נכתב במקור על ידי
DashBerlin
התיכון היו השנים הכי טובות בחיים שלי האמת עד עכשיו וכנראה ככה זה ישאר עד שאגיע להישגים גדולים באמת, אני עד עכשיו רוצה לחזור לתקופה הזאת שתבין כמה שהיה טוב חח אבל בגדול החרא שלי היה בחטיבה כי עברתי עיר.
הייתי מתאר את עצמי בתור אחד שמסתובב בסנטר עזריאלי עם ידידות (2007 המאוחרות-2009), יוצא לTLV והיינו שותים לפני זה באיזה גינה קבוצה מאוד מאוד מאוד גדולה של אנשים, מולטיליין ועוד מקומות עם הפקות טובות שהיו לנוער בזמנו. פעם היה תקופה אחרת לגמרי בעולם המסיבות לעומת מה שהיה שנה חצי שנה לפני שעזבתי, שיכור כל פאקינג סופש אם לא כל יום. התיכון היה מדהים. מי שהיה יוצא למקומות שאני הייתי יוצא ועם אנשים בסגנון שהייתי יוצא היה יודע שלהביא בנות זה היה שגרה, לא משהו שנחשב "וואו" כמו למשל במעגלים חברתיים של אנשים רגילים או חנונים. בגדול נכנסתי לכל העולם הזה בגלל קשרים לאיזה מפיק מסיבות אז אפשר לקרוא לזה מזל אבל זה קרה וזה העיקר.מה גם שעם כל החיים הפרועים שהיו לי איכשהו קיבלתי תעודת בגרות תעודת בגרות לא רעה בכלל חח
חטיבה לעומת זאת...היה זבל. אבל תכלס זה לא היה בשליטתי כ''כ...חברים מהיסודי לא היו לי כי עברתי עיר והם נשארו איפה בשכונה שגדלנו. ולהתחיל חטיבה מ0 זה לא מעשה קל חחח בייחוד בלי הידע מה לעשות ואיך. לא באמת הייתי איזה גיימר חנון אבל גם לא הייתי אחד שחי כמו שחייתי בתיכון. תכלס ידעתי שזה תקופה זמנית ושאלה לא החיים שאני צריך לחיות, אז באמצע כיתה ט' ככה התחלתי להשתנות, לשמוע מוזיקה טובה, להתעניין בחיי לילה, משקאות (הייתי ברמן אפילו אחרי התיכון), לעשות תספורות יפות, להתלבש בצורה יפה ולא כמו איזה ישראלי ממוצע, עד אז לא הייתי עושה את כל זה ואמרתי לעצמי שבתיכון אני מאמץ דמות אחרת לגמרי. אני לא אהיה עצמי. ותנחשו מה? זה עבד!!! אבל זה עובד רק כשאתה הדמות הזאת חיצונית.
לטוס לLA זה מאוד ריאליסטי אבל זה מטרה לטווח קצת יותר ארוך כי צריך כסף והרבה. איך עשיתי כסף אתם תשאלו? לא יכול לענות על זה, אני רק אגיד שזה היה קשור בעקיפין לחיים שלי בתיכון. ולא, זה לא יחצן או מפיק כי אף פעם לא הייתי כזה ולא שאפתי להיות.
עכשיו אני השתניתי אבל לא יותר מדי, אני חי סגנון חיים בריא יותר ובקושי יוצא למסיבות, מתאמן ומתאמן חזק לא כמו השחיפים שרוצים קוביות חח וכמובן אוכל בהתאם (האוכל זול בארה''ב אז אני מרשה לעצמי להתחרע, אם אני אגיד לכם תמחירים אתם פשוט לא תאמינו חח) הפסקתי לשתות אלכוהול כי תכלס זה זבל, יש תחליפים טובים יותר וזולים יותר כשיש קבוצה שמעוניינת בכך חח
בכל מקרה מה שהייתי ממליץ לך, זה ככה:
תעשה את מה שאני עשיתי (בגדים, לבוש, בושם, שיזוף, IMAGE כללי של "דמות" שהיית רוצה להיות) ותתחיל להתאמן זה תמיד טוב, אני רק מתחיל אבל בכ''ז הייתי ממליץ לך על SS עם דיאטה טובה (אם אתה שחיף) לי אישית זה עוזר ואני רואה תוצאות ותוצאות טובות. אם אתה שמן אז וואלה לאדע אף פעם לא הייתי אחד חח
אל תגיד לאף אחד במציאות לפחות שאתה מתאמן או קונה בגדים או משתזף או וואטאבר, תסתיר הכל מכולם ותכניס לעצמך מיינדסט של "אני לא הולך לגעת בבחורה 5-10 שנים גם ככה, אז נהפוך את עצמי לאלוהים". לא רק שיקרה ההפך, אלא גם אתה תמצא את עצמך במקומות שלא חשבת שתהיה. כשכולם עסוקים בלרדוף אחרי בחורות ולהשתכר עם 10 בנים במסיבה מעפנה, you are creating a MONSTER. אתה תהפוך לאלוהים, הם ישארו תתי אדם. שעסוקים בלרדוף אחרי ממוצעות ולהשתכר בחבורות של בנים. אתה, תהיה ההפך הגמור.
אני גרוע עם בנות, תמיד הייתי ותמיד אהיה. הפילוסופיה שלי היא תשיג דבר כזה או אחר שאין לאף גבר אחר בסביבה ותגרום לנשים לרדוף אחריך. אף פעם אל תשפיל את עצמך ואל תרדוף או אל תגרום לאף ממוצעת לשחק בך. תשחק בבחורות, תעשה מה שבא לך, צא החוצה תבנה את עצמך תשיג בחורות, אל תקח אף אחת ברצינות כי יש טובות יותר. כי ככה זה צריך להיות, ככה אתה באמת "חי" ולא מתקיים כמו איזה אובייקט, אנחנו הולכים למות בקרוב מאוד או לפחות אני אז שכל העולם יתפוצץ.
ואל תקשיב לאף אחד, מי שמנסה להוריד לך מוטיבציה או להוריד אותך למטה הוא לא חבר ולא כלום בשבילך, כולם יודעים את המשפט haters gonna hate, הם לא הגיעו לכלום בחיים ומנסים להוריד את אלה שכן, לפני שטסתי לארה''ב אתה יודע כמה קנאים ניסו להוריד אותי מזה?? אתה יודע כמה דברים הזויים ותלושים מהמציאות שמעתי? ובפועל כשאתה עושה את זה אתה מגלה שישך אופציות שלא היו לך לפני HATERS GONNA HATE BUT I'l be fucking models while they sit and masturbate. כשתגשים את עצמך תבוא לכל מי שניסה להוריד אותך עם בחורה שווה ותעשה לו פרצוף של U mirin ? עשיתי את זה לכאל מהחטיבה שראיתי במסיבות כשהייתי נכנס חינם בלי סלקציה והם היו רואים אותי והיו אכולים מקנאה, אין הרגשה טובה יותר מזה. הקנאים וההייטרים הם הסיבה למה אני בתכלס ממשיך לעשות את מה שאני עושה, הם הדלק הכי חזק להצלחה שלי.