קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לsunz ולכל מי שלא התגייס לצה"ל
    על ידי Boom Shankar בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-06-2008, 16:18
  2. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 00:12
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 71

[שאלה] שאלה ל-DashBerlin[טיילר(?)] ולכל הדוגלים בהשקפתו . - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    התיכון היו השנים הכי טובות בחיים שלי האמת עד עכשיו וכנראה ככה זה ישאר עד שאגיע להישגים גדולים באמת, אני עד עכשיו רוצה לחזור לתקופה הזאת שתבין כמה שהיה טוב חח אבל בגדול החרא שלי היה בחטיבה כי עברתי עיר.

הייתי מתאר את עצמי בתור אחד שמסתובב בסנטר עזריאלי עם ידידות (2007 המאוחרות-2009), יוצא לTLV והיינו שותים לפני זה באיזה גינה קבוצה מאוד מאוד מאוד גדולה של אנשים, מולטיליין ועוד מקומות עם הפקות טובות שהיו לנוער בזמנו. פעם היה תקופה אחרת לגמרי בעולם המסיבות לעומת מה שהיה שנה חצי שנה לפני שעזבתי, שיכור כל פאקינג סופש אם לא כל יום. התיכון היה מדהים. מי שהיה יוצא למקומות שאני הייתי יוצא ועם אנשים בסגנון שהייתי יוצא היה יודע שלהביא בנות זה היה שגרה, לא משהו שנחשב "וואו" כמו למשל במעגלים חברתיים של אנשים רגילים או חנונים. בגדול נכנסתי לכל העולם הזה בגלל קשרים לאיזה מפיק מסיבות אז אפשר לקרוא לזה מזל אבל זה קרה וזה העיקר.מה גם שעם כל החיים הפרועים שהיו לי איכשהו קיבלתי תעודת בגרות תעודת בגרות לא רעה בכלל חח

חטיבה לעומת זאת...היה זבל. אבל תכלס זה לא היה בשליטתי כ''כ...חברים מהיסודי לא היו לי כי עברתי עיר והם נשארו איפה בשכונה שגדלנו. ולהתחיל חטיבה מ0 זה לא מעשה קל חחח בייחוד בלי הידע מה לעשות ואיך. לא באמת הייתי איזה גיימר חנון אבל גם לא הייתי אחד שחי כמו שחייתי בתיכון. תכלס ידעתי שזה תקופה זמנית ושאלה לא החיים שאני צריך לחיות, אז באמצע כיתה ט' ככה התחלתי להשתנות, לשמוע מוזיקה טובה, להתעניין בחיי לילה, משקאות (הייתי ברמן אפילו אחרי התיכון), לעשות תספורות יפות, להתלבש בצורה יפה ולא כמו איזה ישראלי ממוצע, עד אז לא הייתי עושה את כל זה ואמרתי לעצמי שבתיכון אני מאמץ דמות אחרת לגמרי. אני לא אהיה עצמי. ותנחשו מה? זה עבד!!! אבל זה עובד רק כשאתה הדמות הזאת חיצונית.

לטוס לLA זה מאוד ריאליסטי אבל זה מטרה לטווח קצת יותר ארוך כי צריך כסף והרבה. איך עשיתי כסף אתם תשאלו? לא יכול לענות על זה, אני רק אגיד שזה היה קשור בעקיפין לחיים שלי בתיכון. ולא, זה לא יחצן או מפיק כי אף פעם לא הייתי כזה ולא שאפתי להיות.

עכשיו אני השתניתי אבל לא יותר מדי, אני חי סגנון חיים בריא יותר ובקושי יוצא למסיבות, מתאמן ומתאמן חזק לא כמו השחיפים שרוצים קוביות חח וכמובן אוכל בהתאם (האוכל זול בארה''ב אז אני מרשה לעצמי להתחרע, אם אני אגיד לכם תמחירים אתם פשוט לא תאמינו חח) הפסקתי לשתות אלכוהול כי תכלס זה זבל, יש תחליפים טובים יותר וזולים יותר כשיש קבוצה שמעוניינת בכך חח

בכל מקרה מה שהייתי ממליץ לך, זה ככה:

תעשה את מה שאני עשיתי (בגדים, לבוש, בושם, שיזוף, IMAGE כללי של "דמות" שהיית רוצה להיות) ותתחיל להתאמן זה תמיד טוב, אני רק מתחיל אבל בכ''ז הייתי ממליץ לך על SS עם דיאטה טובה (אם אתה שחיף) לי אישית זה עוזר ואני רואה תוצאות ותוצאות טובות. אם אתה שמן אז וואלה לאדע אף פעם לא הייתי אחד חח

אל תגיד לאף אחד במציאות לפחות שאתה מתאמן או קונה בגדים או משתזף או וואטאבר, תסתיר הכל מכולם ותכניס לעצמך מיינדסט של "אני לא הולך לגעת בבחורה 5-10 שנים גם ככה, אז נהפוך את עצמי לאלוהים". לא רק שיקרה ההפך, אלא גם אתה תמצא את עצמך במקומות שלא חשבת שתהיה. כשכולם עסוקים בלרדוף אחרי בחורות ולהשתכר עם 10 בנים במסיבה מעפנה, you are creating a MONSTER. אתה תהפוך לאלוהים, הם ישארו תתי אדם. שעסוקים בלרדוף אחרי ממוצעות ולהשתכר בחבורות של בנים. אתה, תהיה ההפך הגמור.

