושם, שיזוף, IMAGE כללי של "דמות" שהיית רוצה להיות) ותתחיל להתאמן זה תמיד טוב, אני רק מתחיל אבל בכ''ז הייתי ממליץ לך על SS עם דיאטה טובה (אם אתה שחיף) לי אישית זה עוזר ואני רואה תוצאות ותוצאות טובות. אם אתה שמן אז וואלה לאדע אף פעם לא הייתי אחד חח

אל תגיד לאף אחד במציאות לפחות שאתה מתאמן או קונה בגדים או משתזף או וואטאבר, תסתיר הכל מכולם ותכניס לעצמך מיינדסט של "אני לא הולך לגעת בבחורה 5-10 שנים גם ככה, אז נהפוך את עצמי לאלוהים". לא רק שיקרה ההפך, אלא גם אתה תמצא את עצמך במקומות שלא חשבת שתהיה. כשכולם עסוקים בלרדוף אחרי בחורות ולהשתכר עם 10 בנים במסיבה מעפנה, you are creating a MONSTER. אתה תהפוך לאלוהים, הם ישארו תתי אדם. שעסוקים בלרדוף אחרי ממוצעות ולהשתכר בחבורות של בנים. אתה, תהיה ההפך הגמור.

אני גרוע עם בנות, תמיד הייתי ותמיד אהיה. הפילוסופיה שלי היא תשיג דבר כזה או אחר שאין לאף גבר אחר בסביבה ותגרום לנשים לרדוף אחריך. אף פעם אל תשפיל את עצמך ואל תרדוף או אל תגרום לאף ממוצעת לשחק בך. תשחק בבחורות, תעשה מה שבא לך, צא החוצה תבנה את עצמך תשיג בחורות, אל תקח אף אחת ברצינות כי יש טובות יותר. כי ככה זה צריך להיות, ככה אתה באמת "חי" ולא מתקיים כמו איזה אובייקט, אנחנו הולכים למות בקרוב מאוד או לפחות אני אז שכל העולם יתפוצץ.

ואל תקשיב לאף אחד, מי שמנסה להוריד לך מוטיבציה או להוריד אותך למטה הוא לא חבר ולא כלום בשבילך, כולם יודעים את המשפט haters gonna hate, הם לא הגיעו לכלום בחיים ומנסים להוריד את אלה שכן, לפני שטסתי לארה''ב אתה יודע כמה קנאים ניסו להוריד אותי מזה?? אתה יודע כמה דברים הזויים ותלושים מהמציאות שמעתי? ובפועל כשאתה עושה את זה אתה מגלה שישך אופציות שלא היו לך לפני HATERS GONNA HATE BUT I'l be fucking models while they sit and masturbate. כשתגשים את עצמך תבוא לכל מי שניסה להוריד אותך עם בחורה שווה ותעשה לו פרצוף של U mirin ? עשיתי את זה לכאל מהחטיבה שראיתי במסיבות כשהייתי נכנס חינם בלי סלקציה והם היו רואים אותי והיו אכולים מקנאה, אין הרגשה טובה יותר מזה. הקנאים וההייטרים הם הסיבה למה אני בתכלס ממשיך לעשות את מה שאני עושה, הם הדלק הכי חזק להצלחה שלי.
    +| 10000000000000000000000000000

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Fabio צפיה בהודעה
    אלא אם מישהו בן 18 גר לבד, 4200 אתה חי כמו מלך מצחצח שיניים עם גרייגוס.
    2000 שקל חודשי זה מספיק(ביטוח, רכב, יציאות ואוכל).
    חחחחחחחח זה בדיחה שלנו
    מפה http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7690010
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    חחחחחחחח זה בדיחה שלנו
    מפה http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7690010
    חח בארה''ב עם 4200 (1000 ומשו דולר) שקל בחודש אתה חי כמו קינג, גם מכסה תשכר דירה, גם זולל כמו חזיר וגם יכול להשקיע אפילו בתחביב או שתיים ולצאת פה ושם. ועוד ישאר לך כסף.

לא שבישראל זה קשה...לחיות לבד עם 4200 שקל...נראה לי כל האלה שמתלוננים על המצב הכלכלי מכורים לסמים או רוצים לקנות דברים שהם לא יכולים להרשות לעצמם. שונא אנשים כאלה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-12-2012 בשעה 22:17.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני לא דוגל בשום השקפה של מישהו,אבל מצאתי הרבה במשותף עם ההשקפה של טיילר,אז לדעתי הדעה שלי לא תזיק פה,כי תקשורת,מעגלים חברתיים,להתלבש יפה,ובחורות זה חלק מהתחביב שלי אחריי רוחניות.

בגדים,נראה לי פה טיילר פירט לך מספיק,כולל תספורת שזה החלקים העיקריים שלך.
    עכשיו,החלק שלדעתי פה הוא די קפץ עליו,זה להסתובב עם אנשים שמביאים בחורות.אני בטוח שמישהו במעגל החברתי שלך מכיר מישהו שמכיר מישהו אחר שנמצא בתוך מעגל חברתי איפה שהחברה מביאים בחורות,כמו שטיילר קורא לזה ״איכות״,תמיד תחפש מישהו שמכיר מישהו שאולי מכיר מישהו שאתה יכול להכיר&לעשות רושם טוב ולהכנס לתוך המעגל החברתי שלהם,אבל לפניי זה,תעבוד על המראה שלך.

עוד נקודה חשובה מאוד שהרבה יצאו עליי ויגידו לי שאולי אני לא צודק,אבל מהניסיון שלי,אם כבר ללכת בתאוריית ה lms,הייתי קורא לזה lmsf,ה f זה בשביל פייסבוק.
    הפייסבוק פשוט חלק מהחיים של כולם,זה פשוט משהו בלתי נפרד,היום,אין מישהו שאין לו פייסבוק.וכמו שאתה כבר מנחש,בנאדם שמתוקשר עם מעגל חברתי רחוב ועם בחורות יש פייסבוק איכותי,כי תאכלס הפייסבוק משקף אותך.
    אז,תעבוד גם על הפייסבוק,זה מאוד חשוב

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני לא דוגל בשום השקפה של מישהו,אבל מצאתי הרבה במשותף עם ההשקפה של טיילר,אז לדעתי הדעה שלי לא תזיק פה,כי תקשורת,מעגלים חברתיים,להתלבש יפה,ובחורות זה חלק מהתחביב שלי אחריי רוחניות.

בגדים,נראה לי פה טיילר פירט לך מספיק,כולל תספורת שזה החלקים העיקריים שלך.
    עכשיו,החלק שלדעתי פה הוא די קפץ עליו,זה להסתובב עם אנשים שמביאים בחורות.אני בטוח שמישהו במעגל החברתי שלך מכיר מישהו שמכיר מישהו אחר שנמצא בתוך מעגל חברתי איפה שהחברה מביאים בחורות,כמו שטיילר קורא לזה ״איכות״,תמיד תחפש מישהו שמכיר מישהו שאולי מכיר מישהו שאתה יכול להכיר&לעשות רושם טוב ולהכנס לתוך המעגל החברתי שלהם,אבל לפניי זה,תעבוד על המראה שלך.

עוד נקודה חשובה מאוד שהרבה יצאו עליי ויגידו לי שאולי אני לא צודק,אבל מהניסיון שלי,אם כבר ללכת בתאוריית ה lms,הייתי קורא לזה lmsf,ה f זה בשביל פייסבוק.
    הפייסבוק פשוט חלק מהחיים של כולם,זה פשוט משהו בלתי נפרד,היום,אין מישהו שאין לו פייסבוק.וכמו שאתה כבר מנחש,בנאדם שמתוקשר עם מעגל חברתי רחוב ועם בחורות יש פייסבוק איכותי,כי תאכלס הפייסבוק משקף אותך.
    אז,תעבוד גם על הפייסבוק,זה מאוד חשוב
    לא צריך לעבוד על פייסבוק כי זה לא מדוייק, פשוט תכיר תאנשים שצריך כמו שאמרת וזה יקרה לבד.

דילגתי על זה מהסיבה הפשוטה שכשאתה משקיע בעצמך הם באים אליך לבד, זה ישמע מוזר אבל זה נכון. לי לפחות זה מה שקרה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect