|
|
תראה, הכי נוח בעולם להגיד "לעעע..אני לא צריך באמת לעשות משכורת של 1000-2000 שקל בחודש" בגלל שפועל אתה פשוט מעדיף לשבת מול המחשב אחרי בצפר ולשחק Counter Strike, נכון? ברור. כולם מעדיפים. כולם מעדיפים לשחק Battle Field 3 כל היום באקס בוקס ושיכנס להם איכשהו 15 אלף שקל בחודש לחשבון בנק..כולם. אבל זה לא אפשרי.
תתחיל לעשות לך העדפות, מה יותר חשוב לך בחיים- הרמה שלך וכמות הHeadshot'ים שאתה עושה בCounter Strike? או להגשים את החלום לזיין את הבחורה הכי כוסית שיש לכם בשיכבה...
אז תתחיל לעבוד, קשה אבל אין ברירה אחי
גם אני עובד על עצמי כרגע ואני במצב פי 9 יותר קשה משלך.
אני שוקל 90 אחרי שהורדתי 10 קילו ואני ממשיך להתאמן, אני צריך להתחיל לעבוד בחופש הגדול כי אני בן 14 וזה לא חוקי אם אני יעבוד
אבל אני מזמין BEATS מזוייפות ומוכר כל אחת ב100 ויש לי רווח של 60 שקל על כל אחת, עד עכשיו עשיתי כבר אני חושב יותר מ1000 שקל ואני מזמין עוד 15 דגמים.
אם תגיע למצב שתגיד לעצמך אין מה לעשות אני חייב שינוי, אתה תעשה את השינוי
משו אומר לי שאתה ממורמר שאף פעם לא באמת עשה שינוי כמו שדיברתי עליו (שלא צריך להיות גאון כדי לדעת שזה עובד, בכל שכבה יש לפחות ילד אחד שעשה את זה כמוני אנלא באמת חושף פה סודות גדולים), או שאתה מאוד רוצה ואין לך ביצים לעשות את זה (הסקתי את זה מההודעות שכתבת פה, אתה מלא בעצבים, מרמור וקנאה)...וזאת כנראה הסיבה למה אני נראה לך "גורו" (מה שאני לא).
מה שאני עושה פה זה עוזר לילדים פה לממש מטרות שכולם כבר יודעים שזה עובד וזה עוזר לך בחיים, בניגוד לפיקאפ. מה גם, שאני לא מתפקס על בחורות כי זאת לא המטרה שלי גם ככה, בניגוד לגורואים שמתפקסים על זה. ועל הדרך מריץ צחוקים על סניה והכובעים (למרות שלאחרונה כבר אין לי כוח לזה אפילו שירים הפסקתי לכתוב כי אין לי זמן). אם מישו אחד קם מהכיסא והחליט לשנות את החיים שלו בעזרת הפוסטים שלי או קיבל מיינדסט נורמלי לחיים אז וואלה עשיתי את שלי.
בסופו של יום, אני במקום שאני רוצה להיות, עושה מה שאני רוצה (שוב, אני לא מליונר לא זיין על לא גורו ולא אף אחד אבל אני לפחות עושה משהו עם החיים שלי ומנסה לשנות אותם לכיוון שאני רוצה). ורוצה לתת לאחרים את המוטיבציה לקדם את החיים שלהם בכך שאני מביא פה סרטונים של אנשים ש-באמת- הצילחו בחיים ודוגמאות וטיפים מנסיון אישי. מהסיבה הפשוטה שגמאני קיבלתי מוטיבציה מאנשים כאלה ואחרים באינטרנט ובחיים האמיתיים ואם לא הם לא הייתי מגיע לכלום ונשאר לחמם את הכיסא. מה שלא ניתן להגיד עליך...
![]()
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-12-2012 בשעה 10:45.
הקטע שכן, אצלי היו כמה אנשים שעשו את השינוי הזה בשכבה. אבל רק 1 או 2 מהם אשכרה הצליחו לשנות את כל הדמות שלהם ואת כל התפיסה ומה שהם משדרים [אני אחד מהם], כל השאר פשוט עשו שינוי "מזויף" שמזכיר לי את גישת הפרס, הם פשוט יום אחד הבינו שהם לא יכולים להשאר בתולים לנצח וניסו להשתנות כשהם לא משנים דברים שחייבים להשתנות בשביל זה, כמו לדוגמא המראה.
הם המשיכו לבוא לבצפר עם סטייל שואף ל0, אבל חשבו שאם הם ידברו על כמה שהם כאלה וכמה שהם כאלה ויעשו קצת רעש יתפסו מהם משהו אחר.
מצטער חבר'ה, אם אתם משתנים - אתם צריכים להשתנות ב100%.
אם משהו מכם שהורס לכם יישאר, אנשים יזכרו לכם אותו.
הקט