אני גרוע עם בנות, תמיד הייתי ותמיד אהיה. הפילוסופיה שלי היא תשיג דבר כזה או אחר שאין לאף גבר אחר בסביבה ותגרום לנשים לרדוף אחריך. אף פעם אל תשפיל את עצמך ואל תרדוף או אל תגרום לאף ממוצעת לשחק בך. תשחק בבחורות, תעשה מה שבא לך, צא החוצה תבנה את עצמך תשיג בחורות, אל תקח אף אחת ברצינות כי יש טובות יותר. כי ככה זה צריך להיות, ככה אתה באמת "חי" ולא מתקיים כמו איזה אובייקט, אנחנו הולכים למות בקרוב מאוד או לפחות אני אז שכל העולם יתפוצץ.

ואל תקשיב לאף אחד, מי שמנסה להוריד לך מוטיבציה או להוריד אותך למטה הוא לא חבר ולא כלום בשבילך, כולם יודעים את המשפט haters gonna hate, הם לא הגיעו לכלום בחיים ומנסים להוריד את אלה שכן, לפני שטסתי לארה''ב אתה יודע כמה קנאים ניסו להוריד אותי מזה?? אתה יודע כמה דברים הזויים ותלושים מהמציאות שמעתי? ובפועל כשאתה עושה את זה אתה מגלה שישך אופציות שלא היו לך לפני HATERS GONNA HATE BUT I'l be fucking models while they sit and masturbate. כשתגשים את עצמך תבוא לכל מי שניסה להוריד אותך עם בחורה שווה ותעשה לו פרצוף של U mirin ? עשיתי את זה לכאל מהחטיבה שראיתי במסיבות כשהייתי נכנס חינם בלי סלקציה והם היו רואים אותי והיו אכולים מקנאה, אין הרגשה טובה יותר מזה. הקנאים וההייטרים הם הסיבה למה אני בתכלס ממשיך לעשות את מה שאני עושה, הם הדלק הכי חזק להצלחה שלי.

אין לי משהו נגדך, אני לא יודע מי אתה, אבל אני רוצה לענות לך כמו שהרבה פה כותבים על כל הגורויים.... הוכחות?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מראה נטו בגיל הזה ............
    כסף?
    תבקש מההורים אם אין לך זין לעבוד אפילו שאני שונא אנשים כאלה היו לי כבר כמה שהכרתי וידידה אחת שזכורה במיוחד שאבא שלה היה טחון משהו מטורף ופשוט זורק עליה כסף, אז אם המשפחה שלך כזאת וואלה למה לא לא צריך לעבוד..

עם הכסף כמו שאמרתי אתה משקיע רק במראה.
    אתה לא יוצא למועדונים כי הרי מה תעשה בהם אם אתה מכוער, תרקוד לבד בפינה עם ה2 חברים עם הגשר והחצ'קונים שירקדו איתך ותדברו על משוואות ריבועיות?

אתה מתלבש בסטייל, אתה מסתפר הולך לספר יושב שם 5 שעות עד שאתה מבין איזה תספורת אתה תעשה שתעשה אותך בן אדם אחר לגמרי שישדר משהו אחר לגמרי, פעם זיינתי תשכל לספר שלי הבאתי לו תמונות מדויקות של איזה תספורת אני רוצה ועד שזה לא יצא מושלם לא קמתי מהכסא.
    אתה מסתפר, מתלבש, עושה שינוי שיביא לזה שאתה תשדר מה שבא לך לשדר. בא לך לשדר שכולם על הזין שך? בא לך לשדר שיש לך סטייל אחר? בא לך לשדר שאתה מושפע? אין בעיה לך על זהה

בקיצור מראה מראה מראה.
    זה מה שאתה צריך [ככה אני חושב] להתמקד עליו עכשיו.
    תתנפח תגדל, זה לא יהיה קל כמו לכתוב בפורום, זה לא יהיה כיף לפעמים, לפעמים לא יהיה לך כח, אבל סתכל על זה בטווח ארוך.

למה אני כל כך אובססבי על מראה?
    כשאתה רואה בחורים מכוערים, חיוורים, שחיפים עם חולצות משובצות של מרצה בן 50 בלי שום סטייל ועם תספורת שיש ל90% מהגברים בעולם, מתחילים עם 100 בנות כל שעה באיזה מקום מרכזי - זה פשוט עצוב להסתכל עליהם.
    מנגד, כשאתה רואה את זיז עומד באמצע הרחוב שמלא באנשים מפוצץ פשוט, מוריד חולצה עושה פוזה של אל יווני ופשוט כל בחורה שעוברת מסתכלת עליו בפה פתוח ומתחילה איתו שיחה ואז מביאה לו את הפרטים שלה מהרצון שלה, זה מה שאתה רוצה להגיע אליו.

כשיש לך מראה טוב הדברים הטובים מגיעים אליך, אתה לא צריך להגיע אליהם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תעשו איזה מדריך סטיילינג, זה יהיה מעניין

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חח בארה''ב עם 4200 (1000 ומשו דולר) שקל בחודש אתה חי כמו קינג, גם מכסה תשכר דירה, גם זולל כמו חזיר וגם יכול להשקיע אפילו בתחביב או שתיים ולצאת פה ושם. ועוד ישאר לך כסף.

לא שבישראל זה קשה...לחיות לבד עם 4200 שקל...נראה לי כל האלה שמתלוננים על המצב הכלכלי מכורים לסמים או רוצים לקנות דברים שהם לא יכולים להרשות לעצמם. שונא אנשים כאלה.
    תשמע אני בחיים לא רציתי משהו יותר מהשקט שלי. מה זאת אומרת שקט? לא לאכול מהיד לפה ולעומת זאת אבל לא לחרבן באסלות זהב. משהו נורמאלי כזה. מקום נחמד עם מספיק מקום לנשום ולא מקום שאין לי מה לעשות איתו שאני ימלא במכשירי BDSM או יגדל ג'וקים או אנאערף. זאת אומרת אני וכמה חברה שאפשר להנות ולזרום איתם ולא כאלה שאומרים "איכסה זה גייז" או שיורדים אחד על השני. מספיק לבגדים אוכל וכל מיני דברים כאלה. חיים שאתה יכול לסוע על 20 קמ"ש באוטו ואתה כזה "לאן אני ממהר?" בלי לחץ.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

התיכון היו השנים הכי טובות בחיים שלי האמת עד עכשיו וכנראה ככה זה ישאר עד שאגיע להישגים גדולים באמת, אני עד עכשיו רוצה לחזור לתקופה הזאת שתבין כמה שהיה טוב חח אבל בגדול החרא שלי היה בחטיבה כי עברתי עיר.

הייתי מתאר את עצמי בתור אחד שמסתובב בסנטר עזריאלי עם ידידות (2007 המאוחרות-2009), יוצא לTLV והיינו שותים לפני זה באיזה גינה קבוצה מאוד מאוד מאוד גדולה של אנשים, מולטיליין ועוד מקומות עם הפקות טובות שהיו לנוער בזמנו. פעם היה תקופה אחרת לגמרי בעולם המסיבות לעומת מה שהיה שנה חצי שנה לפני שעזבתי, שיכור כל פאקינג סופש אם לא כל יום. התיכון היה מדהים. מי שהיה יוצא למקומות שאני הייתי יוצא ועם אנשים בסגנון שהייתי יוצא היה יודע שלהביא בנות זה היה שגרה, לא משהו שנחשב "וואו" כמו למשל במעגלים חברתיים של אנשים רגילים או חנונים. בגדול נכנסתי לכל העולם הזה בגלל קשרים לאיזה מפיק מסיבות אז אפשר לקרוא לזה מזל אבל זה קרה וזה העיקר.מה גם שעם כל החיים הפרועים שהיו לי איכשהו קיבלתי תעודת בגרות תעודת בגרות לא רעה בכלל חח

חטיבה לעומת זאת...היה זבל. אבל תכלס זה לא היה בשליטתי כ''כ...חברים מהיסודי לא היו לי כי עברתי עיר והם נשארו איפה בשכונה שגדלנו. ולהתחיל חטיבה מ0 זה לא מעשה קל חחח בייחוד בלי הידע מה לעשות ואיך. לא באמת הייתי איזה גיימר חנון אבל גם לא הייתי אחד שחי כמו שחייתי בתיכון. תכלס ידעתי שזה תקופה זמנית ושאלה לא החיים שאני צריך לחיות, אז באמצע כיתה ט' ככה התחלתי להשתנות, לשמוע מוזיקה טובה, להתעניין בחיי לילה, משקאות (הייתי ברמן אפילו אחרי התיכון), לעשות תספורות יפות, להתלבש בצורה יפה ולא כמו איזה ישראלי ממוצע, עד אז לא הייתי עושה את כל זה ואמרתי לעצמי שבתיכון אני מאמץ דמות אחרת לגמרי. אני לא אהיה עצמי. ותנחשו מה? זה עבד!!! אבל זה עובד רק כשאתה הדמות הזאת חיצונית.

לטוס לLA זה מאוד ריאליסטי אבל זה מטרה לטווח קצת יותר ארוך כי צריך כסף והרבה. איך עשיתי כסף אתם תשאלו? לא יכול לענות על זה, אני רק אגיד שזה היה קשור בעקיפין לחיים שלי בתיכון. ולא, זה לא יחצן או מפיק כי אף פעם לא הייתי כזה ולא שאפתי להיות.

עכשיו אני השתניתי אבל לא יותר מדי, אני חי סגנון חיים בריא יותר ובקושי יוצא למסיבות, מתאמן ומתאמן חזק לא כמו השחיפים שרוצים קוביות חח וכמובן אוכל בהתאם (האוכל זול בארה''ב אז אני מרשה לעצמי להתחרע, אם אני אגיד לכם תמחירים אתם פשוט לא תאמינו חח) הפסקתי לשתות אלכוהול כי תכלס זה זבל, יש תחליפים טובים יותר וזולים יותר כשיש קבוצה שמעוניינת בכך חח

בכל מקרה מה שהייתי ממליץ לך, זה ככה:

תעשה את מה שאני עשיתי (בגדים, לבוש, בושם, שיזוף, IMAGE כללי של "דמות" שהיית רוצה להיות) ותתחיל להתאמן זה תמיד טוב, אני רק מתחיל אבל בכ''ז הייתי ממליץ לך על SS עם דיאטה טובה (אם אתה שחיף) לי אישית זה עוזר ואני רואה תוצאות ותוצאות טובות. אם אתה שמן אז וואלה לאדע אף פעם לא הייתי אחד חח

אל תגיד לאף אחד במציאות לפחות שאתה מתאמן או קונה בגדים או משתזף או וואטאבר, תסתיר הכל מכולם ותכניס לעצמך מיינדסט של "אני לא הולך לגעת בבחורה 5-10 שנים גם ככה, אז נהפוך את עצמי לאלוהים". לא רק שיקרה ההפך, אלא גם אתה תמצא את עצמך במקומות שלא חשבת שתהיה. כשכולם עסוקים בלרדוף אחרי בחורות ולהשתכר עם 10 בנים במסיבה מעפנה, you are creating a MONSTER. אתה תהפוך לאלוהים, הם ישארו תתי אדם. שעסוקים בלרדוף אחרי ממוצעות ולהשתכר בחבורות של בנים. אתה, תהיה ההפך הגמור.

אני גרוע עם בנות, תמיד הייתי ותמיד אהיה. הפילוסופיה שלי היא תשיג דבר כזה או אחר שאין לאף גבר אחר בסביבה ותגרום לנשים לרדוף אחריך. אף פעם אל תשפיל את עצמך ואל תרדוף או אל תגרום לאף ממוצעת לשחק בך. תשחק בבחורות, תעשה מה שבא לך, צא החוצה תבנה את עצמך תשיג בחורות, אל תקח אף אחת ברצינות כי יש טובות יותר. כי ככה זה צריך להיות, ככה אתה באמת "חי" ולא מתקיים כמו איזה אובייקט, אנחנו הולכים למות בקרוב מאוד או לפחות אני אז שכל העולם יתפוצץ.

ואל תקשיב לאף אחד, מי שמנסה להוריד לך מוטיבציה או להוריד אותך למטה הוא לא חבר ולא כלום בשבילך, כולם יודעים את המשפט haters gonna hate, הם לא הגיעו לכלום בחיים ומנסים להוריד את אלה שכן, לפני שטסתי לארה''ב אתה יודע כמה קנאים ניסו להוריד אותי מזה?? אתה יודע כמה דברים הזויים ותלושים מהמציאות שמעתי? ובפועל כשאתה עושה את זה אתה מגלה שישך אופציות שלא היו לך לפני HATERS GONNA HATE BUT I'l be fucking models while they sit and masturbate. כשתגשים את עצמך תבוא לכל מי שניסה להוריד אותך עם בחורה שווה ותעשה לו פרצוף של U mirin ? עשיתי את זה לכאל מהחטיבה שראיתי במסיבות כשהייתי נכנס חינם בלי סלקציה והם היו רואים אותי והיו אכולים מקנאה, אין הרגשה טובה יותר מזה. הקנאים וההייטרים הם הסיבה למה אני בתכלס ממשיך לעשות את מה שאני עושה, הם הדלק הכי חזק להצלחה שלי.
    להתאמן זה עד כדי כך חשוב? אם יש לי מראה טוב אחלה סטייל אבל מה לעשות אני שחיף, זה עד כדי כך משמעותי?

כסף יש, סטיילינג יש אבל מה שבכל זאת חסר זה המעגלים החברתיים, בשונה אליך אני לא מצליח להביא אותם אליי עם יוזמה או בלי פשוט לא מצליח ואני בחור קליל וזורם.. אולי זה עניין של זמן..

כשאתה אומר "אני לא הולך לגעת בבחורה" זה אומר לא להתחיל עם בנות בשום מקום גם לא במועדון? לפעמים אני רוקד עם חברים ובאמת בחורות באות אלינו עם התחת שלהם, מה לא לזרום? חחח.. ואני מדבר איתך בתור התחלה ברור שלך זה כן ישנה אבל מדבר על אלה שהם עדיין בחיתולים נקרא לזה..

בכל מקרה אני ממש אוהב את הגישה שלך ואין לך מושג כמה אני מנסה ליישם את מה שאתה אומר

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מה זה השטות הזאת שאתה בן 17 ואתה מחכה ל 21 כדי לעשות כסף ?
    חחח מה ישתנה בדיוק ?
    אתה גבר או לא ? אתה רוצה לשנות תחיים שלך ולחיות תחלום או לא ? אם התשובה היא כן אז פאקינג לך תעשה כסף זה לא משנה איך אם תרצה אתה תעשה זה ממש לא קשה אפילו עבודה פשוטה והכנסה של כמה אלפים בחודש תספק לך מעל ומעבר ואתה תוכל להשתנות פלאים , שלא נדבר על אם אתה טיפה יצירתי יותר כמוני למשל אני גם בגיל שלך אפילו קצת פחות ועושה משהו משלי שמספק לי כסף מעל ומעבר בלי שום תירוצים של גיל.
    אני תמיד היתי במצב יחסית טוב אבל בשנה וחצי האחרונה אני עברתי שינוי מדהים אני בתקופת התיכון עכשיו מאז שעליתי לתיכון אפשר להגיד .
    קודם כל אני כבר כמה חודשים מתאמן ובחודש האחרון התחלתי באמת גם לאכול כמו שצריך והשינוי מגיע כמו שצריך אני התחלתי להאריך יותר שיער ולא לעשות גלח מסריח כמו שיש לכל צבר בשכבה , השיער שלי בסטטיל וזה הרבה יותר יפה ומיוחד לפנים , אני גבוה 1.85 ובזכות הכסף שאני עושה וגם ההורים מביאים לי לא חסר אני קונה בגדים יפים משקיע בעצמי , חשוב לדאוג לעור הפנים שלא יהיה חצקון אחד אפילו חצקונים זה דוחה הפנים שלי חלקות.
    אחרי שתעבוד על המראה חזק אתה פשוט תקבל הרבה תגובות מבחוץ והכל יתחיל לזרום אליך אתה כבר תבין על מה מדברים שתהיה שם הכי חשוב היה לי חבר שהיה אפס ממש בכל מובן חבר טוב חבר ילדות = החבר הזה דיכא אותי בתקופת החטיבה הוא בתול עד היום אבל הוא תמיד היה מנסה להוריד אותי למטה ביחד איתו והוא היה כזה לוזר בכל מובן עד שקיבלתי שכל והעפתי אותו פשוט ניתקתי איתו קשר לפני שנה וחצי מהחיים שלי והשינוי הוא עצום חברים זה דבר כל כך חשוב .
    תסתובב רק עם חברים שמעלים אותך למעלה ולא קנאים ממורמרים שיורידו אותך ביחד איתם השינוי יבוא כבר .

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הייתי שחיף fk החיים והסדרתי מצויין (אני עדיין שחיף), התחלתי להתאמן לאחרונה בגלל הרבה סיבות בעקרון, אחת מהן כי אני במקום חדש ושלא הייתי בו לפני ובא לי לנסות משהו שלא ניסיתי לפני ולהתאמן זה אחלה אופציה, יש לי גנים ממש טובים לזה בכ''מ והאוכל פה זול רצח ויש לי מכון כושר חינם אז למה לא?! חוצמזה שינוי בלייף סטייל זה תמיד חיובי, תנסו את זה פעם עם איזה משהו.

PERSEE הוכחות למה אתה רוצה? לא טענתי שאני זיין על שיכול להביא כל בחורה כמו הגורואים שלכם, אני שם זין עליהם על הבחורות ועל כל ההייטרים ועושה מה שאני רוצה ושהקנאים ימותו. אני גרוע עם בחורות. ג-ר-ו-ע. and i don't give a shit bro

אתה רוצה את מצב החשבון בנק שלי? כי את זה לא תקבל. חוצמזה לא נראה לי שיש איזה משו מיוחד שציינתי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לתת לאנשים מוטיבציה לשנות את החיים שלהם. כי פעם גמאני הייתי כמוהם (לא בדיוק אבל לא הייתי במצב שהייתי יכול להתגאות בו). ועל הדרך לצחוק על כאלה שמגיע שיצחקו עליהם אבל NO HATE BRAH
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 22-12-2012 בשעה 07:40.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    חחח מה ישתנה בדיוק ?
    אתה גבר או לא ? אתה רוצה לשנות תחיים שלך ולחיות תחלום או לא ? אם התשובה היא כן אז פאקינג לך תעשה כסף זה לא משנה איך אם תרצה אתה תעשה זה ממש לא קשה אפילו עבודה פשוטה והכנסה של כמה אלפים בחודש תספק לך מעל ומעבר ואתה תוכל להשתנות פלאים , שלא נדבר על אם אתה טיפה יצירתי יותר כמוני למשל אני גם בגיל שלך אפילו קצת פחות ועושה משהו משלי שמספק לי כסף מעל ומעבר בלי שום תירוצים של גיל.
    אני תמיד היתי במצב יחסית טוב אבל בשנה וחצי האחרונה אני עברתי שינוי מדהים אני בתקופת התיכון עכשיו מאז שעליתי לתיכון אפשר להגיד .
    קודם כל אני כבר כמה חודשים מתאמן ובחודש האחרון התחלתי באמת גם לאכול כמו שצריך והשינוי מגיע כמו שצריך אני התחלתי להאריך יותר שיער ולא לעשות גלח מסריח כמו שיש לכל צבר בשכבה , השיער שלי בסטטיל וזה הרבה יותר יפה ומיוחד לפנים , אני גבוה 1.85 ובזכות הכסף שאני עושה וגם ההורים מביאים לי לא חסר אני קונה בגדים יפים משקיע בעצמי , חשוב לדאוג לעור הפנים שלא יהיה חצקון אחד אפילו חצקונים זה דוחה הפנים שלי חלקות.
    אחרי שתעבוד על המראה חזק אתה פשוט תקבל הרבה תגובות מבחוץ והכל יתחיל לזרום אליך אתה כבר תבין על מה מדברים שתהיה שם הכי חשוב היה לי חבר שהיה אפס ממש בכל מובן חבר טוב חבר ילדות = החבר הזה דיכא אותי בתקופת החטיבה הוא בתול עד היום אבל הוא תמיד היה מנסה להוריד אותי למטה ביחד איתו והוא היה כזה לוזר בכל מובן עד שקיבלתי שכל והעפתי אותו פשוט ניתקתי איתו קשר לפני שנה וחצי מהחיים שלי והשינוי הוא עצום חברים זה דבר כל כך חשוב .
    תסתובב רק עם חברים שמעלים אותך למעלה ולא קנאים ממורמרים שיורידו אותך ביחד איתם השינוי יבוא כבר .
    תקשיבו טוב ל"המאמין", זה יכול להיות המפתח שלכם להצלחה.

תגיד לי מי האנשים שלך ואני אגיד לך מי אתה. פעם ראיתם אחד שנראה כמו דוגמן תחתונים מסתובב עם כונפות מהצופים וילדי כאפות חנונים שלא דרכו אפילו במסיבה? פעם ראיתם מליונר מסתובב עם הומלסים? פעם ראיתם מפיק מסיבות מפורסם מסתובב עם גיימרים שחורשים על WOW כל היום?

מי שמסתובב עם אנשים שמורידים אותו לעולם לא יגיע לשומדבר בחיים. לעולם. לא משנה כמה הוא ינסה, הוא בחיים לא יצליח, כל עוד הלוזרים מקיפים אותו.
    אתה יכול לתת להם צ'אנס לעלות ביחד איתך, אם הם לא רוצים, FUCK THEM. הם לא שווים יריקה. בזמן שאתה, תהפוך את עצמך לפרס על אמת, הם ישארו לשחק מייפל סטורי וקאנטר סטרייק ולאכול פיצה עם החברים השמנים שלהם ויכתבו פוסטים של בכי ב9גאג על זה שהם forever alone. אין לי כבוד לאנשים כאלה, גם שהייתי בחטיבה לא היה לי מיינדסט מסריח כמו שלהם. "בואו נהיה לוזרים מסריחים ונגרום לאחרים להשאר כאלה כדי שיהיה לנו חברים להתמרמר איתם ב9גאג".

מה שכן, לא צריך לצחוק עליהם, תן להם להרקב בזמן שאתה מגשים את עצמך ותן להם לראות אותך מגשים את עצמך. כשאתה תגשים את עצמך, הוא יראה אותך מוקף בבנות תוך כדי שאתה עושה להם פרצוף של u should have listened to me...u mirin??
    זה יהיה העונש הכי כואב בשבילם, כשהמציאות תכה בהם שוב והם יכתבו על זה פוסט בכי ב9גאג.

aspergers gonna assburger.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 22-12-2012 בשעה 07:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תקשיבו טוב ל"המאמין", זה יכול להיות המפתח שלכם להצלחה.

תגיד לי מי האנשים שלך ואני אגיד לך מי אתה. פעם ראיתם אחד שנראה כמו דוגמן תחתונים מסתובב עם כונפות מהצופים וילדי כאפות חנונים שלא דרכו אפילו במסיבה? פעם ראיתם מליונר מסתובב עם הומלסים? פעם ראיתם מפיק מסיבות מפורסם מסתובב עם גיימרים שחורשים על WOW כל היום?

מי שמסתובב עם אנשים שמורידים אותו לעולם לא יגיע לשומדבר בחיים. לעולם. לא משנה כמה הוא ינסה, הוא בחיים לא יצליח, כל עוד הלוזרים מקיפים אותו.
    אתה יכול לתת להם צ'אנס לעלות ביחד איתך, אם הם לא רוצים, FUCK THEM. הם לא שווים יריקה. בזמן שאתה, תהפוך את עצמך לפרס על אמת, הם ישארו לשחק מייפל סטורי וקאנטר סטרייק ולאכול פיצה עם החברים השמנים שלהם ויכתבו פוסטים של בכי ב9גאג על זה שהם forever alone. אין לי כבוד לאנשים כאלה, גם שהייתי בחטיבה לא היה לי מיינדסט מסריח כמו שלהם. "בואו נהיה לוזרים מסריחים ונגרום לאחרים להשאר כאלה כדי שיהיה לנו חברים להתמרמר איתם ב9גאג".

מה שכן, לא צריך לצחוק עליהם, תן להם להרקב בזמן שאתה מגשים את עצמך ותן להם לראות אותך מגשים את עצמך. כשאתה תגשים את עצמך, הוא יראה אותך מוקף בבנות תוך כדי שאתה עושה להם פרצוף של u should have listened to me...u mirin??
    זה יהיה העונש הכי כואב בשבילם, כשהמציאות תכה בהם שוב והם יכתבו על זה פוסט בכי ב9גאג.

aspergers gonna assburger.
    כבר דיברת פה בעבר על האקסיות שלך לא? וואי אחי אתה לא ישן? לילה שם בארה"ב בזמן הזה לא?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

חחח מה ישתנה בדיוק ?
    בגיל 17 יש בעיה לעשות כסף , יש לך לימודים ואין זמן ללכת לעבוד עוד עם כל הדברים שנאמרו פה ..
    ולא , אני לא מאלה שההורים שלהם מחרבנים כסף , הלוואי והייתי מאלה .

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    להתאמן זה עד כדי כך חשוב? אם יש לי מראה טוב אחלה סטייל אבל מה לעשות אני שחיף, זה עד כדי כך משמעותי?

כסף יש, סטיילינג יש אבל מה שבכל זאת חסר זה המעגלים החברתיים, בשונה אליך אני לא מצליח להביא אותם אליי עם יוזמה או בלי פשוט לא מצליח ואני בחור קליל וזורם.. אולי זה עניין של זמן..

כשאתה אומר "אני לא הולך לגעת בבחורה" זה אומר לא להתחיל עם בנות בשום מקום גם לא במועדון? לפעמים אני רוקד עם חברים ובאמת בחורות באות אלינו עם התחת שלהם, מה לא לזרום? חחח.. ואני מדבר איתך בתור התחלה ברור שלך זה כן ישנה אבל מדבר על אלה שהם עדיין בחיתולים נקרא לזה..

בכל מקרה אני ממש אוהב את הגישה שלך ואין לך מושג כמה אני מנסה ליישם את מה שאתה אומר
    אם יש לך פרצוף של 12/10 שזה לא יכול להיות כי אחרת לא היית כאן, לא היית צריך להתאמן כל החיים שלך.
    אבל אני בכללי ממליץ לאנשים לנסות להגיע למשהו מבחינת הגוף שלהם, וואלה לא לכולם יש זין והם מרוצים ממה שיש להם. לא לכולם יש את הכח לא לכולם יש זמן, ויש כאלה שזה פשוט מביא להם תקווה והם חושבים שהם יזיינו בגלל נטו גוף.
    זה לא נכון, אתה צריך פנים יותר מאשר גוף. אבל אם יש לך פנים ממוצע פלוס וגוף ממוצע פלוס זה הופך להיות בשכלול לציון גבוה.
    אימונים וזה שאתה משיג יותר גוף מאסיבי נותנים לך את האפשרות להתפשט איפה שתרצה ולדעת שאתה נראה יותר גדול, יותר חזק ובכללי - יותר טוב מכל מי שסובב אותך.
    גם אצלי יש חברים שמורידים חולצות בכל מקום אפשרי, אבל הם נראים כמו הערס הישראלי המצוי. עגיל בפתמה, פרונט שטוח לגמרי וידיים דקות.
    הם מזיינים ועוד איך מזיינים, אבל אי אפשר שלא לראות תהבדל ביניהם למישהו שמוריד חולצה ושוקל 20 קילו מעליהם עם חזה מנופח כתפיים ענקיות ואחוז שומן נמוך שמראה קוביות של אל.

אני לפחות חושב ככה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה

כן. להתאמן זה מאד חשוב. חייב.
    ברגע שאתה מתאמן, אתה תרגיש טוב עם עצמך לאט לאט בגלל שאתה תתחיל לראות תוצאות לאט לאט. אין בזה שום קסם ושום נוסחת קסמים.
    ככול שתגדל, תתחטב ותראה יותר "מושקע" מבחינה בריאותית, זאת אומרת בן אדם שמשקיע בעצמו בספורט כל שהו, אתה תראה כמו בן אדם שרוצים להכיר.

אתה מכיר את הערסים המגעילים האלה עם הכובע נייק שמסתירים את העיניים? כובע דיסטנס אני קורא לזה. אלה כאלה שהם שחיפים מגעילים, גובה 1.70 שוקלים 45 קילו והם בטוחים שהם חזקים. בלי קשר לחזקים או לא, תראה איך הם נראים. ברגע שהם מורידים חולצה, חוץ מאת השרשר על החזה אין מה לראות אצלהם..פשוט גועל.

בקשר לנושא:
    סוף סוף נושא מעניין ואמיתי, לזה חכיתי.

אם אתם רוצים להשיג בחורה שראוייה לכם, תהפכו את עצמם קודם כל, לראויים לה.
    תשקיעו בכל פיסת גוף אצלכם, תשקיעו בשיער, ואני לא מתכוון ללעשות גאלח בצדדים של שיער ולהשאיר למעלה את השיער כמו שהוא כמו קותי מהאח גדול, זה פשוט מגעיל!
    תגדלו שיער, תעשו משהו עם הזקן..תראו אחרת, אין לכם מושג כמה זה משפיע על המראה האישי שלכם.
    אותו הדבר בקשר לבגדים, תקנו בגדים יפים, נורמלים אבל אל תשכחו שכל דבר עולה היום כסף, אז תעיפו תעצמכם למקום עבודה נורמלי. אפילו תעבדו משמרות בקיוסק של השכונה..זה גם כסף! אבל לפחות תכסו לעצמכם את הכיס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי bahurKAerez צפיה בהודעה
    בגיל 17 יש בעיה לעשות כסף , יש לך לימודים ואין זמן ללכת לעבוד עוד עם כל הדברים שנאמרו פה ..
    ולא , אני לא מאלה שההורים שלהם מחרבנים כסף , הלוואי והייתי מאלה .
    אחי אל תספר לי על לימודים אני יודע מה זה .
    אבל עדין כל מה שאתה אומר זה תירוץ גיל 17 יש אנשים שנהיו מיליונרים בגיל הזה .
    אף אחד לא ביקש ממך לקרוע תתחת כל היום כולה להביא אפילו 2000 בחודש שזה כל ילד ממוצע מינוס יכול להביא בקלות בלי לפגוע בשום דבר אחר .
    והכסף הזה מאוד חשוב .

בקשר ללהתאמן אני חייב להגיד שחוץ מהשינוי בגוף שזה חשוב אבל גם לא הכי חשוב אני די שחיף הייתי ועדיין אני נחשב רזה כזה זה אף פעם לא הפריע לי זה לא גורם משיכה כזה חשוב אצל בנות אבל עדיין מה שזה כן משפר לך זה גם את הביטחון וגם זה ברגע האימון והכל מפריש טסטוסטורון וגם מספק הרגשה נעימה כזאת וכיף קשה להסביר למי שלא מרים משקולות אבל עדיין אני אוהב את זה בלי קשר .

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אחי אל תספר לי על לימודים אני יודע מה זה .
    אבל עדין כל מה שאתה אומר זה תירוץ גיל 17 יש אנשים שנהיו מיליונרים בגיל הזה .
    אף אחד לא ביקש ממך לקרוע תתחת כל היום כולה להביא אפילו 2000 בחודש שזה כל ילד ממוצע מינוס יכול להביא בקלות בלי לפגוע בשום דבר אחר .
    והכסף הזה מאוד חשוב .

בקשר ללהתאמן אני חייב להגיד שחוץ מהשינוי בגוף שזה חשוב אבל גם לא הכי חשוב אני די שחיף הייתי ועדיין אני נחשב רזה כזה זה אף פעם לא הפריע לי זה לא גורם משיכה כזה חשוב אצל בנות אבל עדיין מה שזה כן משפר לך זה גם את הביטחון וגם זה ברגע האימון והכל מפריש טסטוסטורון וגם מספק הרגשה נעימה כזאת וכיף קשה להסביר למי שלא מרים משקולות אבל עדיין אני אוהב את זה בלי קשר .
    תאמין לי - אני אסתפק ב1000 שקל לחודש , הבעיה היא שאין לי איפה לעבוד ואם כבר יש , זה בשעות מוקדמות שאני לומד .

משתמש מתחיל האוואטר של IceAge
    שם פרטי
    <שאל את אמא ש'ך>
    לייקים
    22
    נקודות
    38
    משפט מחץ
    כלי רוצה לדרוך אותו, מכשיר רוצה למשוך אותו, מנאייק ששופך לי ת'שתייה רוצה לשפוך אותו,

ציטוט נכתב במקור על ידי bahurKAerez צפיה בהודעה
    תאמין לי - אני אסתפק ב1000 שקל לחודש , הבעיה היא שאין לי איפה לעבוד ואם כבר יש , זה בשעות מוקדמות שאני לומד .
    חבר אין דבר כזה ! אין איפה לעבוד יש דבר כזה אני לא רוצה לעבוד אני מי גיל 14 עובד בכל מיני מקומות אצל דוד שלי בקיוסק בפיצה עד לא מזמן עבדתי במפעלי ים המלח דרך הבית ספר .... יומים עובד 4 ימים לומד .. ותשמע אחלה כסף שבעולם ולא צריך לבוא לאמא שלי לבקש ממני תביא לי כסף לצאת תביא לי כסף לזה ולזה ..אז ככה שבכל מקום כל הזמן צריכים עובדים 24\7 פשוט תרים תרגליים ולך תחפש .

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect